Arkadaşlar koyu bir COD 4 player ı olarak size pro mod önerebilirim . Pro mod'da ek olarak level yok ve bütün silahlar açık dünya çapındaki turnuva 1.leri örneğin Mazarini ve Paradox da Pro mod oynamaktadır . Pro mod oynayabilmeniz için Xfire'dan türk serverı olarak [FFC] yi önerebilirim
arkadaşlar cod 4 ü bir günde oynadım bölümleri geçtim ve mutlu bir şekilde sildim online varmı diye bakmadım bile tekrar kursam aranıza gelebilirmiyim hala devam ediyor musunuz bir şey kurmam gerekirmu yardım ederseniz sevinirim
arkadaşlar cod 4 ü bir günde oynadım bölümleri geçtim ve mutlu bir şekilde sildim online varmı diye bakmadım bile tekrar kursam aranıza gelebilirmiyim hala devam ediyor musunuz bir şey kurmam gerekirmu yardım ederseniz sevinirim
orjinal cod mw var... oyunun versiyonunu nasıl öğrenebilirim... yukarıda verilen 1.6 ve 1.7 yamalar orj. oyuna olur mu ? ayrıca da xfire falan kurmadan oynayamaz mıyız ?
Arkadaşlar..bilinen bir alışveriş sitesinde orjinal oyun 17 liraya satılıyor..Ben çaktım bir tane, sadece online oynayabilmek için aldım..
Arkadaşlar Bende Call Of Duty 4 Modern Warfare Cd si Aldım Fakat Korsan. Bir Çok Yol Denedim Fakat Multiplayer Oynayamıyorum.. Bir Yol Buldum Dedim Denedim Bu Sefer de Map Hataları Vermeye Başladı.. Lütfen Yardımcı Olun Şimdiden Teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: Ölü ozan
orjinal cod mw var... oyunun versiyonunu nasıl öğrenebilirim... yukarıda verilen 1.6 ve 1.7 yamalar orj. oyuna olur mu ? ayrıca da xfire falan kurmadan oynayamaz mıyız ?
Binbaşım soruna cevap alabildinmi..Bende dün sadece multiplayer oynamak için orjinal oyun aldım..
arkadaşlar herşeyi yaptım cd key falan sorunu yok ama bir servera bağlandığımda oyuna başlayamadan "server disconnected" hatası alıyorum her server için aynı şey oluyor çözümü nedir sizce
orj. cod4 ile türk serverlerde nasıl oynarız ?
Dün orjinal oyunu yükledim, yabancı server larda oynamaya başladım. Hayırlısı bizim server lara tabii biri cevap atarda nasıl yapılacağını öğrenebilirsek...
quote:
Orijinalden alıntı: Ölü ozan orj. cod4 ile türk serverlerde nasıl oynarız ?
quote:
Orijinalden alıntı: POSEIDON17
Dün orjinal oyunu yükledim, yabancı server larda oynamaya başladım. Hayırlısı bizim server lara tabii biri cevap atarda nasıl yapılacağını öğrenebilirsek...
1.7 update ini yap xfire dan girmesi lazım Türk serverlarına
Merhaba, Yapım aşaması henüz yeni tamamlanmış olan güncel oyun ve teknoloji portal sayfamızda bizlere yardımcı olacak arkadaşlar aranmaktadır. Web sitemizde düzenlecek olan yarışmayı kazanan 2 arkadaşımıza istedikleri herhangi bir oyun için 75 TL değerinde e-pin kodu hediye edilicektir. Detaylar için :www.mcgameportal.com adresini ziyaret etmeniz yeterlidir.