Şimdi Ara

CALL OF DUTY BİG RED ONE

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLARwww.callofduty.com sayfasına girdim de call of duty big red one diye bir bölüm var buradaki fragmanı izleyince call of duty oyununun fragmanına benzemediği görülüyor acaba call of duty e yama mı onu anlamak istiyorum görüşlerinizi bekliyorum

• aynen öyle cod2 nin mission pack'i
  • kardes ne zman cıkıcak bu bılgın warmı acaba ???
  • orada çıktı yazıyo

quote:

Orjinalden alıntı: TOMEKK

kardes ne zman cıkıcak bu bılgın warmı acaba ???
  • beyler ben cd ciden aldım cod2 big red one yazıyor.Sanırım karışıklık oldu ben bunu direkt yükledim.Normal oynuyorum cod2 yi.
    patc değil bu oyunun kendisi olması lazım.
  • pc için varmı bu oyun ben sadece ps2 ve xboxlarda var zannediyodum normal cod2 yi oynamadım ama bu normalinkinden daha kötü zaten ps2ye normali çıkmadı:(
  • buhaber dahada ii oldu kimi mission packler ana uygulamadan bağımsız yüklenebiliyo.. süper

quote:

Orjinalden alıntı: derkin

beyler ben cd ciden aldım cod2 big red one yazıyor.Sanırım karışıklık oldu ben bunu direkt yükledim.Normal oynuyorum cod2 yi.
    patc değil bu oyunun kendisi olması lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CaLL Of DutY 4 <<d3dx9_34.dll>>
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • call of duty 2 ek paketmi geliyor işte bu süper haber..
  • düşündüğüm gibimiş call of duty2 xbox360 ve pc için call of duty2big red one xbox ps2 ve gc için derkin kardeş nerden aldın pek inandırıcı gelmedide sitede sadece xbox ps2 ve gc için gösteriyoda yinede günahını almim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slipknotcu_velet -- 3 Mart 2006; 19:36:19 >
  • Çıksında Single player e devam edelim
  • Yaw benim bildiğim big red one 6 cd.Ve 6 cd ek paket olacağını sanmam.
  • Hayır kardeşim, o bir ek paket! merlinin kazanında filan söylediler hep!!

Expansion Pack (Mission Pack)'i o, Call of duty 2nin...

Ya ama bişe sorcam, bunun PC versiyonu yok galiba dimi şimdilik??? Ne zaman çıkar????
  • yakındır çıkar yakında takmayın çıkana kadar MultiPlayer devam
  • ps2 için olan bir sürüm değil mi bu
  • Yaw pc ye çıktı oyuncuda gördüm 6 cd idi.Ve ek paket olduğunu duyunca şaştım kaldım doğrusu.6 cd olduğuna göre müthiş bişii olcak ah bide hamachiyle oynanabilse başka ne isterim.
  • Arkadaslar simdi aciklik getireyim. konuya

PS2 Gamecube ve XBox icin Big Red One diye oyun var zaten ve COD2 ye nazaran degisik mission ve maplere sahib ama sirf konsol da.

PC ve Xbox 360 icin Call of Duty 2 var.Bu oyun 360 ve PC icin tipa tip ayni.

Yeni Call Of Duty büyük bir ihtimale ismi Call Of Duty 3 olacak ve PC 360 (PS3)cikacak.Diger konsolar icin Big Red One gibi degisik bir versionu cikabilir yada COD3cikar bunu simdiden bilemeyiz ama yeni bir COD oyunu cikar ps2 xbox icin.

Oyun yapimcilari Infinity Ward ve Dagitici Activision Call of Duty 3 yapmaya baslamislar bile ve büyük bir ihtimale kendi dediklerine göre bu sonbahar kisa dogru cikacak.

Bu arada Call Of Duty 2 ciler icin yeni ve büyük bir patch cikacakmis duyduklarima göre yeni mapler de dahil olacakmis buna.

saygilar!!

er meydaninda (kansiz_memo)ya rastlarsaniz selamsiz gecmeyin.

• cull of duty 3 bizi bekliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ::Battousai::

Yaw pc ye çıktı oyuncuda gördüm 6 cd idi.Ve ek paket olduğunu duyunca şaştım kaldım doğrusu.6 cd olduğuna göre müthiş bişii olcak ah bide hamachiyle oynanabilse başka ne isterim.

hamachiyle oynanıyor zaten biz oynamıştık
  • big red one ın pc ile bir alakası yok.ps2 için olan call of duty2.expansion değil yani.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.