Şimdi Ara

Call of Duty 4 MW PC KASIYOR :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yukardakı konudada belırttıgım gıbı Call of Duty 4 MW PC KASIYOR :( sıstemım yuksek olmasına ragmenn...

yardımlarınızı beklıyorum arkadaslar :(

http://img840.imageshack.us/img840/8258/adszgtk.jpg

NOT : Sadece Cod4 de Degil Yeni Cıkan butun FPS Olsun baska turlu oyunlardada kasma yasıyorum nedenı nedır acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan4ewer -- 29 Ağustos 2010; 20:16:25 >

• yardım etmıcekmı kımse ya lutfen :(:(:(:(:
  • niye kımse bakmıyor lutfen yardım edın nerdeyse butun oyunlarda kasma yasıyorumm
  • arkadaslar neden kımse yardım etmıyor 41 kısı bakmıs lutfen yardım edın ya :(
  • oglum sen oyuna girmeden onçe bi ayar yapcaksın pcdeki oyunlar konsoldaaki gibi hazır ayar degil bi option bolumune gir ayarları kontrol et yoksa bende ayarlamazsan benimkide kasıyor bi dene sonra yaptım dersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: EMRECAN11

oglum sen oyuna girmeden onçe bi ayar yapcaksın pcdeki oyunlar konsoldaaki gibi hazır ayar degil bi option bolumune gir ayarları kontrol et yoksa bende ayarlamazsan benimkide kasıyor bi dene sonra yaptım dersin

e zaten yaptım low yaptım hepsını 640x yaptım cozunurlugu yoksa 1280 yaparsam daha cok kasıodu onları demıormusun sadece?
  • ????????????????????????????????????
  • Uptade yap ekran kartını update le
  • Hızlı bir Intel işlemciniz olmasına rağmen tamamen farklı chipsete sahip bir ekran kartınız var. FPS düşüklüğü iki parçanın uyumsuzluğundan dolayı yaşıyorsun. Ekran kartını 9800 tarzı bir başka ekran kartı bularak arkadaştan ödünç alarak değiştirip deneyin. Eminim düzelecektir. Güncellemeyle alakası yoktur. Ayrıca iki ram görüyorum 2gb bir raminiz var birde 1 gb raminiz var bunlarında aralarında uyumsuzluk olması muhtemel önce 1 gb rami çıkartın birde 9800 tarzı intel chipsetli bir ekran kartıyla deneyin. Sorun çözülecektir.
  •  Call of Duty 4 MW PC KASIYOR :(

Call of Duty 4 MW PC KASIYOR :(

Arkadaşlar pcden fazla anlamam ama bu ayarlarla CoD4MW2 Oynayabilirmiyim ? Tüm ayarlarını yaptım fps 20 30 oluyor.. anlayamıyorum neden böyle oluyor.yardım ederseniz sevinirim..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.