Şimdi Ara

Çakma Türk Dizilerinin Orjinalleri Ss'li (Şimdilik 162 adet) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
354
Cevap
19
Favori
27.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    tebrikler.....ibretlik bir konu olmuş...

formül şu: karbonhidrat temelli beslenme + yerli dizi ve magazin = aptal toplum
  • kronik33 kullanıcısına yanıt
    Baksana aileler internetten mi izliyorlar diye, senin gibiler çok az, çoğunluk bütün akşamı ve geceyi tv başında geçiriyor, toplumun haftalık 75 saati dizilerde geçiyor bir üniversitenin araştırmasına göre. 75 saatte neler yapılabilir bilir misiniz, yani haftanın 3 gün yemeden içmeden uyumadan dizi izleniyor. Anlamak zor olmasa gerek bu kadar geri kalmamızı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qantas

tebrikler.....ibretlik bir konu olmuş...

formül şu: karbonhidrat temelli beslenme + yerli dizi ve magazin = aptal toplum

İbretlik tespit olmuş. Tebrikler

• kronik33 kullanıcısına yanıt
    O zaman reklamsız süreyi de vereyim 2 Saat yani 110 ile 120 dakika genel olarak, normal bir hollywood filmi kadar. Bu da 90 bölümlük bir dizi için 10800 dakika yani 180 saat diğer bir deyişle 7,5 gün yemeden içmeden, uyumadan geçen aralıksız süre. Bu sürede neler neler yaparsınız, 180 saatte yeni dil öğrenilir anlaşacak kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theologist -- 9 Ekim 2013; 20:23:06 >
  • Theologist kullanıcısına yanıt
    dediğin o boyun kırma sahnesina baktım.öyle boyun kırmamı olur allah aşkına.
    bugüne kadar gördüğüm en dandik sahneydi
  • Yok artık !
  • quote:

Orijinalden alıntı: Team NINJA

dediğin o boyun kırma sahnesina baktım.öyle boyun kırmamı olur allah aşkına.
    bugüne kadar gördüğüm en dandik sahneydi

Bizim Dizilerde profesyonel sahne var mı Allah aşkına bu yaşıma kadar görmedim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Taxi-Driver

Yok artık !

Ben henüz çeyreğini ekledim gerisini siz düşünün artık

• ben anlamıyorum ki bu kadar mı yeteneksiz bir ülkeyiz senaryo yazmak düşünmek bu kadar mı zor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Omar Borkan al gala kullanıcısına yanıt
    Ne yazık ki hem seyirci olarak hem yapımcı olarak bu kadar yeteneksiz ve tembeliz, haftanın 72 saatini dizi karşısında geçiren bir toplumumuz var, dizi yapımcıları da işin kolayına kaçıyorlar çünkü gerek yok diye düşünüyorlar, o yüzden kalitesiz, emeksiz sonuçlar çıkıyor ortaya,biri çıkıp adam gibi özgün hollywood standardında bir dizi yaparsa mecburen bir kıpırdanma olacak, ama gördüğüm kadarı ile tüm diziler sanki tek elden çıkıyor gibi aynı reklam sektöründe olduğu gibi. Al birini vur ötekine.

• Hadi senaryo üretemiyoruz çalıyoruz tamam kabul.Ama en azından çaldığımız diziler Lost olsun PB olsun Fringe olsun Breaking Bad olsun.Hep aşk hep aşk nereye kadar.Ya da çaldıklarınızı doğru düzgün işleyin 2 saat bölüm mü olur be.Televizyon açmıyorum haber,belgesel ve maçlar haricinde.Ahh çok dertliyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PeşimizdeBiriVar -- 14 Ekim 2013; 20:04:31 >
  • PeşimizdeBiriVar kullanıcısına yanıt
    Duygularımıza ve düşüncelerimize çok güzel tecrübe oldun, teşekkürler. Bizim toplum koyun gibi her önüne konulanı sorgusuz sualsiz izlerse adamlar zahmete girmez, en masrafsız, düşünce gerektirmeyen aşk, meşk, ihanet, ihtiras koyar önümüze, ne de olsa milletimiz koyun gibi izliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Theologist

Ne yazık ki hem seyirci olarak hem yapımcı olarak bu kadar yeteneksiz ve tembeliz, haftanın 72 saatini dizi karşısında geçiren bir toplumumuz var, dizi yapımcıları da işin kolayına kaçıyorlar çünkü gerek yok diye düşünüyorlar, o yüzden kalitesiz, emeksiz sonuçlar çıkıyor ortaya,biri çıkıp adam gibi özgün hollywood standardında bir dizi yaparsa mecburen bir kıpırdanma olacak, ama gördüğüm kadarı ile tüm diziler sanki tek elden çıkıyor gibi aynı reklam sektöründe olduğu gibi. Al birini vur ötekine.

aynen tabi adamların da işine geliyor senaryoyu çal seyirci izlesin biri de çıkıp dur diyemiyo bu oyuna

• quote:

Orijinalden alıntı: PeşimizdeBiriVar

Hadi senaryo üretemiyoruz çalıyoruz tamam kabul.Ama en azından çaldığımız diziler Lost olsun PB olsun Fringe olsun Breaking Bad olsun.Hep aşk hep aşk nereye kadar.Ya da çaldıklarınızı doğru düzgün işleyin 2 saat bölüm mü olur be.Televizyon açmıyorum haber,belgesel ve maçlar haricinde.Ahh çok dertliyim

aynen düşündüklerimi yazmışsın bari senaryoyu çalıyorsun iyisini çal

• Omar Borkan al gala kullanıcısına yanıt
    Dur demek bir yana istediklerini fazlası ile alıyorlar, ortalama bir tv kanalı günde yaklaşık 12 saat dizi yayınlıyor, 5 saat reklam, 2 saat hollywood o da belki, 1 saat magazin tarzı haber geriye kalan dedikodu ve evlendirme programı. Yani tam bir çöplük medya.

• quote:

Dur demek bir yana istediklerini fazlası ile alıyorlar, ortalama bir tv kanalı günde yaklaşık 12 saat dizi yayınlıyor, 5 saat reklam, 2 saat hollywood o da belki, 1 saat magazin tarzı haber geriye kalan dedikodu ve evlendirme programı. Yani tam bir çöplük medya.

aynen

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Taxi-Driver

Yok artık !

Ben henüz çeyreğini ekledim gerisini siz düşünün artık

Hepsini anlarım da Ezel de alıntıymış.
  • Olmayan o kadar az ki, Çiçek Taksi, Ekmek Teknesi, Kurtlar Vadisi (Ki sadece mesajı dikkate alınır yoksa veriliş şekli tam bir komedi) vs. Çok az yani. Artık yabancılardan çalacak aşk dizisi kalmayınca romanları ve yeşilçam filmlerini alıp, bozup, iğrenç hale getirip önümüze koyuyorlar, iffet, huzur sokağı vs.

• quote:

Orijinalden alıntı: Omar Borkan al gala

ben anlamıyorum ki bu kadar mı yeteneksiz bir ülkeyiz senaryo yazmak düşünmek bu kadar mı zor

o değilde geçen karadayı dizisndeki senaristlere sormuşlar ilham nasıl geliyo diye.
    ilham nedir bilmiyoruz çalışıyoruz demiş.
  • Theologist kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle adamakıllı dizimiz yok denecek kadar az. Anca yabancılardan (ç)alıntı. Suskunlar'ı da beğenmiştim fakat sonradan ortaya çıktı alıntı olduğu.Zaten 2.sezonu bağlayamadılar, final yaptılar. Bence Türkiye'ye Burak Aksak gibi senaristler lazım. Ülkede Pis Yedili her gün veriliyor da Leyla ile Mecnun kaldırılıyorsa ciddi bir sorun var demektir.Özellikle şu Gani Müjde ve dizileri oldukça işimiz zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alakurt79 -- 14 Ekim 2013; 20:55:46 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.