Şimdi Ara

Call Of Duty Adwanced Warfare Multi Yorumlariniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Valla beyler ben pek bi gelisme goremedim ama oynayanlar daha iyi bilir.Grafiklerin iyilestigi soyleniyor.BF 4 ile kapisacak seviyeye gelmis mi COD ? Arac kullanimi vs var mi BF deki gibi ? Oynayan arkadaslar bizi bilgilendirse iyi olur

(PC)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hardwell.. -- 5 Kasım 2014; 21:50:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hardwell..

Valla beyler ben pek bi gelisme goremedim ama oynayanlar daha iyi bilir.Grafiklerin iyilestigi soyleniyor.BF 4 ile kapisacak seviyeye gelmis mi COD ? Arac kullanimi vs var mi BF deki gibi ? Oynayan arkadaslar bizi bilgilendirse iyi olur

(PC)

karşılaştırılması gereken bf4 değil titanfall bence. çünkü oyun mekanikleri ve dokusu titanfall ile benzer. araç kullanımı yok fps çatışması üzerine kurulu.

titanfall'u daha başarılı buldum ve fiyatı geçende 10$dı amazonda şimdi 16$ olmuş gerçi ama codun 99tl olduğunu varsayarsak steamde titanfall hem daha başarılı gibi hemde fiyatı uygun.

cod kötü mü peki değil tabiki ölüsü yeter ama ben diğerlerinden daha iyi diyebileceğim ekstra birşey göremedim şahsen.

• Cod araç ve grafik bunları codda arıyorsanız bilemiyorum.

• Obilux kullanıcısına yanıt

5 e 5 lik maplerde oynamaktan bikti artik herkes.

• quote:

5 e 5 lik maplerde oynamaktan bikti artik herkes.

Cod herzaman 6 ya 6 karmaşık bir savaş.Bf her zaman 32-32 geniş alanda savaş olarak kalacak ikiside kendi tarzlarının en iyisi yapımcılar hep aynı kitleye hitap edicek ikisinden biri tarz değiştirirse % 90 değiştiren taraf kaybeder.

• Obilux kullanıcısına yanıt
    Su anda herkesin kabul ettigi bi durum var o da sudur ki bu 2 oyunda en iyi fps oyunlardan biri.Ancak fiyat politikasinda ikiside buyuk hatalar yapiyor.Yeni cikicak dlc gibi bir oyun olan bf hardline'in 60$ olmasini kimse aciklayamaz bana.Ayni sekilde call of duty black ops 2 nin bile hala 80 tl olmasi

• cod 2 cod 3 black ops 2 oyunlar bunlar ıkı yıl bekledık ghost geldı oyun tam bı rezalet genede oynadık dedık bı sonrakı oyun guzel cıkar pesıne cıkardıkları oyuna bak tıtanfal cakması bır oyun bugune dek cal off harıcı multı oynamadım gorunnen okı artık bu fırmanın oyunları bıtmıs sadece yenı oyuna 25 dakıka dayanabıldım harıtalara bak 3 yıl ugrasıp cıkardıkları oyun buysa herkese gecmıs olsun eger bu tarz oyun oynama meraklısı olsam gıder xboks alır tıtanfal oynarım kı tıtanfalı yapan fırma modern warfare 2 yı yapan elemanların kurdugu bır fırma

Titanfall, Respawn Entertainment tarafından geliştirilen, Electronic Arts tarafından ise yayımcılığı yapılan, birinci şahıs nişancı türü, çevrimiçi, çok oyunculu video oyunudur. Oyunun yapımcılığını Call of Duty serisinin eski yapımcıları olan Jason West ve Vince Zampella üstlenmiştir

artık cal off bıtmıstır ınsallah su respawn fırması ps4 ıcın modern warfare 2 turunde bır oyun cıkaır tek umudumum bu

kusura bakmayın ıllakı bu oyunuda sevenler olacak lakın her oyun bı ıncekı oyunu aratır durumda ghost bıle gozume suan mukemmel gozukuyo kısaca gecmıs olsun hayaller baska bahara kalacak anlasılan gelecek baska bır oyun baska bır ruya

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    call of duty warzone
    2 yıl önce açıldı
    CALL OF DUTY GHOST
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Valla beyler ben pek bi gelisme goremedim ama oynayanlar daha iyi bilir.Grafiklerin iyilestigi soyleniyor.BF 4 ile kapisacak seviyeye gelmis mi COD ? Arac kullanimi vs var mi BF deki gibi ? Oynayan arkadaslar bizi bilgilendirse iyi olur

(PC)

bf ile asla kapışamaz
  • Bf İle Cod Kapışamaz Bile =)
  • oyun titanfall değil daha çok crysis tarzında
  • cop

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.