Şimdi Ara

Call Of Duty 8 Modern Warfare 3 Görüntü kalitesini düzeltme kesin Çözüm.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
9.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Ekran kartım 1GB RAM 4GB ISLEMCIM 3GHZ oyunda goruntu 1280x1024 Oyuna giriyorum ama goruntu bulanık mı diyosunuz? Bunlar sizin işletim sisteminizden değil öncelikle içinizi rahatlatıyım :) Şimdi yapmanız gereken " Oyunun kurulu olduğu klasöre girip içinde "Players2" klasörü var ona girin sonra "Config" diye bir dosya görüceksiniz şimdi ona sağ tıklayıp birlikte aç diyip not defterinde açın sonra klavyeden f3 tuşuna basın arama çubuğuna image yazın ve sonrakını bul'a tıklayın size seta r_imageQuality "1" diye bir yazı bulucak burdaki "1" yazan yere 1 i silip "4" yazıyoruz ve kaydederek çıkıyorz ve oyunumuzu istediğimiz kalitede mükkemmel görüntüyle oynuyoruz :) Resimde koyuyorum tam anlamayan arkadaşlar için :) Emeğe saygı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DonVitoCarleone_ -- 2 Ocak 2012; 19:16:59 >

• Oyun ayarlarından image quality native yapınça o bulanıklık ortadan kalkıyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Re5PecT

Oyun ayarlarından image quality native yapınça o bulanıklık ortadan kalkıyo.

Dediğinzi bende biyerde okumuştum ve uyguladım yine aynıydı değişen birşey olmadı ama bu yaptığım kesin sonuç verdi ve %100 çalışıyor ve çok uzun bi işlem değil :)
  • Mesajım bulunsun akşama bakacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih.akbalik

quote:

Orijinalden alıntı: JohnnyWalKer

veriyim tabide buraya nasıl eklicem cfg dosyasını? :/

internete yükleyip bana adresini pm olarak atabilirsin dostum zahmet olmazsa

Tamam Mail adresin fatih.akbalik@hot. ise mail olarak gönderdim cfg dosyasını :)
  • Yaptım düzelmedi.Başka bir yöntem biliyor musun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasinknc

Yaptım düzelmedi.Başka bir yöntem biliyor musun?

Çok uzun süre oldu ben onu yapalı , ekran kartın desteklemiyor da olabilir ama genel sıkıntı bu şekildeydi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnzoLodovico

quote:

Orijinalden alıntı: yasinknc

Yaptım düzelmedi.Başka bir yöntem biliyor musun?

Çok uzun süre oldu ben onu yapalı , ekran kartın desteklemiyor da olabilir ama genel sıkıntı bu şekildeydi.

Tamam.İlgilendiğin için teşekkür ederim :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.