Şimdi Ara

Çalıntı Telefon Mobil izleyici (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
4.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar bugun adam aradı erkenden. Sabaha kadar uyuyamadık dedi. Eşiyle kavga falanda etmiş bu konu yüzünden. İş yeri adresimi istedi geldi ve verdi telefonu. Telefonun hafıza kartı hariç herşey duruyor. Hattımı taktım sabahtan beri ben kendime mesaj atıyorum. Program hala çalışıyor. Teşekkürler samsung :D
  • Geçmiş olsun bro.
  • Konu çok eski ama, nedense benim eski tuşlu Nokia telefonuma tanımadığım bir numaradan "Lütfen bu mesajı saklayın" gönderen: imei no... şeklinde kısa mesaj geliyor. Mobil izleyici midir nedir tedavülden kalkmadı mı halâ?

Sanırım birisi Sim kart değiştirince mesaj gitsin diye benim numaramı ayarlamış. Bilgisi olan var mıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle programları kurmak lazım. Fakat imei atabilen adam hard reset de atamaz mi? Attığı zaman cihaz sıfırlanamaz mı?

Geçen Aralık ayında fold 5 çaldırdım telefonu yere düşürdüm birisi almış ve cihazı kapatmış ve bir daha hiç açılmadı. Google cihazımı bul da bu sayede çalışmadı ya parça olarak sattı ya da bilemediğim birşey yaptı. Cihazımı bul uygulamasından da kendi kendine kalktı.
    Savcılık da takipsizlik verdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.