Şimdi Ara

Call Of Duty 4 Performans Arttırıcı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
5.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Call Of Duty 4 de Sıkıntı Çeken Bir Sürü Benim Gibi Arkadaşın Olduğu Dikkatimi Çekti Özellikle Oyunu Sistem Düşüklüğü Nedeniyle Oynayamadıklarını Söylüyorlardı Benim Sistemim Gerçekten Zayıf P4 2.8 İşlemci 512 DDR2 ram 256 mb Palit 7300 SE bu oyunu başta yüklediğimde Çok kastı Online ı 640.480 bile cok zor oynuyordum şimdi ya 800.600 yada 1024.768 Çözünürlükte bile daha İyi Performans Alıyorum Vereceğim Program Sayesinde Aslında Program Bile Değil Oyunun İçlerindeki Bazı Komutları Ve Ayarları Değiştiren Bir Dosya Hani Hazır 55 Level Gelen Silahları Açık Karakter Gibi Kopyala Yapıştır Yöntemiyle FPS metre ve Lag Metreniz Açılcak Biraz Grafikten Fedakarlık Edip Yüksek Performansla Oyunu Kasmdan Rahat Oynuyabileceksiniz config_mp.cfg dosyasının İçindekilerin Modifiye Edilmiş Hali yani...!

NOT1:İndirdiğiniz sıkıştırılmış dosyanın içindeki "config_mp.cfg" dosyasını oyunun kurulu olduğu klasörde "C:\Program Files\Activision\Call of Duty 4 - Modern Warfare\players\profiles\name" dosyasının içine yapıştırınız.

name = Oyunu kurdugunuzda girdiğiniz profil ismidir ve kullanıcıya göre farklılıklar Gösterir Öreğin Ahmet Mehmet Felan

NOT2:Eğer Hoşunuza Gİtmezse Değiştirmek İçin Önce Orjinal Dosyanın Kopyasını Alın Kesinlikle Virüs Yok!

Beyler Çok Az Bir Grafik Kalitesi Farkı Olutuğunu Belirtmeliyim Umarım Sistemi Düşük Arkadaşlarıma Yardım Edebilmişimdir Umarım Üst Konu yapılırReplerinizi BekliyorumVermesenizde Olur hani

Link:http://rapidshare.com/files/125476578/alistergear-COD4HighPerformanceConfig.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alistergear -- 28 Haziran 2008; 0:16:05 >

• Bu Arada Bu İlk Paylaşımım Olduğu İçin Acemiyim rapidin çıkmıycağını bilmiyordum o yıldızları anlarsınız umarım:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alistergear -- 28 Haziran 2008; 0:16:40 >
  • hiç kimse zahmet edip bakmamış bile
  • bunları herkes bilir aslında indirmedim ama fps yi arttırmak icin sisteminiz düsükse grafik ayarlarini düsürceksiniz herseyi off ve low yapacaksiniz sora rahatca oynarsınız.
  • Güzel paylaşım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1907gfb1995

bunları herkes bilir aslında indirmedim ama fps yi arttırmak icin sisteminiz düsükse grafik ayarlarini düsürceksiniz herseyi off ve low yapacaksiniz sora rahatca oynarsınız.

ek olarak

consolu açıp:

cg_blood 0

cg_brass 0

ai_corpsecount 5

r_drawdecals 0

r_Drawsun 0

r_drawwater 0

r_picmip 3

r_picmip_bump 3

com_maxfps 125 eğer sisteminize güveniyorsanız com_maxfps 250

bunun gibi birçok komut var ben işe yarayanlardan birkaç tane yazdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertoxin -- 29 Haziran 2008; 21:56:43 >

• kan efektini kapatmak bayağı işe yarıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • deniyorum
  • güzel
  • quote:

Orjinalden alıntı: alistergear

Arkadaşlar Call Of Duty 4 de Sıkıntı Çeken Bir Sürü Benim Gibi Arkadaşın Olduğu Dikkatimi Çekti Özellikle Oyunu Sistem Düşüklüğü Nedeniyle Oynayamadıklarını Söylüyorlardı Benim Sistemim Gerçekten Zayıf P4 2.8 İşlemci 512 DDR2 ram 256 mb Palit 7300 SE bu oyunu başta yüklediğimde Çok kastı Online ı 640.480 bile cok zor oynuyordum şimdi ya 800.600 yada 1024.768 Çözünürlükte bile daha İyi Performans Alıyorum Vereceğim Program Sayesinde Aslında Program Bile Değil Oyunun İçlerindeki Bazı Komutları Ve Ayarları Değiştiren Bir Dosya Hani Hazır 55 Level Gelen Silahları Açık Karakter Gibi Kopyala Yapıştır Yöntemiyle FPS metre ve Lag Metreniz Açılcak Biraz Grafikten Fedakarlık Edip Yüksek Performansla Oyunu Kasmdan Rahat Oynuyabileceksiniz config_mp.cfg dosyasının İçindekilerin Modifiye Edilmiş Hali yani...!

NOT1:İndirdiğiniz sıkıştırılmış dosyanın içindeki "config_mp.cfg" dosyasını oyunun kurulu olduğu klasörde "C:\Program Files\Activision\Call of Duty 4 - Modern Warfare\players\profiles\name" dosyasının içine yapıştırınız.

name = Oyunu kurdugunuzda girdiğiniz profil ismidir ve kullanıcıya göre farklılıklar Gösterir Öreğin Ahmet Mehmet Felan

NOT2:Eğer Hoşunuza Gİtmezse Değiştirmek İçin Önce Orjinal Dosyanın Kopyasını Alın Kesinlikle Virüs Yok!

Beyler Çok Az Bir Grafik Kalitesi Farkı Olutuğunu Belirtmeliyim Umarım Sistemi Düşük Arkadaşlarıma Yardım Edebilmişimdir Umarım Üst Konu yapılırReplerinizi BekliyorumVermesenizde Olur hani

Link:http://****.com/files/125476578/alistergear-COD4HighPerformanceConfig.rar.html

Link:http://****.com/files/125476578/alistergear-COD4HighPerformanceConfig.rar.html

bu linkte virus olmasi n ??

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.