Bildirim
Çakmaklıktan çalışan Bluetooth lu lazer yazıcı..
TP-Link Tapo T315, Akıllı Sıcaklık ve Nem Monitörü, Ücretsiz Veri Depolama, LCD Ekran, Gerçek Zamanlı Bildirimler, Pil Dahildir, Alexa ve Google Home ile Çalışır, Tapo Hub Gereklidir Ayrıca Satılır : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0BNYSVV3J?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
10 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Siz istediğiniz özellikte bir yazıcı seçimi yapın, çakmaklık için adaptör bir şekilde bulunur. -
quote:
Orijinalden alıntı: OCP Türkiye
Siz istediğiniz özellikte bir yazıcı seçimi yapın, çakmaklık için adaptör bir şekilde bulunur.
HP Officejet 150 Mobile All-in-One Yazıcı(CN550A) bunu düşünüyorum o zaman çakmaklıktan konventer ile yapacagım değilmi -
Aynen öyle :) -
quote:
Aynen öyle :)
Anladım çok teşekkür ederim :) bu arada bu cihaz aradığım özellik için en idealimidir yoksa sizin tavsiye edeceğiniz başka bir model varmıdır. Kusura bakmayın çok soru soruyorum ama patron istiyor rezil olmayayım sonra senin alacağın yazıcının içine s... demesin fiyat pek onemli değil çünkü :) -
mobil printerler hakkında fazla bilgim yok ama hangi maksat ve sıklıkla kullanılacağını söylerseniz ufak bir araştrma yapabilirim. -
quote:
mobil printerler hakkında fazla bilgim yok ama hangi maksat ve sıklıkla kullanılacağını söylerseniz ufak bir araştrma yapabilirim.
İlginiz için çok teşekkür ederim hp de karar kıldık isteklerimizin fazlası var gereğinden fazla özellikli ama patrona alınınca en iyisi alınıyor anlayacağınız gibi :) kullanımıda şu şekilde olcak araç çakmaklığını çeviren bir konverter alacağız 150 tl civarında sağlam birşey printerida ona bağlayacağız.Benim gibi böyle araştırması olan için örnek olur en azından çünkü çok araştırdım bulamadım..İyi günler tekrardan çok çok teşekkür ederim ilginize..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X