yaq videoda 3. partta bi bölüm var orda atlıyo orasıda en önemli yeri :(
quote:
Orijinalden alıntı: Strateia
bari kaçıncı dk atlama olmuş onu söylede bakalım, 10 dk lık videoyu tamamen izlemeyelim :)
quote:
Orijinalden alıntı: CeSiN
quote:
bari kaçıncı dk atlama olmuş onu söylede bakalım, 10 dk lık videoyu tamamen izlemeyelim :)
2.35 .)
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: CeSiN
quote:
2.35 .)
solda ateşli biyer görünüyor ya orasıydı sanırım.Oraya bi çıkıp baksana muhtemelen ordan yol var.
ben oraya cıkmıstım fakat kapalı kapılar var kapılarıda açamıyorum
valla şuan hatırlayamıyorum, başka video baktım bulamadım da youtubeden.İyi hatırlayan bi arkadaş yardımcı olur mutlaka.Ama sen bi kurcala yinede tüm yerleri :)
peki tşk :)
Takıldığın yer 6:25'ten itibaren başlıyor
çok tşk .. :) ben şimdi laptoptaym şimdi izlerim masaüstüne geçince tekrar izler orayı geçerim çok tşk geçersem yeah !
Ya videolar cok kaliteli fakat bendeki acemiliktenmidir nedir o bölümü geçemedim ben size kendi save dosyamı versem geçip geri bana verebilirmisiniz?
Slm beyler ben Strateia ban yedim diye bu hesapı açtım o bölümü geçtim ve şu anda oyunu bitirmek üzereyim çok sağolun .
Oyun bitti ! :D
quote:
Orijinalden alıntı: NorepLy*
oyunu nasıl türkçe yaptın yüklediğimden beri uğraşıyorum arıyorum ediyorum bi türkçe yapamadım
quote:
Orijinalden alıntı: yakamoz88
quote:
oyunu nasıl türkçe yaptın yüklediğimden beri uğraşıyorum arıyorum ediyorum bi türkçe yapamadım
Oyunçeviri'de Türkçe yaması mevcut bir bak istersen
quote:
Orijinalden alıntı: Dimox
quote:
Orijinalden alıntı: yakamoz88
quote:
Oyunçeviri'de Türkçe yaması mevcut bir bak istersen
evet hatta internete call of duty 4 modern warfare türkçe yama yazsan bile çıkıyor .) birde anlatımda oynun dizisinde kurulu olan türkçe.bat dosyasına girin dior ama sen oyunun dizinine gir Türkçe dosyasına gir oyun açılır türkçe olarka
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme