Şimdi Ara

çalışan bilgisayar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim herkeze bir sarum olacak dünden beri bakıyorum ama ing olmadıgı için bulamadım silkroad online oynayabilecegim en kötü pc nin özelliklerini bilen varmı mesela ekran kartı kaç ramı ne kadar olmalı işlemcisi ne kadar olalı gibi bişiler işte yardımlarınız için teşekkürler

• p4 1.7ghz işlemci
    512 sd ram
    64mb geforce 2 ekran kartı
    townda fazla takılmadıkça sorun yok
    bide ışınlanmalarda birazcık bekletio
  • quote:

Orjinalden alıntı: midnight_19

arkadaşlar benim herkeze bir sarum olacak dünden beri bakıyorum ama ing olmadıgı için bulamadım silkroad online oynayabilecegim en kötü pc nin özelliklerini bilen varmı mesela ekran kartı kaç ramı ne kadar olmalı işlemcisi ne kadar olalı gibi bişiler işte yardımlarınız için teşekkürler

ekran kartı hatası.
    frmework 3.0 ı yükle hata wermesin.
  • arkadaşım pc alıyorsan pentium 4 3.0 bir işlemci 1 gb ram birde 256 mb herhangi bir ekran katı al gerisini önemseme en azından bunlar sana oyunu rahat oynatır. Ve öyle çok da ucuk fiyat tutmaz.
  • aslında arkadaşlar gariptir ama bende p4 3,00 ghz 2mb kingstan ram 512 atıradeon ekran kartı var ama neden se oyuna girdigimde görüntüde garip bir oynama oluyor sanki ekran tabaka tabak flas patlatıyor bunun resmini çekemeyecegim için sizede göstermem imkansız ama anlamıyorum bu olaydan sonrada ekran bir kasıyor ve herhangi bir işlem yapamıyorum acaba dedim bilgisayarımın özelliklerimi kötü yoksa bunları sormazdım yardımlarınız için teşekkürler ve sizce ben bu sorun karşısında ne yapmalıyım
  • lütfen birilerileri yardım etsin kafayı yicem bu sorun yüzünden ne yaptım ne ettim olmuyor directx 9 falan yüklüydü acaba dedim sorun bundamı ama siltim ve tekrar yükledim hiç bir degişiklik yok hala aynı sorun lütfen biri bana yardım etsinnnnnnnnnnnnnnnn

• quote:

Orjinalden alıntı: XxNukerxX

arkadaşım pc alıyorsan pentium 4 3.0 bir işlemci 1 gb ram birde 256 mb herhangi bir ekran katı al gerisini önemseme en azından bunlar sana oyunu rahat oynatır. Ve öyle çok da ucuk fiyat tutmaz.

P4 Devri kapandı yha yeni pc alan varsa 2cekirdekli filan alın
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkwane

quote:

Orjinalden alıntı: midnight_19

arkadaşlar benim herkeze bir sarum olacak dünden beri bakıyorum ama ing olmadıgı için bulamadım silkroad online oynayabilecegim en kötü pc nin özelliklerini bilen varmı mesela ekran kartı kaç ramı ne kadar olmalı işlemcisi ne kadar olalı gibi bişiler işte yardımlarınız için teşekkürler

ekran kartı hatası.
    frmework 3.0 ı yükle hata wermesin.

eminmisin ben yükledim hala werio

• arkadaşlar yomu hala bana yardım edebilecek birisi

• arkadaşlar kırk yılda bir başıma bir olay geldi şansa bakki kimse bilmiyor ya

allah rızası için yardımmmmmmmm

• Oyunu Rahat Rahat Oynamak İstiyorsan
    2048 Mb Ram 1024 Ekran Kartı, Yada 1024 Mb Ram 512 Ekran Kartı.

Yada Hadi Beni En Küçük Sistem Kurtarır Diyorsan
    512 Mb Ram 256 Kartı
    ama Bu Sistemle Hotanın Yanından Bile Geçemessin
    512 Yerine 768 Bir Nebze Olsun Daha Rahat Oynarsın ...
  • ben 256 mb ram 2.8 işlemci 128 ekran kartı ile oynuyorum baya takılıo şehrin içinde ve işinlanma da da baya takılıo ama şehir dışı iyi en kötü bu blgisayarla oynanır yarın ram yükletcem inş düzelir ram 769 olacak
  • p4 1.7ghz işlemci
    512 sd ram
    64mb geforce 2 ekran kartı
    townda fazla takılmadıkça sorun yok
    bide ışınlanmalarda birazcık bekletio [/color
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.