Şimdi Ara

Çaldığınız arabalar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: divxman

ya abi oyun çok iyi bişiler olmaya başladım ki bi baktım rahmetli olmuşumbi daha da oynayamıyosun devam edemiyosun bende bi daha oynamadım ölünce devam edilmiyor o kötü...

ölünce nası devam edeceksin, half life mi bu yaw..

• adam kedi mide olunce bidaha canlanacak yaaaayrica kesin ben gusel arabalar caliyomda bilgisayar bahane uyduruyo biseferde bahane suydu:

"arabaya bindiginde duz vites araba kullanmayi bilmedigini farkettin"

• aha simdi bitane caldim yupppiiiiii

ama kotu beahhh alvis tj 23
  • Bende çekecceğim ama nedense siteye giremiorum
  • PArdon benim Son çaldığım araba şu idi ;

Free Image Hosting
  • ya arkadaşlar bakınhttp://www.omertaturk.com/arabalar.html bu adrese girin ne arabasının ne için olduğu yazar bi kere çaldığınız mercedesleri kesinlikle satın paranız oldun mermi alın ya da bankaya yatırın ki öldürmesinler ya da kapkaç yapmasınlar ok?
  • arkadaslar elinize gecen arabalar 5,000 dolardan yuksekse satin dusukse garajınızda kalsın ama bazı arabaları satmamanız lazım heist weya oc lerde lazım olacaktır...

oyun hakkında bisi sormak isterseniz pm atabilirsiniz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: marteen

arkadaslar elinize gecen arabalar 5,000 dolardan yuksekse satin dusukse garajınızda kalsın ama bazı arabaları satmamanız lazım heist weya oc lerde lazım olacaktır...

oyun hakkında bisi sormak isterseniz pm atabilirsiniz..

12k dan yüksek olanların satılması gerek arkadaşım
  • mercedes benzzzzzz yeter be
  • DİSLİKEEEEEEEEEE !!!!
  • abi hic param yok bi 5000 dolar borc verebilirmisiniz bana omerta
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alihan54

mercedes benzzzzzz yeter be

mercedes benz sana yeterse birtek yarış yap diyeyim..elimde hiçbizaman mercedes benz kalmadı.garajda 3 tane 2'si 0 hasar horch vardı.heist için en uygun arabadır bence.5 kez heist yaptım 1'inde başarısız olduk o da ben sürücü olmadığım zaman..ben sürücü olsaydım ve horch altımda olsaydı süper olurdu
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.