Şimdi Ara

Cakmak Cogaltma Araçlari (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
1
Favori
10.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Çakmaklığa bağlanacak araç kamerası, navigasyon, telefon bu üçü için gösterilen ilandaki ürün iyi gibi fakat konsolun içine de etmemek gerekir varmı derli toplu birşey yapan bizede bir resim paylaşsın
  • Arkadaşlar resmini paylaştığım aşağıdaki ürün hakkında sorularım olacak,, tecrübesi olan arkadaşlardan bilgi bekliyorum,

Bu Cihazdaki Toplam 3 girişten usb olanlara cihazlar takılı iken bu cihazın çakmak girişine aracın çakmağını takıp çalıştırabilir miyiz? yoksa aracın çakmağının çalışabilmesi için yani sigaramı yakmak için illa orjinal çakmak girişine mi bu aparatı çıkarmak sureti ile çakmağı takmak lazım?

http://www.hepsiburada.com/liste/modacar-1-cakmaktan-2-usb-2-cakmak-cikis-coklayici-33b011/productDetails.aspx?productId=otm33b011&categoryId=20024988

Bu arada antiparantez 2 aydır sigarayı bırakmış bulunuyorum :)) istediğim bilgiler sigara yakma amacımdan çok sigara içen araç kamerası olan kayınpedere bu cihazı alacağımdan dolayıdır.
    Niye özellikle belirttim sigara içmediğimi biliyor musunuz :))) 25 sene içtiğim için pişman olan biriyim.. sigara içme ile ilgili bir cümlenin içinde yer almak istemem...

Cakmak Cogaltma Araçlari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hotking -- 3 Mart 2015; 22:49:07 >

• Kalıtelı marka onerınız varmı arkadaslar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.