Şimdi Ara

ÇALIŞMA İSTEĞİMİ KAYBETTİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
2
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cidden her şeyden soğudum gram isteğim gelmiyor hedefim gtü pc 43kdan kaldım ama hevesim kaçtı arkadaşlarımı gördükçe bitiyorum var mı çaresi? çıldıracağım sabahtan beri boş boş duvarı izliyorum

• 1-2 gun sanki sinav yokmus gibi ara verip sonra devam edebilirsin belki

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çare masa başına geçip herhangi bir derse başlamak. Emin ol başka bir çaresi yok.Böyle olur arada 1 gün kendine ayır sonra yüklenirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sevdiğin dersleri çalışabilirsin şimdilik. Ama önce üstteki arkadaşların dediği gibi 2-3 gün hiç kitap yüzü açma. O süreçte sınavı aklından çıkart. 2-3 gün sonra da en sevdiğin derslerden ders çalışmaya başla. Bu, senin için iyi olacaktır. İlacın bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zlatan.İbrahimovic -- 7 Kasım 2019; 17:21:15 >
  • 1-2 gün ara verin hocam film filan arkadaşlarla varsa kız arkadaşınız takılın bi kaç etkilnlik bi deşarj olup tekrar oturun
  • Sıkıldıkça alan degistir yoksa iskence oluyor genelde dersi bıraktığımda zevk almadigim sikildigim konular oluyor baska alandan calisip geri donunce o ozfuvenle ozguvenle halloluyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam çok uzun bir maratondayız. Bence biraz dolaşın bir sinemaya gidin bir şeyler izleyin sonra kendinize tekrar sorun hedefim ne benim diye. Zaten sonra her şey kaldığı yerden devam eder.
  • Hocam kendine çok uzun olmayan bir mola ver sevdiğin seyleri yap ama çok da uzaklaşma derslerden. Geçen sene 12.sınıfta bu aylar benim de böyle oldu ve sonuç mezuna kaldım sonradan da toplayamadım hep bu bıkkınlık oldu. O zaman ara vermedim inat ettim çalışıcam diye halbuki sadece çalışmaya çalıştım. Sıralaman güzel yani bir iki gün ile kaybetmezsin dediğim gibi ama çok uzun tutma yine de arayı. Dikkat et hocam çok tehlikeli aylar bunlar bence sınava yakın stres ile çalışılıyor ama bu aylar tam ortası maratonun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.