Şimdi Ara

Call of Duty: Advanced Warfare Video İnceleme (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
63
Cevap
1
Favori
2.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • teyteynet sağolsun ping sorunları nedeniyle multipleyar oyunlarında extereme noob unvanını almış biri olarak sadece senaryo modları ilgimi çekiyor. bu oyunu oynamak henüz nasip olmadı ama cod senaryoları bana göre her zaman bir numaradır.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • O değilde şimdi herkes kaçak elektrik kullananlara sover faturaya yansıtılması na ayrı sover.

Peki korsan kullanan mahlukat senin farkın ne

Kaçak elektrik dururken niye para vereyim elektriğe

• Beyler videonun başındaki soundtrackin ismini söylermisiniz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: thief garrett

Beyler videonun başındaki soundtrackin ismini söylermisiniz :)

Audiomachine - Draconian Dream

• quote:

Orijinalden alıntı: n0.pRobLem

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: thief garrett<br><br>Beyler videonun başındaki soundtrackin ismini söylermisiniz :)</blockquote><br><br>Audiomachine - Draconian Dream

Eyvallah hocam bu arada inceleme de 10 numara olmuş :)

• sonu güzel:)

• Mw2 gayet mukemmeldi bence, server sorunu ve hileciler disinda valla mw2den aldigim zevki hicbirinden alamadim . Cod mw 2 korsan olarak multi oynanamamasina ragmen turkiyede de dunyada da baya tutuldu ama net cafelerde falan da multi oynanmadigi icin turkiyede mw kadar gundeme gelmedi ,alteriwnet cikti ama populerligini kaybetmeye basladigi zamanda ciktigi icin ilgi goremedi (en azindan turkiyede)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • melinoz M kullanıcısına yanıt
    gökhanın battelfiald canlı yayınını izle ondan sonra gel fıstık gibi all of oynayan adamı ne hallere sokuyolar serverda btf4 3 den daha zor bu arada online mod olarak ama gene diyorum call ofd da ben zorlanmıyorum btf4 de zorlandıgım kadar
    öyle emin ol felan yazma boşa ezvere konuşmuyorum güzel kardeşim .)
    tecrübelerime dayanarak söylüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: fpszoner

gökhanın battelfiald canlı yayınını izle ondan sonra gel fıstık gibi all of oynayan adamı ne hallere sokuyolar serverda btf4 3 den daha zor bu arada online mod olarak ama gene diyorum call ofd da ben zorlanmıyorum btf4 de zorlandıgım kadar
    öyle emin ol felan yazma boşa ezvere konuşmuyorum güzel kardeşim .)
    tecrübelerime dayanarak söylüyorum

Bana bfyi anlatmayin dostum,cod da oynadim 3 cikali bf de,ziba tower da mazim coktur,ve cod oyuncusu atak oyuncudur bf oyuncusu pusu oyuncusudur diyorsam bu boyledir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • melinoz M kullanıcısına yanıt
    btf oyununda pusarsan kaybedersin oyunu ne seviyoda oynuyosun bilmiyorum ama pusarsan eli kazanamassın ben call of da da ne pusucular gördün 2 oyunda harra diye oynanıyo sadece btf da alanlar daha detaylı ve geniş
    call of u iyi oynasanda btf4 daha zor bi oyun ben bunu bilirim senin görüşün farklı olabilir saygı duyarım
  • inceleme güzel, oyun kötü
  • quote:

Orijinalden alıntı: neuronthe

Pıtır pıtır silah sesleri sanki mısır patlatma makinesi sesini alıp 3x hızlandırmışlar gibi çok sinir bozucu.

Black Ops 2'de daha da rezildi hiç etkileyici değildi ve oyunun atmosferine sokamuyordu.Birde oyuna girişte DOBLY yazıyor...
  • fakirler oynamasin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnceleme çok fos ayrıca puan gerçekten düşük

yaptım oldu incelemesi olmş yakşmadı BSC

• Bu sene pek bf-cod karşılaştırması olmuyor forumlarda.Sanırım cod biraz olsun nabza göre şerbet sundu insanlara.Umarım bir sonrakı oyun modern savaşları içermez çünkü gerçekten sıktı artık.Aslında cod 1 ve 2 ye bir remaster yapıp yeni bikaç modla canlandırabilirler.Microsoftun Halo master chef versiyonu gibi.Şu sıralar eski oyunları yeni motorlarla yapmak moda.Olur mu ? Bence olur,hemde çok iyi olur :)
  • Ben oyunu beğendim güzel bir oyun olmuş.Hepsinden azar azar ortaya koymuşlar.Sonra Dlc'lerle birlikte azda bize koyduktan sonra unutulur gider bence.

Konuyla alakası yok ama bence World At War 2 mükemmel olacak.Tekrar eski 2.Dünya savaşına gitmek, hemde Treyarch kalitesinde.
  • Talha1nın sunumunu yaptığı oyun incelemelerini görünce.Bütün incelemeleri talha'mı yapsa diyorum?

• İncelemeyi yapan arkadaş, oyunu yerin dibine sokmaktan başka bir şey yapmamış. Hiç bir şekilde objektif olmayan, saçma sapan bir inceleme... Bu site yönetiminden ricam, lütfen herkesin tarzına göre oyun incelemeleri yapılsın, bu tarz FPS oyunlarının incelemesini Gökhan yapsın, Talha da gitsin Mario falan tarzı oyunların incelemesini yapsın (sevdiği tarz olduğu için söylüyorum).

Ayrıca, sitede nereye girsem karşıma Call Of Duty Advanced Warfare reklamı çıkıyor. Şunu sormak istiyorum, bu kadar kötülediğiniz oyunun reklamını neden bu kadar yapıyorsunuz ???

Saygılar...

• Ya pingler perbat eyer sunucu olmazsa oynanmaz usta... 1sn'lik bir gecikme var oyunda ping göstergesi sayıyla değil.... gösterge ile yapmışlar... Oyuncular ping'in ne olduğu görmesinler diye gösterge halinde yapmışlar... Oyunda en fazla ping100 olmalı iyi bir oyun deneyimi için 70 - 80 ping'igeçmemeli.... Ne yazıkki 120 ping civarı..... Oyunun multisi çok iyi ama bu pingle oyun oynanmaz!

• Arkadaşlar bu oyunu pc üzerinden oynayanlar var mı? Kaç kişi çıkacağız bir bakalım ona göre TeamSpeak serverı açacağım.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.