Şimdi Ara

CALL OF DUTY : BLACK OPS 2 (PS3 ONLiNE & PS3 ANA KONU) PRESTİJ & ZOMBİ ZAMANI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.407
Cevap
24
Favori
213.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: turkopol

black ops silah dinamiği olarak mw3 ten kat ve kat daha iyi oyun..siz alışmışsınız sekmeyen silahlarla oyanmaya daha doğrusu kolaya..ump alıp oynamaya

kesinlikle arkadas cok haklı

birde oyunda cok sacma lag var hepimiz 4 kalite cugunda aynamamıza ragmen adama mermi 1 saniye sonra gidiyor MW3 DE SANKI BLACK OPSDAKİ 3 KALITE CUBUGUYLA OYNARMIS GIBI . ADAMLAR 1 SANIYE ONCE Göruyorlar resmen bızleri - ama black opsda host olunca oyuncok adil oluyordu .

ve sen kendi localine gore server aratamıyorsun map OYLAMALARIDA COK kötü random map oylaması yok .

• ben black ops un SMG silahlarını hiç sevmezdim inşallah güzel silahlar eklerler.
  • Modern warfare seriside çok güzel ama black ops'u kötüleyenleri anlayamıyorum..Pcniz yada internetiniz kaldıramadıysa bize ne ? burası playstation bölümü ve ben playstation'da hiç bir sıkıntı çekmedim internet bağlantısı yada oyun ile alakalı.Senaryo moduda muhteşemdi zaten laf atan oyundan anlamıyodur heralde.Multiplayerdan hoşlanma yada hoşlanmama hakkında bişey diyemeyeceğim bazı sinir bozucu şeyler yok değildi.Ama modern warfaredeki o kopya evleri gördükten sonra benden 1 kuruş çıkmaz modern warfare 3'e.
  • Ornek alinmasi gereken Call of Duty Word at War bence sadece uc tane killlstreak olsun, fazla perke de gerek yok, bu tip ayrintilar yerine WaW daki gibi, oyunculugu on plana cikartan ic dinamikler, snipera izin veren dikeylemesine acik alanlarin bulundugu haritalarda dogus noktasindan diger noktaya sniper yapabildimiz maplar, fazla incik boncuga gerek yok.Call of Duty Word at War a benzesin yeter. Gorsel olarak yine vasati asarmaz sanirim, isiklandirma vasati asamiyor insallah bu sefer en azindan bir gelisme kaydederler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daxteroy

Black Ops falan gelmesin. Ne yazik ki hiçbir zaman bir Modern Warfare olamadi, olamayacakta. Ne seneryo ne de silahlar bakiminda. Müzikleri olsun hep geride bu Treyarch. Sen gelme ulan ayi işte.

Gelsin gelsin
    Sif zombi modu icin alirim ben o oyunu hem mw de yenilikci ne var ki? Onun yerine gider bf3 alirim cok daha iyi. Ayrica bo'nun hikayesi mw2'den daha iyidi. Insani daha etkiliyodu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İconic

Modern warfare seriside çok güzel ama black ops'u kötüleyenleri anlayamıyorum..Pcniz yada internetiniz kaldıramadıysa bize ne ? burası playstation bölümü ve ben playstation'da hiç bir sıkıntı çekmedim internet bağlantısı yada oyun ile alakalı.Senaryo moduda muhteşemdi zaten laf atan oyundan anlamıyodur heralde.Multiplayerdan hoşlanma yada hoşlanmama hakkında bişey diyemeyeceğim bazı sinir bozucu şeyler yok değildi.Ama modern warfaredeki o kopya evleri gördükten sonra benden 1 kuruş çıkmaz modern warfare 3'e.

Mw3 ingilterede polis'lerin oldugu yerde 20-30 sivil vardi ama sadece 3-4 farkli tip vardi. Onu gordugum an resmen igrendim oyundan. Her seyiyle ayni 4-5 karakter yan yana. Sanki ucuz bir web tarayicili oyun oynuyormus gibi
  • mw3 e para vermem treyach yine camur yaparsa ps3 e yine almam pc ye key en iyisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: jericho_!4

Mw serisi 3. oyunla bitti. İnşallah adam gibi bir 2. dünya savaşı oyunu gelir. Hasret kaldık yahu. Mümkünse birde zombi moduyla.

Kim dedi bitti diye ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İsmi direk Black Ops 2 mi olacak yoksa Black Ops ... gibi bir isim mi alacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacktower35

quote:

Mw serisi 3. oyunla bitti. İnşallah adam gibi bir 2. dünya savaşı oyunu gelir. Hasret kaldık yahu. Mümkünse birde zombi moduyla.

Kim dedi bitti diye ??

Oyunun 3'leme olacağı söylendi. MW4 biraz saçma olmaz mı o zaman?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: blacktower35

quote:

Kim dedi bitti diye ??

Oyunun 3'leme olacağı söylendi. MW4 biraz saçma olmaz mı o zaman?

Saçma olması işi bir yana kalsın olur veya olmaz.Ama bitti demek yetkili agzı ile konuşmaktır.

• Ben olsam özellikle mw3 ü gördükten sonra treyarch a bir daha oyun yaptırmazdım. Black ops nerde mw3 nerde dağlar kadar multi kalite farkı var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekostros -- 19 Kasım 2011; 19:51:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hotel California

quote:

Orijinalden alıntı: Daxteroy

Black Ops falan gelmesin. Ne yazik ki hiçbir zaman bir Modern Warfare olamadi, olamayacakta. Ne seneryo ne de silahlar bakiminda. Müzikleri olsun hep geride bu Treyarch. Sen gelme ulan ayi işte.

Gelsin gelsin
    Sif zombi modu icin alirim ben o oyunu hem mw de yenilikci ne var ki? Onun yerine gider bf3 alirim cok daha iyi. Ayrica bo'nun hikayesi mw2'den daha iyidi. Insani daha etkiliyodu

Tamam
  • Modern Warfare'I daha cok seviyorum ama Black Ops da iyiydi ozellikle senaryosu falan cok iyiydi ve atmosferi oyuncuya cok iyi yasatiyordu.

Black Ops 2'de yapay zekayi es gecmesinler ilk oyunda cok kotuydu veteranda cihazi kiracak duzeye gelmistim
  • Yine mi pırasa?

Not: Aynı oyun motoruyla geleceğini varsayarak.
  • Güzel haber black ops u mw3 den daha çok sevdim.
  • Aynı motorla gelmesin yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

Ornek alinmasi gereken Call of Duty Word at War bence sadece uc tane killlstreak olsun, fazla perke de gerek yok, bu tip ayrintilar yerine WaW daki gibi, oyunculugu on plana cikartan ic dinamikler, snipera izin veren dikeylemesine acik alanlarin bulundugu haritalarda dogus noktasindan diger noktaya sniper yapabildimiz maplar, fazla incik boncuga gerek yok.Call of Duty Word at War a benzesin yeter. Gorsel olarak yine vasati asarmaz sanirim, isiklandirma vasati asamiyor insallah bu sefer en azindan bir gelisme kaydederler.

Aynen katılıyorum. Devasa haritalarda sniper olmak çok zevkli. Tarih olarakta bence Black Ops'dan daha geri bir tarih olsun. Grafiklere de biraz özensinler. Herşeyden önemlisi Online Altyapı adam akıllı olsun kafi...
  • Valla simdiden Call of Duty Word at War, MW2, Black ops un haritalarini ozledim. Butun serilerde bir tane kucuk map olurdu, fakat MW3 de 13 tanesi kucuk en kucugu Doom haritasi fakat digerleride Doom haritasindan cok az buyuk adam MW2 de sinirsiz marathon leyhtwhire sayesinde 4. saniye S&D da diger dogus noktasina gelirdi, MW3 de sinirsiz marathon ve leyhtwhire kalkti Cod 4 deki Word at War daki gibi extremcondetion iyi oldu fakat adam bu sefer haritalar cok kucuk oldu icin birak 4. saniyede karsina cikmayi 6. saniyede adam mapi dolasip arkadan geliyor. Gozunu sevdigim Call of Duty Word at War i.
  • Buyuk haritaları olan 2. Dunya savası havasını iyi vercek bir oyun olur umarım.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.