Şimdi Ara

Çalarken en çok keyif aldığınız enstrüman?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence de bateri cok zevkli ve stres atmakta harika bir enstruman ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: developer1

Bence de bateri cok zevkli ve stres atmakta harika bir enstruman ;)

Tek kötü yanı sahne arkasında kalmak ama seyirciyi sen çoşturursun :)

• Bas gitar tabiki.stresi falan geç yeryüzündeki herşeyi unutturuyo bana sadece gitar ve ben
  • elektro gitar
  • elektro gitar çalıyorum. bana göre fena değilim metallica soloları çalarım çeyrek notalar basarım ama bir slash değilim. böyle çalmama rağmen hiç zevk vermiyor bas gitar harika bir şey. kendini bırakıyorsun. rahatlatıcı bir şey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reyyizz

elektro gitar çalıyorum. bana göre fena değilim metallica soloları çalarım çeyrek notalar basarım ama bir slash değilim. böyle çalmama rağmen hiç zevk vermiyor bas gitar harika bir şey. kendini bırakıyorsun. rahatlatıcı bir şey.

Peki canlı konserde de en güzeli bas gitarmıdır?bas sanırım biraz arkada kalıyormuş elektro daha öndeymiş ? Bana elektro daha zevkli geliyor açıkcası kirk hammett :) tabi basta kendinden geçersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lena45 -- 20 Ekim 2013; 20:23:50 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: lena45

quote:

elektro gitar çalıyorum. bana göre fena değilim metallica soloları çalarım çeyrek notalar basarım ama bir slash değilim. böyle çalmama rağmen hiç zevk vermiyor bas gitar harika bir şey. kendini bırakıyorsun. rahatlatıcı bir şey.

Peki canlı konserde de en güzeli bas gitarmıdır?bas sanırım biraz arkada kalıyormuş elektro daha öndeymiş ? Bana elektro daha zevkli geliyor açıkcası kirk hammett :) tabi basta kendinden geçersin

hocam basçıdan basçıya değişir arkada kalma konusu popüler rock müziklerde gitarın vurduğu akoru tek nota olarak vurduğu için şimdiki basçılar hem duyulmuyor hemde arkada kalıyor haliyle.oysa eski şarkılara bakın fikret kızılok vs yada yine eski pop müziklere bakın türkçe.yahut yabancı kaliteli gruplara bakın muse gibi bas gayette duyuluyor hissediliyor.şu an piyasadada örnekleri var mesela cenk turanlı gibi malt ın basçısı hala gruptamı bilmiyorum ama harika çalıyor ve tamamen dinlenebiliyor çaldıkları.arkada kalan bas yoktur,arkada bırakan basçı vardır

• Gitar <3
  • Gitar tabii

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: recko

quote:

quote:

hocam basçıdan basçıya değişir arkada kalma konusu popüler rock müziklerde gitarın vurduğu akoru tek nota olarak vurduğu için şimdiki basçılar hem duyulmuyor hemde arkada kalıyor haliyle.oysa eski şarkılara bakın fikret kızılok vs yada yine eski pop müziklere bakın türkçe.yahut yabancı kaliteli gruplara bakın muse gibi bas gayette duyuluyor hissediliyor.şu an piyasadada örnekleri var mesela cenk turanlı gibi malt ın basçısı hala gruptamı bilmiyorum ama harika çalıyor ve tamamen dinlenebiliyor çaldıkları.arkada kalan bas yoktur,arkada bırakan basçı vardır

Maidenin bascisi dinlerken ben burdayim diyor resmen

• quote:

quote:

geride kalmak önemli değil asıl olan çalarken aldığın zevktir. zaten solo atılırken aradaki boşluklar bas doldurur. süslemeleri de bas yapar. ve rahatlıtıcı bir alet

• bateriyi ben de çok severim ama evde çalma şansım yok ne yazık ki

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.