Şimdi Ara

Çalan zil sesi neden azalır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
5.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mesaj ve telefon zil sesi kendiliğinden kısılıyor bazen..donanımsal mıdır yazılımsal mıdır acaba? Bugun özel bir program da yüklemedim ama bugun sürekli olmaya başladı.. Ama hoparlör sesinde sorun yok.. kesintisiz geliyor ses??

• Yapay Zekanın Yanıtı

Çalan Zil Sesi Neden Azalır?

Telefonun çalarken sesi azalıyorsa, bunun birkaç nedeni olabilir:

• Telefonu Eline Aldığın İçin: Bazı iPhone modellerinde, telefonu eline aldığında ses otomatik olarak azalır. Bu, ahizesiz hoparlörden gelen sesi engellemek için tasarlanmış bir özelliktir.
    • Otomatik Parazit Kısma: iPhone 11 ve sonrası modeller, gürültülü ortamlarda zil sesini otomatik olarak azaltan bir özelliğe sahiptir. Bu özellik, "Otomatik Parazit Kısma" olarak bilinir ve Ayarlar > Sesler ve Dokunuşlar > Parazit Kısma menüsünden devre dışı bırakılabilir.
    • Hoparlör Çalışmıyorsa: Zil sesi hoparlörden geliyorsa ve hoparlör çalışmıyorsa, zil sesi azalabilir veya hiç duyulmayabilir.
    • Yazılım Hatası: Nadiren de olsa, bir yazılım hatası nedeniyle zil sesi azalabilir. Bu durumda, cihazı yeniden başlatmak veya yazılımı güncellemek sorunu çözebilir.

iPhone Zil Sesi Azalmasıyla İlgili Yaygın Sorunlar:

• iPhone 11 Zil Sesi Azalıyor: iPhone 11 ve sonrası modellerde, "Otomatik Parazit Kısma" özelliği etkinleştirilmiş olabilir. Bu özelliği devre dışı bırakarak sorunu çözebilirsiniz.
    • iPhone 12 Zil Sesi Kendiliğinden Kısılıyor: iPhone 12 ve sonrası modellerde, "Hoparlörden Ahizeye Geçiş" özelliği etkinleştirilmiş olabilir. Bu özellik, telefonu eline aldığında sesi ahizeye yönlendirir ve zil sesini azaltır. Bu özelliği devre dışı bırakarak sorunu çözebilirsiniz.
    • Telefon Çalarken Ses Azalıyor: Telefonu eline aldığında ses azalıyorsa, "Telefonu Eline Aldığında Zil Sesi Sesini Azaltma" özelliği etkinleştirilmiş olabilir. Bu özelliği devre dışı bırakarak sorunu çözebilirsiniz.

Eğer yukarıdaki adımlar sorunu çözmezse, cihazını bir Apple Store'a veya yetkili bir tamirciye götürmeni tavsiye ederiz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ayarlar->Sesler->Düğmelerle değiştiri kapalı konuma getirin. Böylece müzik dinlerken veya oyunda sesi kıstığınızda zil sesiniz kısılmayarak sizin ayarladığınız seviyede kalacak.
  • Teşekkürler ama benim demek istediğim, telefon çaalrken zil sesi birden azalıyor.. müzik dinlerken veya oyun oynarken değil.. bekleme konumundayken..
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Maxy_

Ayarlar->Sesler->Düğmelerle değiştiri kapalı konuma getirin. Böylece müzik dinlerken veya oyunda sesi kıstığınızda zil sesiniz kısılmayarak sizin ayarladığınız seviyede kalacak.

Yeni bir şey daha öğrendim teşekkürler..
  • Ben de öğrendim teşekkürler ama sorumun cevabı yok hala
  • aynı şey benim de başımda son 3-4 gündür. mesaj geliyor, telefon çalmaya başlıyor ama sesin sonuna doğru birden kısılıyor ve kısık sesle bitiriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tebbitbreath

aynı şey benim de başımda son 3-4 gündür. mesaj geliyor, telefon çalmaya başlıyor ama sesin sonuna doğru birden kısılıyor ve kısık sesle bitiriyor.

sorunla ilgili çözüm buldunuz mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    zil sesi dosyası nerede?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.