Şimdi Ara

Çalınan hesabı geri almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 5 gün önce çalınan hesap için doldurulan formu doldurup desteğe gönderdim geçen gün cevap geldi aynı soruları tekrar sormuşlar fakat hatırlamadığım detaylar vardı mesela şunlar gibi.

Hesap oluşturma tarihi (Gün/Ay/Yıl Şeklinde)

Hesaba eriştiğin son tarih(Gün/Ay/Yıl

Hesabını oluştururken girdiğin doğum tarihi

bunlar haricinde istenilen tüm bilgileri sırası karışıkta olsa doğru verdiğimi düşünüyorum ekstradan kullandığım rp kodları ve oyundan aldığım ekran görüntülerini, riota önceden göndermiş olduğum riven için eksik olan 12 rp şiirini vs gönderdim. 2 gündür cevap yok insan beklerken sabırsızlanıyor başından bu tarz bir deneyim geçen var mı yardımcı olabilecek. sizce geri alabilme olasılığım var mıdır?

• doğum tarihi ve kayıtta kullanılan email doğru cevaplasan verirler, kayıt olduğun tarih tam olmasına gerek yok yakın bir tarih de versen kabul ediyorlar
  • system_31 kullanıcısına yanıt
    2013 yılı ve kış ayları olduğunu söyledim doğum tarihini de büyük ihtimal uydurma vermişimdir diye düşündüm onu da belirttim kayıtta kullanılan e-maili zaten doğru verdim hatta o mail üstünden mail attım bugün 3. gün hala bekliyorum umarım bi umut vardır
  • DementorBoggark kullanıcısına yanıt
    Destek çalışanının inisiyatifine bağlı biraz işin umarım geri verirler hesabını

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • system_31 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim ben de öyle umuyorum.
  • Geri döndüler mi hocam ve nasıl çaldırdınız?
  • phosimi kullanıcısına yanıt
    Evet geri dönüş aldım, 3 defa farklı yetkililerin sordukları farklı sorulara cevap verdim. Sordukları sorular tabii ki hesabın sahibi olan kişiye kolay gelebilecek düzeyde. Beni zorlayan tek şey satın aldığım ilk şampiyonlar oldu.
    Hesabı bilgisayarıma indirdiğim bir torrent uygulaması yüzünden çaldırdığımı düşünüyorum, virüs programının uyarısını dikkate almayıp uygulamayı kullanmaya devam ettiğimde hesaba dair her şeyi sıfırlamışlar fakat maail adresinin şifresini değiştirmemişler ben de öyle olunca geri almak için çabalamaya karar verdim. Umarım bugün verirler geri. Çalan kişi Plat2 den Gold 5e kadar düşürmüş.
  • Benimki de arkadaşlığımın eşekliğine çalınmıştı

Tarihin ayını mevsimli ve yağmurlu olarak söyledim

Çok fazla ek bilgide vermiştim

Ticket ismi Odin yardım et hesap gittiydi 10 saatte cevap verdiler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • win8 kullanıcısına yanıt
    Ben de kış ayı olarak söyledim,
    Ek bilgi olarak kullandığım rp kodlarını vs verdim önceden gönderdiğim mailleride söyledim, (eksik rp için şiir, 2013 yılındaki rengar reworkünden sonra iade)
    Penta attığım heroların ss'leri hala duruyordu penta attığım heroları vs söyledim ufak detaylar belki ama işe yarayabilir gel gelelim 2 günde bir cevap veriyorlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DementorBoggark -- 16 Haziran 2017; 10:28:3 >
  • Evet!
    İyi haber geldi hesabı alabilmem için kullanılmamış bir mail adresi istediler, güncelleyip hesabı geri almam için bana geri dönüş yapacaklarmış. Tüm sorulara doğru yanıt vermişim lys'den sonra girdiğim en zor sınavdı adeta
    Konu hakkında detaylı bilgi almak isteyen arkadaşlar özel mesaj atabilir elimden geldiğince yardımcı olurum
    Çok mutlu oldum hocam.Hayırlı Olsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • phosimi kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, tek sorun hesabı çalan kişinin Platin 3 den Gold 5e kadar hesabı düşürmüş olması neyse en azından uğraş çıkmış oldu
    Çalan Baya Kolsuzmus Herhalde

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • benim bir hesabımda bunların hepsini verdiğim halde geri vermediler
    sonra yeni bir hesap geliştirmek zorunda kalmıştım
  • MekanikMumya M kullanıcısına yanıt
    Araştırdığım bir kaç forum sitesinde karşıdaki kişinin inisiyatifi'de etkili olduğunu söylüyorlar hocam. Tabii biraz da şans...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.