Şimdi Ara

ÇALINTI OTO... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşımın taksitlerini ödemeyen müşterilerinin hacizlediği 40 arabası trafikte vızır vızır geziyor. bu arabaların hepsi aranıyor ama boş. adamlar plakasını bile değiştirmeden geziyor. bir polis merkeze sormadıkça böyle bir arabanın yakalanması imkansız. polisler de genelde merkeze sormuyorlar. çünkü arabada problem varsa o arabayı neden bağlamadın diye hesap soruluyormuş onlara.

ya kasko yaptıracaksınız ya da baston kilit+alarm. sadece baston kilit yetmez yarım saatte keserler. sadece alarm da yetmez arabayı bağırttıra bağırttıra çalarlar (iki olayı da yaşamış insanlar gördüm). ama ikisi birarada oldu mu hırsız alarmlı bir arabada yarım saat baston kilit kesemez.

hırsızlara notebook, ceptelefonu vs.. vs.. çaldırmış biri olarak seni anlıyorum. lanet olsun diyorum...
  • BEYLER İYİDE ARABA 92 MODEL HANGİ FİRMA BU ARACA KASKO YAPAR BANA ONU SÖYLEYİN
  • geçmiş olsun

araç bu güne kadar bulunamadıysa çoktan parçalanmıştır.
    hatta satılmıştır bile bir çok parçası

kasko bazı durumlarda önemini böyle gösteriyor.

quote:

Orjinalden alıntı: cbr_quen

BELKİDE PARÇALAMIŞLARDIR ŞEREF.İZLER
  • geçmiş olsun arkadaşım bencede direksiyon kilidi+alarm veya garaj bizde şahsen 3 tane garaj var hem kardan kıştan kornuyor hem hırsızlardan kesinlikle garaj tavsiye ederim bende
  • HERKESE AYRI AYRI TEŞEKKÜR EDERİM.METİNEMRE ARKADAŞIM KONUYA ENDERİNDEN PARMAK BASANLARDAN BİRİ.HERKESİN ARACI ÇALINABİLİR AMA BURDA POLİSE ENBÜYÜK İŞ DÜŞÜYO.AMA TUTANAK TUTURMAYA DOĞANCILAR KARAKOLUNA GİDİYORUZ.EVE GELDİĞİMİZ DE ARKAMIZ DAN TLF.AÇIP ARACIN MODEL VE PLAKASINI SORUYORLAR ZATEN TUTANAKTA BELİRTMİŞİZ BUKADARMI UMURSAMAZ OLUNUR.BİR POLİSE HİÇ YAKIŞMAYAN TAVIR LARDA BULUNUYORLAR.SÖYLENTİLERE GÖRE POLİSLERİNDE BU İŞLERDEN EKMEY YİYOMUŞ NASIL BOĞAZLARINDAN GEÇİYOSA.......................................

• yapabilecegin pek bişey kalmamış sanırım saglık olsun diyelim
    her işte bir hayır vardır aklında olsun
    allah korusun bu araba ile dahada beteri olurdu belki
  • benim 4000$ (o zamanlar daha pahalıydı notebooklar) tutan notebook çalındığında polise gittim. zabıt bile tutmadı. bulunmaz zaten dedi. orda bir deftere yazdı.

quote:

Orjinalden alıntı: DERLİ60

HERKESE AYRI AYRI TEŞEKKÜR EDERİM.METİNEMRE ARKADAŞIM KONUYA ENDERİNDEN PARMAK BASANLARDAN BİRİ.HERKESİN ARACI ÇALINABİLİR AMA BURDA POLİSE ENBÜYÜK İŞ DÜŞÜYO.AMA TUTANAK TUTURMAYA DOĞANCILAR KARAKOLUNA GİDİYORUZ.EVE GELDİĞİMİZ DE ARKAMIZ DAN TLF.AÇIP ARACIN MODEL VE PLAKASINI SORUYORLAR ZATEN TUTANAKTA BELİRTMİŞİZ BUKADARMI UMURSAMAZ OLUNUR.BİR POLİSE HİÇ YAKIŞMAYAN TAVIR LARDA BULUNUYORLAR.SÖYLENTİLERE GÖRE POLİSLERİNDE BU İŞLERDEN EKMEY YİYOMUŞ NASIL BOĞAZLARINDAN GEÇİYOSA.......................................

• quote:

Orjinalden alıntı: DERLİ60

ÇALNTI OTO:1992 MODEL.KİRAZ KIRMIZI ORJİNAL TEMPRA SX BABAMIN ARABASIYDI EVİN ÖNÜNDEN ÇALDILAR.ÜSKÜDAR BAĞLARBAŞINDAN LÜTFEN DUYARLI OLALALIM HERKESİN BAŞINA GELEBİLİR.PLAKASIN DEĞİŞTİRMİŞ OLABİLİRLER.ARKA CAMDA ATAM İZİNDEYİZ AMLEMİ VE DEPO KAPAĞINDA ÇOCUL REMİ VARDI ARAÇ LPG LİYDİ.ÖNCAMIN DA ÇATLAK VARDI.PLAKASI 10 TD 423.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER. POLİSLERDEN HAYIR YOK .4 AY OLDU ÇALINALI HALA YOK..YOK

kardeş trafik sigortası ödemiyormu acaba
    inşallah bulursun ve bu insanlara karşı artık caydırıcı ceza vermeleriin vakti geldi de geçiyor tam şerefsiz bunu yapan

• of naptın ya. eğer sigorta hakkındaki bilgin bu kadarken bir de araban varsa işin iş. ben anlatayım da zamanında benim başıma gelen senin de gelmesin:

-trafik sigortası sadece kazalarda -karşı tarafın- hasarını öder. bunun dışında kendi hasarını ya da hırsızlığı ödemez.
    -her araba trafik sigortası yaptırmak zorundadır. eğer sigortanın süresi geçmişse polis yakaladığında arabanı bağlar.
    -sigortasız dolaşma. eğer dolaşıp ta birine vurursan adama parayı ver anlaş polis gelmeden bitir işi.
    -trafik sigortası heryerde aynı fiyattır ve peşindir. pazarlık filan yapman işe yaramaz yani.

ben zamanında araba aldım, trafik sigortası nedir onu bile bilmeden dolaştım. ta ki polis yakalayana kadar. polis bağlamadı. ruhsatımı aldı. hemen orda bi acenteden sigortayı yaptırdım geri verdi.

quote:

Orjinalden alıntı: nebituran

kardeş trafik sigortası ödemiyormu acaba
    inşallah bulursun ve bu insanlara karşı artık caydırıcı ceza vermeleriin vakti geldi de geçiyor tam şerefsiz bunu yapan

• Allah belalarını versin böylelerinin insanlar bir şeyim olsundiye cabalıyp sahip oluyo sonra serefsizin biri cıkıp çalıyo
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.