Şimdi Ara

çalışmaktan korkuyorum arkadaşlar. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
1
Favori
19.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: thedopeshow

quote:

Orijinalden alıntı: SeniBenSevdim..

ahaa kendi gencliģimi gördüm. bende bu korku yüzünden uzun süre calisamadim. ilk is gunu gitmiyordum ise. kesseler öldürseler raziydim ama yeterki calismamayim.. sonra baktım olmuyor hayatta kalmak icin birseyler yapmak lazim. insan ailesinden bile biryere kadar destek aliyormus onu ogrendim. Disimi sıktım çok zorlanarak basladim bir ise. Ay sonu o parayi gorunce lan dedim ben ne malmisim. Insanin kendi parasini kazanmasi kadar guzel birsey yok. Acaip özgürleştim istedigim herseyi aldim. Tam 2 yil calistim ilk is yerinde. Asosyal ben o isyerinde 3 sevgili yaptim. iliski uzerine kitap yazcak seviyeye geldim.Bu 4. isim su an. ilk hafta alisma sureci onu herkes yasar. sonrasinda rahatsin. ben atlattiysam herkes atlatir merak etme. etrafina bak ne salak adamlar ne salak islerde calisiyorlar. patronun bile vasifsiz oluyor. kendine guven cunku baska guvenecegin kimse kalmayacak ilerde. hoscakal

haklısın insanın kendi parası gibi yoktur eminim zaten ben de aileme yük olmamak için bi işe gireyim dedim. umarım işleyişim seninki gibi olur suan cevap bekliyorum form doldurdugum yerlerden

nickin marilyn manson şarkısıyla biraz azalt marilyn i. oda etkliyor baya. bütün şarkılarını ezbere bilirdim

• thedopeshow T kullanıcısına yanıt
    Oncelikle psikiyatr ile psikologu ayırt et

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: thedopeshow

quote:

ahaa kendi gencliģimi gördüm. bende bu korku yüzünden uzun süre calisamadim. ilk is gunu gitmiyordum ise. kesseler öldürseler raziydim ama yeterki calismamayim.. sonra baktım olmuyor hayatta kalmak icin birseyler yapmak lazim. insan ailesinden bile biryere kadar destek aliyormus onu ogrendim. Disimi sıktım çok zorlanarak basladim bir ise. Ay sonu o parayi gorunce lan dedim ben ne malmisim. Insanin kendi parasini kazanmasi kadar guzel birsey yok. Acaip özgürleştim istedigim herseyi aldim. Tam 2 yil calistim ilk is yerinde. Asosyal ben o isyerinde 3 sevgili yaptim. iliski uzerine kitap yazcak seviyeye geldim.Bu 4. isim su an. ilk hafta alisma sureci onu herkes yasar. sonrasinda rahatsin. ben atlattiysam herkes atlatir merak etme. etrafina bak ne salak adamlar ne salak islerde calisiyorlar. patronun bile vasifsiz oluyor. kendine guven cunku baska guvenecegin kimse kalmayacak ilerde. hoscakal

haklısın insanın kendi parası gibi yoktur eminim zaten ben de aileme yük olmamak için bi işe gireyim dedim. umarım işleyişim seninki gibi olur suan cevap bekliyorum form doldurdugum yerlerden

nickin marilyn manson şarkısıyla biraz azalt marilyn i. oda etkliyor baya. bütün şarkılarını ezbere bilirdim

marilyn manson hayatımın kilometre taşı gibi hayata farklı bakmamı sağlamıştı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Grayscale

Ilk is deneyiminiz mi ? Çok heyecan yapmamaya calis yaparsan elin ayagina dolasir.Ayrica ilk ay maasini aldiginda ozguveninde gelir korkunda kalmaz.

merhaba

aslında ilk değil tanıdıklarımın yanında calısmıstım küçük esnaftı ayak işi falan yaptırıyorlardı. kurumsal bir yere calısmaya karar verince biraz endişelendim o kadar ama şu an bakıyorum ki korkacak bir şey yok ya batacağım ya cıkacagım bir tecrübe olacak diye düşünüyorum. tek sorun iş bakmakta diğer form doldurdugum iş olmadı sanırım hala haber gelmedi

• quote:

Orijinalden alıntı: montevo

Oncelikle psikiyatr ile psikologu ayırt et

merak etme biliyorum az çok, ancak psikiyatristleri ve psikologları kapitalizm olarak düşünüyorum ikisi de aynı pisligin laciverti benim için. herneyse konu dağılmasın

• thedopeshow T kullanıcısına yanıt
    kimin psikolojik sorunu olup çözüm aradıysa ve ona psikiyatra git dedi isem senin gibi cevap verdi.
  • O İLAÇ YAZAN SALAKLARA BAKMA ÇALIŞMAYA BAŞLA ALIŞIRSIN

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.