Şimdi Ara

Call of Duty: Advanced Warfare- Çıkış Videosu (Türkçe Altyazılı) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
4.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Muhammet

quote:

Orijinalden alıntı: Reul

quote:

Orijinalden alıntı: Muhammet

quote:

Orijinalden alıntı: Reul

adamlar pazarlama işini cidden iyi yapıyor

Hocam merhaba
    Mobilim.Ne yapmışlar beden öyle dediniz, sizi bu kadar etkileyen unsur nedir?
    Selamlar

merhaba hocam reklamlarını kastettim cod sevmeyen ben bile sırf bu videolar yüzünden alasım geliyor cidden güzel reklamları var

eyv hocam çok sağol :)

guerilla marketing var. çok güzel bir pazarlama stili.
    https://www.google.com.tr/search?q=guerilla+marketing&biw=1119&bih=698&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=77lGVJCMJqqV7Abc_IHYBg&ved=0CAgQ_AUoATgK

araştırabilirsin güzel bir şey.
    soruma cevap verdin, bende bugün keşfettiğim mükemmel pazarlamayı sana anlatayım bilgilendireyim dedim :)

inceliycem hepsini teşekkürler hocam

• Türkçe çıksa alırdım ama hikayeyi anlamadıktan sonra gerek yok

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • züpper
  • 2008 - 2009 - 2010 Civarında Swordfish nickiyle ( RT|Swordfish gibi bir şey ? ) online oynadın mı acaba ?
  • multisini batırmışlar bence
  • alıcam alıcam para benim değil mi alıcam inat değil mi alıcam hı hı alıcam bf ciler!

hele steam tl ye geçmişken bu oyun alınmaz da ne yapılır? bf 4 ün full sürümü daha yeni çıktı 1 sene sonra haha. acti ea gibi değil cod oyunları sürekli güncellenir oyuncuyu rezil etmez. ben hızlı oynanış istiyorum arkadaş size ne oynamayın zaten siz oynayamazsınız reflexi özürlü playerlar sizi. sırf Kevin abimin karizması için bile alırım ergenler siz ne anlarsınız oyundan isterse multisi olmasın sırf single oynamak için bile alırım.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lentus

quote:

Orijinalden alıntı: Kelkill

Her sene para basmak için çıkan bir saçmalık daha, cod serisi çoktan bitmeliydi bu saatten sonra cod alan açık ve net fanboydur

Şu yorumun eskilenmesi forumdaki ortaokullu nüfusunu belirtmiş.

Cod 2 yi zamanında oynayıp bitirmış. İnternet kafelerde lan maçları yapmış 100 kişiye soralım 95 i yeni codların çöp olduğu söyler.

Yahu siz bir şeyi öğrenemediniz.

Bırakın çıksın yenisi. Belki adam bu tarz oyun seviyor. Niye çıkmasın ki? Ben anlamıyorum açıkçası bu tepkinizi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Armin van Buuren*

quote:

Orijinalden alıntı: Lentus

quote:

Orijinalden alıntı: Kelkill

Her sene para basmak için çıkan bir saçmalık daha, cod serisi çoktan bitmeliydi bu saatten sonra cod alan açık ve net fanboydur

Şu yorumun eskilenmesi forumdaki ortaokullu nüfusunu belirtmiş.

Cod 2 yi zamanında oynayıp bitirmış. İnternet kafelerde lan maçları yapmış 100 kişiye soralım 95 i yeni codların çöp olduğu söyler.

Yahu siz bir şeyi öğrenemediniz.

Bırakın çıksın yenisi. Belki adam bu tarz oyun seviyor. Niye çıkmasın ki? Ben anlamıyorum açıkçası bu tepkinizi.

Bende sizi anlamıyorum. Firmadan bir para mı alıyosunuz acaba bu yorumlar için ?

• BF3 VE BF4 ten o kadar sıkılmışım ki ilaç gibi gelecek bu oyun steamda uygun fiyata çekti sağolsun ben arcade multiplayer seviyormuşum bf bana göre değil
  • Bu insanoğluna birşey beğendiremezsin. Video benim hoşma gitti oyun oynamaktan maksat keyif almak veya eğlenmekse gerisi teferruattır. adamın birisi yazmış mw den sonra jübile yapması gerekiyormuş. Arkadaş bu futbolcumuda jübile yapacak. Firmalar kar edemez ise naıl ayakta duracak ve yeni oyunlar yapacak. Tabiki oyuncuların istekleride göz ardı edilmemeli.
  • Bu oyun alınır ea düşünsün gerisinin
  • sabırsızlıkla bekliyoruz
  • Olayin ozeti su..cod serisinin hepimiz icin yeri ayri.. seri bo2 ye kadar bu onemi koruyabilmisken sonrasinda ki oyunlar bence ismin satilmasi.. bu oyunlar olsun elbet ama cod degilde baska bisey olsun. Isin silahi, gorunmezlik, bilmemne kallkani falan derken.. star trek olmus bu bildigin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silverygt -- 23 Ekim 2014; 18:18:48 >
  • dedikleri gibi oyunu tr serverlarında oynayabileceksek oyunu alabilirim
  • Yeni nesil oyuncular icin iyi oyunlar sin cikan codlar artik beklemeyin eski codlari onlarda vasat oyuncuyla iyi oyuncu arasinda bile cok buyuk fark oluyordu son cikan oyunlarda iyi oyuncuyla vasatin altinfaki oyuncular bile map yapilari perkler oyun hizi silahlar vs sayesinde hemen hemen yakin duruma geldi

• 55 snlik videoyu 10 dkda yükleyen bsc player'ına selam olsun.
  • Cod 1 ve 2nin tadını hala unutamam. 2 den sonrası çöp.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pre order yaptık... steam tl ye geçti...

• Yeni nesil yeni cod ruhu her şey bambaşka artık eskiye bakmamak lazım..
  • cod hiç böyle düşünmemiştim
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.