Öncelikle daha önce böyle bir soru sorulduysa özür dilerim ama nasıl aratacağımı bilemedim. Arkadaşlar sorunum şu: bilgisayara bazı programları yüklediğimde yükleniyor. Çalıştırdığımda ise pencere açılır açılmaz kapanıyor. Sytem traye ikon atan bir programsa o orda ben mousemu üzerine götürene kadar kalıyor. götürdüğümde ise oda kayboluyor. bu hatayı veren programlara örnek vermek gerekirse adware spybot messengerdiscovery microfostspyware (beta) bu programlar daha önce çalışıyordu fakat ne olduğunu anlamadığım bir günün sonrasında yukardaki şekilde açılmıyor. Ne yapmam lazım acil olarak önerilerinizi bekliyorum
Konfigürasonum: AVAST-SP2-XP-Net framework1.1
xp kullanıyorsan sistemi geri yükle bitsin. spyların işi bu heral
bencede spyların işine benziyor. yada adware spybot programını sistemden kaldırman gerekiyor.ama arkadaşında dediği gibi spyların işine benziyor.
zaten hepsini kaldırıp tekrar kurup denedim. Ama her programda yapmıyor bende bu programlardan dolayı spy lara bağladım ama nasıl bulup yok edebilirim. Yani o tipteki programlar çalışmıyor. Ceaplar için teşşekkürler yok mu hiç başına gelmiş olan arkadaşlar????