Şimdi Ara

çakma z5500 (casperda) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
10.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Garen Yöndem

Arkadaşlar bu çakma z5500 creative m4500den iyimidir yaw? Çakma makma bilmem ama bu gidişle ben Z5500 almak için para biriktiremiyecem bari çakmasını alayım .

• quote:

Orijinalden alıntı: ExECaLiBuR

DTS si olmadıktan sonra ne yazar. Sırf kasası için mi alacağız? Doğan görünümlü şahin misali.

AC3 VE DTS var dostum. (dediklerine göre)

çakma z5500 (casperda)
  • ya koptum bu kadar mı özentilik olur ya zaten yapsalar yapsalar ancak taklidini yapmaya çalışırlar o da birşeye benzese bari
  • quote:

Orijinalden alıntı: RUZGAR

ya koptum bu kadar mı özentilik olur ya zaten yapsalar yapsalar ancak taklidini yapmaya çalışırlar o da birşeye benzese bari

bmw görünümlü şahin misali :D:D:Dzuhaha

• yav dalga geçmeyin adamlar üstünü yapamayınca ne yapacak çakmasını yapacak ummalı bir çalışma gerçekleştirmişler bence tebrik etmeliyiz :P hatta bunlar logitech le anlaşma yapsınlar bi logitech z5500 çakma z5500 hediye :D:D:DD:D
  • dekoderi yok,dts ready diyor.
  • işte çakma z5500 gitigidiyorda piyasaya dusmus 105tl fiyatı.Adamlar baya ovmus bass tıtretır garantisi gold master vay be :)))).

http://urun.gittigidiyor.com/DIVOOM-XFORCE-1H-5-1-SES-SISTEMI-MUTLAKA-BAKIN_W0QQidZZ19552878#aciklama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RASCAX -- 24 Ağustos 2009; 2:41:07 >
  • aslında denemek lazım varya birde iyi çıkarsa marka ünlü olur
  • Marka o kadar ünsüz değil zaten ben Cebit te de görmüşdüm kendi sitelerinde resimleri de var zaten.
    buyrun
     çakma z5500 (casperda)
  • ses kalitesi nasıl acaba o sisteme 155 tl yani eğer iyiyse bide bedava
  • Hiç kimsede yokmu ya merak ettim baya ses kalitesi nasıl diye adamlar işi gücü bırakmış almışlar z5500 resmi onu yapmaya çalışmışlar Allahım ya

Kullanan varsa bi yorum yapsın öğreneelim şunun kalitesini
  • harbiden ya bende merek ettim şimdi 100w diyor ama gerçekten veriyormu bu gücü
  • http://www.hepsibilgisayar.com/goldmaster-xforce1-ev-sinema-sistemi,pid13972

burada 130TL'den satılıyor. aslında Logitech X-540 almayı düşünüyorum ama fiyatından dolayı bu hoş gözüktü gözüme, hele ki gittidiyordaki fiyatı.. hehe
  • al bakalım bi kullanıcı yorumu yap duruma göre bizde düşünelim
  • bn bu sistemin sesini casperda dinledim sesi kalteli bassları kuvvetli ve yumusak fakat son seste biras bozuyor
  • valla ses kalitesini bilmiyorum ama değerler doğruysa rms olarak logitech x-530/540 dan 30 watt fazla ;ama peak(patlama,sarsma değeri) olarak ikiside 140 watt
    yani çok yakın bir set gibi bari z5500 den özenmişler rms 150 peak'ı 250 felan yapsalardı.
    bu durumda x-530/x-540 dan çıkış gücü olarak çok farklı değil belki sunwoofer boyut olarak büyükse biraz daha tok ses verebilir.
    ama öte yandan ses kalitesi logitech'den iyimidir bilemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobi -- 12 Kasım 2009; 19:30:23 >
  • Cakma z5500 kullanmaktansa ,orjınal x 540 kullanmayı tercıh ederım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mawoix

az sonra aramızdan biri sorar bunu şahine bağlayabilir miyiz die

• =)=)=)=)=)=)=) HELAL OLSUN ADAMLARA TWEETER KOYMUSLAR

• quote:

Orijinalden alıntı: bowers wilkins

vayy çakma ama fazlası var tweter yapmışlar logitechin düşünemediğini yapmış adamlar tebrikler

Çakma makma ama adım gibi eminim z5500 den daha sağlam ve sorunsuzdur bu sistem.
    z5500 topiğine bakıldığında artık sadece set ile ilgili arıza konuşuluyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.