Arkadaşlar benim yazın msn adresimi çaldılar. fearless__666@hotmail.com bu maili ne denediysem geri getiremedim gizli soruyu bile değiştirmişler diğer mail adresimde çalındıgı için sıfırlama da gönderemiyorum.. Sorum şu ben eski listeme ulaşabilir miyim? içerisinde önemli kişiler vardı ve adreslerini hep unuttum!.. lütfen yardımcı olun..
mailini geri alabilirsin
geçmiş konularda bulabilirsin
evet konuşmalarını kaydettinse mailler orda vardır,
quote:
Orjinalden alıntı: adizman
quote:
Orjinalden alıntı: adizman
konuşmalarım biraz özel oldugu için kaydetmiyordum... Anlamadıgım konu benim diğer e mailimide hacklemişler sıfırlama gönderemiyorum ve gizli sorumu değiştirmiş.
Paylasim icin sagol
quote:
Orjinalden alıntı: _F#1028;@®LeSs_
konuşmalarım biraz özel oldugu için kaydetmiyordum... Anlamadıgım konu benim diğer e mailimide hacklemişler sıfırlama gönderemiyorum ve gizli sorumu değiştirmiş.
belki listene degil ama mailine ulasabilirsin
http://uk.support.msn.com buraya girdikten sonra seceneklerden birini(msn messenger yada msn passport network) secip ilgili yerleri doldurur gonderirsin yalniz doldurduktan sonra sana gelen mailde (gene ilgili bolume) mailinin hacklendigi saati gunu listenden hatirladigin mail adreslerini ve eskiden kullandigin sifrelerden hatirladiklarini yazarsan bi ihtimal alirsin mailini geri (tabi hackleyen bunlari cok defa degistirmediyse)
quote:
Orjinalden alıntı: sarı sülo
Paylasim icin sagol
Benm Anladıgım Kadarıyla Paylasım Yapmadı Aksine Yardım İstiyor Arkadaşımız...Sen Konuda Saol Paylasım İçin Diosun !
bi arkadaşım öğretmişti bende yap tım da hatırlamıyorum sorarım bende var ama msn,in açıkken yapabilirsin
karşıdaki açıken msn şifresini bulan bi pro vardı ama... unuttum
kardeş sen o adresi unut adres listesinide unut .....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme