Şimdi Ara

çalıntı iphone (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
2
Favori
1.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Nasıl olduda çalındı ne geldi başınıza anlatmanız mümkünmüdür ?

Bu arada geçmiş olsun çalan hayrını göremez inş şu mübarek ramazan ayında...
  • Calinmaktan ote dolandirildiniz sanırım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu kapattirdiginiz için o telefonu iPod olarak kullanmaktan başka çareleri yok. Telefonu bulabilmeniz için tek şansınız var.bir sekilde o telefonun savciliga ulasmasi gerekli. Artik telefonu satin alan vatandas duyarli olursa bu mumkun.bu sekilde kaybolan telefonum savcılık tarafından bana 1 sene sonra iade edilmişti.baska bir şansınız yok maalesef. Bir ayrıntıda su: telefonu imei numarasından tk ya kapattirdiginiz için artık o cihazı kimse telefon olarak kullanamayacak.

• Geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruder

merhaba arkadaşlar. fazla teferruata girmeden anlatayım size. cihazımı borcum ve önümüzdeki okul masraflarım için satmaya karar verdim ve bir katakulliye geldim. cihazım kutusuyla beraber uçtu gitti.. imei si: 01275xxxxx11030 budur.. çalıntı ihbarı verip kapattırdım telefonu. tesadüftür ya olur hani gören duyan bilen olursa bilgi vermesini rica ediyorum.. ve bu durumda başka neler yapabilirim? cihazı bulma gibi bir ihtimalim olur mu? bilgilerinizi paylaşırsanız memnun olurum...

Ne oldugunu anlatirsaniz bizim icin de rehber olurdu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki icloud üstünden iphone'umu bul özelliğiyle birşey yapılamaz mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruder

merhaba arkadaşlar. fazla teferruata girmeden anlatayım size. cihazımı borcum ve önümüzdeki okul masraflarım için satmaya karar verdim ve bir katakulliye geldim. cihazım kutusuyla beraber uçtu gitti.. imei si: 01275xxxxx11030 budur.. çalıntı ihbarı verip kapattırdım telefonu. tesadüftür ya olur hani gören duyan bilen olursa bilgi vermesini rica ediyorum.. ve bu durumda başka neler yapabilirim? cihazı bulma gibi bir ihtimalim olur mu? bilgilerinizi paylaşırsanız memnun olurum...

Valla arkadasim ben olsam uzulmezdim gecenlerde kardesimide goz altina almislardi ta bimem ne zaman calinti dandik bir tele hattini takmis savcilik isini iyi yaptigi icin kardesim yakalandi tabi ama oyle basit dil kardesim nerden bilsin arkadaslarinin birinden almis takmistir fakat merak etme kimlerin hatti takiliysa o tele savcilik hattan tek tek buluyor elbet birisinin uzerinden cikicak tel yada kimde oldugunu soyleyecektir...

• quote:

Orijinalden alıntı: multiTYRT

quote:

Orijinalden alıntı: Cengiz Elektronik

quote:

find my iphone illa internet üzerinden mi çalışması gerek arkadaşlar?

Navigasyon+Wi-Fi, EDGE veya 3G Herhangi Biri.

yani sim kart olmayan iphone/ ipad gidiyor değilmi

Doğrudur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sam0

Calinmaktan ote dolandirildiniz sanırım?

aynen öyle oldu...

quote:

Orjinalinden alıntı: cnr.kh

Valla arkadasim ben olsam uzulmezdim gecenlerde kardesimide goz altina almislardi ta bimem ne zaman calinti dandik bir tele hattini takmis savcilik isini iyi yaptigi icin kardesim yakalandi tabi ama oyle basit dil kardesim nerden bilsin arkadaslarinin birinden almis takmistir fakat merak etme kimlerin hatti takiliysa o tele savcilik hattan tek tek buluyor elbet birisinin uzerinden cikicak tel yada kimde oldugunu soyleyecektir...

inş dediğin gibi olur da bir an önce bulunur telefonum.. şu mübarek ramazan ayında böyle kötü işler yapan her kim olursa olsun Allah ın gazabı üstünde olsun...

• quote:

quote:

quote:

quote:

find my iphone illa internet üzerinden mi çalışması gerek arkadaşlar?

Navigasyon+Wi-Fi, EDGE veya 3G Herhangi Biri.

yani sim kart olmayan iphone/ ipad gidiyor değilmi

Doğrudur.

teşekkürler. bu arada konu sahibi geçmiş olsun

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.