Şimdi Ara

Call of Duty 2 >>MultiPlayer Oynamak<< + Türk Serverlar (160. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.319
Cevap
7
Favori
648.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abıcım en ıyı yontem xfiree :D bekleme derdı felan yok dırek gırıosun :D
  • bfbc2 den sonra elime yanlışlıkla bu oyun geçti 1 haftadır bfbc oynamıyorum:) zamanında sadece single oynayınca demek böyle oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadow006

quote:

Orijinalden alıntı: PHaLaNX.
    quote:

Orjinalden alıntı: unpop
    bu oyun hala oynanıyor mu multi , server var mı ?

Oynanıyor tabii, server da oyuncu da yeterli sayıda var. Benim gibi cod 4 ve 5'ten beklediğini bulamayanlar hep 2'ye geri döndü.

Katılmamak elde değil, server'ıda oyuncusuda hazır, sistem gereksinimi az daha ne olsun.

nickin nedir hocam ?
    eskilerden misin

• Arkadaşlar EXE_ERR_INVALID_CD_KEY hatası alıyorum çok acil lütfen yardımlarınızı bekliyorumm!!
  • millet ben şu an netten çekiyorum oyunu multi oynayacak arkadaş varsa yazsınlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: chewrim

millet ben şu an netten çekiyorum oyunu multi oynayacak arkadaş varsa yazsınlar..

Xfire kurup Türk serverlarında arkadaş bulabilirsiniz
  • Beyler oyun sona erdiğinde skor tablosu çıkıyor ya. O tablo görüntüdeyken oyundan nasıl çıkıyoruz? Escape bastığımda hiçbir şey olmuyor. Ama bazılarına bakıyorum skor tablosu ekrandayken çıkıyorlar.

Bir de lag ne demek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hasan Kılko -- 18 Mart 2011; 18:06:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hasan Kılko

Beyler oyun sona erdiğinde skor tablosu çıkıyor ya. O tablo görüntüdeyken oyundan nasıl çıkıyoruz? Escape bastığımda hiçbir şey olmuyor. Ama bazılarına bakıyorum skor tablosu ekrandayken çıkıyorlar.

Bir de lag ne demek?

Sırasıyla console ( é ) , "q" "tab" "enter" yaptığınızda skor tablosundayken oyundan çıkmış olursunuz ,lag ;daha çok serverlardan , kaynaklı takılma,kasma diyebiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkishDelight

quote:

Orijinalden alıntı: Hasan Kılko

Beyler oyun sona erdiğinde skor tablosu çıkıyor ya. O tablo görüntüdeyken oyundan nasıl çıkıyoruz? Escape bastığımda hiçbir şey olmuyor. Ama bazılarına bakıyorum skor tablosu ekrandayken çıkıyorlar.

Bir de lag ne demek?

Sırasıyla console ( é ) , "q" "tab" "enter" yaptığınızda skor tablosundayken oyundan çıkmış olursunuz ,lag ;daha çok serverlardan , kaynaklı takılma,kasma diyebiliriz

Çok teşekkür ederim ilgine...
  • Call of Duty Türkiye Oyun Sunucuları ve CoDTürkiye |C-TR| Klan Tanıtımı

* Call of Duty 4: Modern Warfare HardCoreTDM, NormalTDM, ProMODLive; Call of Duty 2 RifleMOD, AdmiralMOD, eXtremeMOD ve daha fazla multiplayer oyun serverlerimiz hakkındaki güncel IP ve bağlantı bilgilerini JoinGame sayfamızda bulabilir ve oyun sunucularımıza bağlanabilirsiniz.

* Hile ve küfre karşı etkin mücadelemiz kapsamında adminlerimiz sürekli olarak oyun sunucularımızı gözetmektedir, admin bulunmadığı nadir anlarda ise şikayetlerinizi site sohbet kutusu'ndan bildirebilirsiniz.

* Call of Duty 4: Modern Warfare serverlerimizde oyun oynayan oyuncuların otomatik olarak ekran görüntülerinin alındığı PunkBuster ScreenShot Uygulaması ile hile kullananları tespit ve ihbar edebilirsiniz.

* Call of Duty serisi oyuncularını bir araya getirmek, dostluk ve arkadaşlıklar kurmak amacıyla oluşturduğumuz
    Call of Duty Turkiye Xfire Oyuncu Grubu'na katılabilirsiniz.

* CoD2Stats ve CoD4Stats uygulamaları ile Call of Duty 2 ve Call of Duty 4: Modern Warfare serverlerimizdeki oyuncu sıralamalarını, oyuncuların en çok kullandıkları silahları, en iyi sniper, en iyi tabanca, bıçak ya da bomba kullananları, en çok vuran, vurulan vb. bir çok detaylı istatistik bilgisini inceleyebilirsiniz. Kısacası ''Zannettiğiniz Kadar İyimisiniz?''

* Call of Duty serilerine ait ekran görüntüleri, wallpapers, screenshots, resimler, duvar kağıtları vb. eşsiz görsel arşivimizi CoDGallery albümlerinde görüntüleyebilirsiniz.

* Call of Duty serileri hakkında bilgi almak, oyun ile ilgili sorunlarınıza çözüm aramak, server ve klan faaliyetlerimizle ilgili bilgi edinmek için forum'umuza bekleriz. Forumdan daha fazla yararlanmak istiyorsanız üye olunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y@S!N -- 18 Mayıs 2012; 19:52:09 >

• CS den akar..
  • hiçbi sw hamachiden girilmiyor
  • ya swlere nasıl giriliyor acaba
  • all seeing eye kurulmuyor daha iyi bi link verseniz
  • xfire kur halledersin ordan. Gerçi artık düzgün server kalmadı ama ara ara yine zevkli oluyor.
  • Merhaba arkadaşlar yeni bir laptop aldım ve üstünde windows7 kurulu cod oyununu yükledim xfiredan oynuyorum ama şöyle bir sorunum var multiplayer ayarlarında tuş atamalarınıı ve ekran çözünürlüğünü ayarlamama ramen oyuna her girişimde yeniden sıfırlanıyor yani her defasında ayarları yeniden yapmak zorunda kalıyorum . Bunun bir çözümü varmıdır yoksa windows 7 denmi kaynaklanıyor çünkü daha önceleri xp ve vistada böyle bir sorun olmuyordu . Bir sorum daha olacak oda windows 7 direct x7 yi desteklemiyomu ?
  • Oyunu indiriyom indiriyom olmuyo kardeşim.Hep hata gösteriyor.Yapabilen varsa söylesin!!!
  • Vay be eskiler
  • 2005'li yıllarda forumda göstere göstere korsan muhabbeti dönüyormuş demek ki
  • çok özledim ya cod2 yi, ne harika bir oyundu
  • 
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.