Şimdi Ara

Call of Duty 2 Punkbuster sorunu %100 çözümlü resimli anlatım (punkbuster yes)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
33.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle bu sorun birçok kişide olduğundan dolayı bu sorunun sabitlenmesi herkes için çok iyi olur ama genede siz bilirsiniz tabiki...

Öncelikle aşağıda kendi klasörümden upload ettiğim punkbuster dosyasını indirmeniz gerekyior (6 küsür mb.)

Sunucu:
    Link:

Rapishare
    Rapidshare

Daha sonra Buraya tıklayarak pbsetup dosyasını yüklemeniz önerilir... Yükleme işlemi bittikten sonra add a game den call of duty 2'yi seçip check for uptades demeniz gerekiyor...

Öncelikle size yuakrda iki tane alternatif rapidshare linkiv erdiğim pb dosyasını indirip call of duty 2 dizinindeki pb klasörünü silip yerine indirdiğiniz pb dosyasını yapıştırmanız (Tabi önce rardan çıkartmanız gerekmekte :) )

Daha sonra Call of Duty 2 'nin bulunduğu klasörden main/Player/xxx dizinie giriyoruz... xxx sizi profil adınızdır benimki Emre_Ustegmen...

Örnek:
    D:/Call of Duty 2/main/players/Emre_Ustegmen/

İşte bu dizinde bulunan config_mp adındaki dosyayı sağ tıklayıp not defteri ile açıyoruz (notepad)

Burada Bulmamız gereken kod:
    cl_punkbuster "0"

Bulduktan sonra değiştir:
    cl_punkbuster "1"

Ordanda görüldüğü gibi sadece 0 sayısal değerini 1 yaptık ve kaydedip çıkıyoruz...

Bu arada kodu bulamazsanız notepadi (not defteri)'ni açtıktan sonra imleci en sağa getirin en sağda üçüncü sırada falan bu kod...

Ve geliyor en son ve en kolay kısma...

Call of duty 2'nin multiplayer kısayolunu sağ tıklayıp özelliklerden hedef bölümüne geldik... Oradaki şeylerden hiçbirini silmeden imleci en sonuna getirip bir boşluk bırakıp
    +set cl_punkbuster 1
    yazısını yapıştırdıktan sonra sırasıyla uygula ve tamam dedikten sonra işimiz bitmiş oluyor... Oyuna girip Multiplayer Ayarları (multiplayer options) tan baktığımızda punkbusterin yes olduğuu göreceksiniz...

Saygılar....

Anlatım tamamen benimdir hiçbiryerden alıntı yada çalıntı yapmadım.

Bi teşekkür yeter!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre_Ustegmen -- 30 Temmuz 2007; 11:16:32 >

• UP
    Çok Teşekkürler Yararlı Bir Konu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _CrAzY_

UP
    Çok Teşekkürler Yararlı Bir Konu.
    Üst konu olsun...Ayrıca Punkbuster ile ilgili tüm döküman, hatalar ve çözümlerde eklensin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HuRGeNeR@L

Üst konu olsun...Ayrıca Punkbuster ile ilgili tüm döküman, hatalar ve çözümlerde eklensin.

Alıntıları Göster
    bencede
  • quote:

Orijinalden alıntı: braeker_omur

bencede

Alıntıları Göster
    saol kardeşim çok güzel çözüm getirmişsin beni punkbuster belasından kurtardın ya allah ne muradın warsa werisn

• quote:

Orijinalden alıntı: ortschun

saol kardeşim çok güzel çözüm getirmişsin beni punkbuster belasından kurtardın ya allah ne muradın warsa werisn

Alıntıları Göster
    sağol

• quote:

Orijinalden alıntı: grrdn

sağol

Alıntıları Göster
    sağol
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmmxd@@ls

sağol

Alıntıları Göster
    Benzer bir konu vardı ama emeğine paylaşımına sağlık.Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: KoMiKaZe

Benzer bir konu vardı ama emeğine paylaşımına sağlık.Teşekkürler

Alıntıları Göster
    PB sorunu kadar sıkıcı bir olay görmedim COD2 den soğuttu beni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gündoğdu

PB sorunu kadar sıkıcı bir olay görmedim COD2 den soğuttu beni.

Alıntıları Göster
    LİNKLER ÇALIŞMIYOR YARDIM YASWS
  • quote:

Orijinalden alıntı: _PaRaFiN_

LİNKLER ÇALIŞMIYOR YARDIM YASWS

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar Güncellemede yaptım yine olmadı.Aşağıdaki resimdeki hatayı veriyor sizce sorun ne olabilir...

Birde Kırmızı çizgiden sonraki hatayı çık tıklağımda geliyor.Bir çok kez yeniden kurdum COD2'yi ama birkez
    oyuna giriyorsunuz ikincide aynı hatalar devam ediyor.Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaRaNtZz -- 25 Eylül 2007; 17:28:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MaRaNtZz

Arkadaşlar Güncellemede yaptım yine olmadı.Aşağıdaki resimdeki hatayı veriyor sizce sorun ne olabilir...

Birde Kırmızı çizgiden sonraki hatayı çık tıklağımda geliyor.Bir çok kez yeniden kurdum COD2'yi ama birkez
    oyuna giriyorsunuz ikincide aynı hatalar devam ediyor.Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler....

Alıntıları Göster
    up|up|up|up|up|

• quote:

Orijinalden alıntı: Dietime

up|up|up|up|up|

Alıntıları Göster
    ty çookk saol yhaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForFT

ty çookk saol yhaa

Alıntıları Göster
    çok güzel herkezin yaşadığı bi sorun bu..çözüm güzel olmuş ellerine sağlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: sensjzjm

çok güzel herkezin yaşadığı bi sorun bu..çözüm güzel olmuş ellerine sağlık

Alıntıları Göster
    Her denileni zaten önceden yapmıştım. Ama yine girmiyor . Bir tek o başta verilen dosyaları yüklemedim çünkü linklere tıklayınca sayfa gözükmüyo bana o linkleri verebilcek olan varmı ?

sorunum bu ;

http://img85.imageshack.us/my.php?image=adszqp6.jpg

• quote:

Orijinalden alıntı: Tolga1764

Her denileni zaten önceden yapmıştım. Ama yine girmiyor . Bir tek o başta verilen dosyaları yüklemedim çünkü linklere tıklayınca sayfa gözükmüyo bana o linkleri verebilcek olan varmı ?

sorunum bu ;

http://img85.imageshack.us/my.php?image=adszqp6.jpg

Alıntıları Göster
    yokmu yaf çokkkk acil lazımmm

• quote:

Orijinalden alıntı: Tolga1764

yokmu yaf çokkkk acil lazımmm

Alıntıları Göster
    tolga ile aynı hatayı veriyor şu kıytırık pb cod2 çıktığından beri oynarım 1-2 ay ara vermiştim tekrar başlayayim dedim sinir oldum pb ye yokmu bunun çözümü??

• quote:

Orijinalden alıntı: Slash

tolga ile aynı hatayı veriyor şu kıytırık pb cod2 çıktığından beri oynarım 1-2 ay ara vermiştim tekrar başlayayim dedim sinir oldum pb ye yokmu bunun çözümü??

Alıntıları Göster
    up yokmu yardım edecek olan yaw

• quote:

Orijinalden alıntı: Slash

up yokmu yardım edecek olan yaw

Alıntıları Göster
    eee üyede olduk hala dosyayı yükleyemiyorum nasıl iş anlamadım bi üye ol bi yazı yaz bi tşk et bi d.mal bilmem ne
  • quote:

Orijinalden alıntı: dil_lenci

eee üyede olduk hala dosyayı yükleyemiyorum nasıl iş anlamadım bi üye ol bi yazı yaz bi tşk et bi d.mal bilmem ne

Alıntıları Göster
    cok iiyi paylasşım saol
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.