Şimdi Ara

Call of Duty 3 pc ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
6.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biliyorum, Call of Duty 3 pc'ye çıkmadı ama PlayStation'dan pc'ye port edilen versiyonu var mı acaba ? yani pc de oynamak mümkün mü ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Call of Duty 3 PC

Oyun severleri heyecanlandırmaya hazır olun! Call of Duty 3, PC oyunlarının aksiyon dolu dünyasına adım atıyor. Bu sürükleyici birinci şahıs nişancı oyunu, sizi aksiyonun merkezine götürüyor.

Call of Duty 3'te, II. Dünya Savaşı'nın kritik anlarında yer alıyorsunuz. ABD, İngiliz ve Kanada birliklerinde savaşarak Fransa, Polonya ve Almanya gibi çeşitli cephelerde mücadele edeceksiniz. Her görev, sizi savaşın zorlukları ve zaferleriyle karşı karşıya bırakacak.

Gerçekçi grafikler ve sürükleyici ses efektleriyle Call of Duty 3, sizi savaş alanının ortasına taşıyor. Oyunun çok oyunculu modu, arkadaşlarınızla veya dünyanın dört bir yanından oyuncularla takım kurmanıza ve rekabet etmenize olanak tanır.

Call of Duty 3'ün PC sürümüyle şunları deneyimleyeceksiniz:

• II. Dünya Savaşı'nın destansı ölçekte yeniden yaratılması
    • Çeşitli cephelerde savaşın heyecanını yaşama fırsatı
    • Sürükleyici tek oyunculu ve çok oyunculu modlar
    • Gerçekçi grafikler ve etkileyici sesler

Call of Duty 3 ile PC'nizde savaşın gerçekliğini yaşamaya hazır olun. Bu sürükleyici birinci şahıs nişancı oyunu, size unutulmaz ve aksiyon dolu bir oyun deneyimi sunuyor.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bi ara indirmiş biraz oynamıştım. Rusçası vardı. Sonra bi patch ile ingilizceye çevrilebiliyordu hatırlıyorum... var yani...
  • o oynanan rusça oyun cod 3 değil cod 2 ye yapılmış bir moddu
  • Ancak emülatörle PS2 sürümü oynanabilir. Ondan da ne derece zevk alınır, bilinmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nForcer

Ancak emülatörle PS2 sürümü oynanabilir. Ondan da ne derece zevk alınır, bilinmez.

emülatörle oynayacağına (daha doğrusu oynayamayacağına) bence gitsin bir ps2 alsın .. 100 tl ye sıfırını bulabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktay_reis

quote:

Ancak emülatörle PS2 sürümü oynanabilir. Ondan da ne derece zevk alınır, bilinmez.

emülatörle oynayacağına (daha doğrusu oynayamayacağına) bence gitsin bir ps2 alsın .. 100 tl ye sıfırını bulabilir

o kadar basit yani öyle mi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismail0625

quote:

Orijinalden alıntı: oktay_reis

quote:

o kadar basit yani öyle mi.

ps2 en fazla 1-2 yıl sonra raflardan kaldırılacak ve fiyatıda daha düşmez 100 tl(media markt ta bu fiyata) nin bu konsola fazlasıyla değeceğine inanıyorum. kaldıki ps2 de sadece cod3 oynanmıyor sayısını bilemediğim kadar ve büyük bir çoğunluğuda efsane olmuş oyunlar (god of war, gran turismo, mgs, shadow of colossus, tekken 5, pes, vsvsvsvs.) bu konsola çıkmış.. bundan basit ne olabilir ki

• Yapmayın yau PS2 grafikleri artık çöp
  • COD serisinin yüz karası, oynamayarak hiç bir şey kaçırmıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silver_Sky

COD serisinin yüz karası, oynamayarak hiç bir şey kaçırmıyorsun.

oo güzel o zaman bende oynamamıstım gerek de kalmadı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.