Şimdi Ara

Call Of Duty 4:Modern Warfare AÇILMIYOR !!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
12.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadailar,bu gün cod 4:MW 1'i yükledim fkt oyuna tıklıyorum biraz bekliyorum altta resimde belirttiğim gibi bişey geliyor (Bu diğer Modern Warfare serilerinde de oluyor fkt onlarda açılıyor) Evet yada Hayır diyorum ve diğer serilerde de olması gerektiği gibi açılmıyor arkadan o Call Of Duty 4 : Modern Warfare Yazısı gelmiyor !!!! Lütfen yardım edin oyunla video çekicem seriyi tamamlamam lazım.
     Call Of Duty 4:Modern Warfare AÇILMIYOR !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Parduser -- 19 Ocak 2014; 15:36:43 >

• silip tekrar kurmayı dene
  • Yok arkadaşım bu tüm oyunlarda böyle.Ancak ben bir çözüm gibi bir şey buldum Saints Row The Third Direcxt klasörünün içindeki ".dll" dosyalarını alıp System32 ve sysWow klasörlerinin içine atınca Call Of Duty Ghosts dışındali oyunlar çalışıyor Call Of Duty Ghosts Jun2010 'un içindeki ".dll" dosyalarını alıp atınca ise sadece Ghosts çalışıyor.Ancak hala bir çözüm yok. :(

• quote:

Orijinalden alıntı: Parduser

Yok arkadaşım bu tüm oyunlarda böyle.Ancak ben bir çözüm gibi bir şey buldum Saints Row The Third Direcxt klasörünün içindeki ".dll" dosyalarını alıp System32 ve sysWow klasörlerinin içine atınca Call Of Duty Ghosts dışındali oyunlar çalışıyor Call Of Duty Ghosts Jun2010 'un içindeki ".dll" dosyalarını alıp atınca ise sadece Ghosts çalışıyor.Ancak hala bir çözüm yok. :(

pcye yakınlarda format attınmı

• Evet Win8 di Win7 yaptım fkt pardon bu tüm oyunlar da olmuyor :D Sadece onda oluyor ancak diğer oyunlarda 0xc00007b hatası veriyor uygulama düzgün başlatılamadı diye ancak o başka bir konu.Fakat bu oyun o 0xc000007b hatası gelmeden öncede böyleydi.
  • Parduser kullanıcısına yanıt
    yönetici olarak çalıştırmayı denedin mi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.