Şimdi Ara

Çalınıp, bulunmuş bir iPad'le alakalı sorular?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba, geçtiğimiz haftalarda ipad'imiz çalınmıştı, çalındığı fark edildikten sonra icloud üzerinden kayıp moduna alınıp ekrana telefon numarası not düşüldü. bu telefon üzerinden aranıp bulunduğu bilgisi verildi. cihaz 3g'li değildi, ekran kilidi vardı.

1. cihaz sıfırlanırsa icloud hesabıyla bir ilişkilendirme kalmadığından ekranda nasıl kayıp notu düşülüyor?
    2. eğer cihaz sıfırlanmaz ise bir wireless ağa nasıl bağlanılıyor? cihaz 3g olmadığından çalıntı notunun ekrana düşmesi için bir ağa bağlanması gerekiyordu.

aklımda sorular ve şüpheler var biraz açıklarsanız iyi olur.

• Kardeşim geçmiş olsun cihaz dfu modda sıfırlarsa ekrandaki o ileti gitmiş olur fakat kurulumda icloud id ve şifresi isteyeceği için yedek parça niyetine satabilir bulan vatandaş.
    Umarım şahsiyetli biri bulmuştur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim de anlamadığım 3g si olmayan bir ipad de cihaz yeri bulma tarzı şeylerin ne işe yarıyacağı sonuçta internet yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flames.

Benim de anlamadığım 3g si olmayan bir ipad de cihaz yeri bulma tarzı şeylerin ne işe yarıyacağı sonuçta internet yok

Hahaha hocam tevafuk oldu, cihaz bugün bulunup elime geçti.

Aynı problemi yaşayan arkadaşlar için kısa bilgi vereyim, cihazı icloud.com'dan hemen kayıp moduna alın.
    Cihaz çalındıktan sonra resetlenip yeniden kurulum yapılırken ilk başta wifi seçme zorunluluğu var. Wifi seçildiği anda kayıp modu devreye giriyor. Zaten eski icloud üyelik bilgileri girmeden cihazın tekrar kurulması mümkün değil. Dolayısıyla yeniden kurulum yapılamadığı gibi cihazı yalnızca yedek parça olarak kullanabilirler.

Bilginiz olsun.
  • for apple F kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler mantığını anladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: for apple

merhaba, geçtiğimiz haftalarda ipad'imiz çalınmıştı, çalındığı fark edildikten sonra icloud üzerinden kayıp moduna alınıp ekrana telefon numarası not düşüldü. bu telefon üzerinden aranıp bulunduğu bilgisi verildi. cihaz 3g'li değildi, ekran kilidi vardı.

1. cihaz sıfırlanırsa icloud hesabıyla bir ilişkilendirme kalmadığından ekranda nasıl kayıp notu düşülüyor?
    2. eğer cihaz sıfırlanmaz ise bir wireless ağa nasıl bağlanılıyor? cihaz 3g olmadığından çalıntı notunun ekrana düşmesi için bir ağa bağlanması gerekiyordu.

aklımda sorular ve şüpheler var biraz açıklarsanız iyi olur.

İtunes tan yazılım atılıyor yükleme bitince icloud şifre mail penceresi karşımıza çıkıyor hani. Dikkatli bakın orda kayıp moduna yazdıgınız notu görüceksiniz.

Başıma gelmişti bir ingiliz turistin telefonuna bu şekilde şans eseri ulaşmıştım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.