Şimdi Ara

CALL OF DUTY : BLACK OPS 2 (PS3 ONLiNE & PS3 ANA KONU) PRESTİJ & ZOMBİ ZAMANI (311. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.407
Cevap
24
Favori
213.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 309310311312313
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yıllar sonra laptop üzerinden video capture edebilmeyi başardım. Sizce nasıl olmuş ve ne tür videolar eklememi önerirsiniz. Yorumlarınızı bekliyorum. İyi hafta sonları

• Herkese merhaba arkadaşlar.Çıkalı 4-5 gün oluyo ama nihayet PS3 için de Apocalypse dlc si çıktı.Her zamanki gibi EasterEgg yardımında ihtiyacı olan herkese açığım.Son dlc nin de çıkmasıyla meşhur Origins mapı geldi.Bunu ben de daha yapmadım az çok biliyorum.Tamamen öğrenmeme ramak kaldı PCde bi kaç kere denedik.Ps3 yanımda değil onun için Origins easteregg ini bayramda (11 ekimden itibaren) yapıcaz.İmkansız derecede zor değil ama COD ZOMBIE tarihindeki en zor easteregg sıfatını alabilecek derecede.İsteyene yardım ederim. Bizim yapışımızda bize de katılabilirsiniz.İlk olarak kardeşimle yaptığım için 2 kişiye ihtiyaç var sadece. Denilenlere harfiyen uymalısınız eğer adımları biliyorsanız bu daha iyi olur tabi ki ama bilmiyorsanız sorun yok.Deneyimli oyuncu iseniz benim de işimi kolaylaştırırsınız.Kendi başına buyruk oyuncular easteregglerde pek sevilmez.İsteyenler ekleyebilir kabul etmezsem bilin ki ben değilim kardeşimdir ben ona haber veririm reddetmez istekleri.ama ben 11 ine kadar olmıcam.İnşallah Samantha'yı serbest bırakabiliriz :D

PSN ID: speedomer

• Beyler oyunda birkaç kişiyiz c4mp yapıyoruz gelen varsa mesajdan yazsın

psn adım slimshady19tr iyi forumlar..
  • Aynen birader serverlar boşaldı ara sıra adam bulamıyo ya la
  • abicim bu nedir ya? sabahtan beri multiplayera girmeye çalışıyorum. bir oyuna giremedi.son zamanlarda hep böyle yapıyor.neden böyle acaba?
  • Beyler bende originsi deneyecem inşallah konuyu güncel tutalım.Apocalypse inşallah 33 lirama değer :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chopinnyc -- 9 Ekim 2013; 17:52:19 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: djhalo1

Beyler bende originsi deneyecem inşallah konuyu güncel tutalım.Apocalypse inşallah 33 lirama değer :)

değer bence ya. fena değil map.
  • Arkadaşlar bu oyunda host sistemi var değil mi? Oyuncu bulma sorunu yaşıyor musunuz? Genelde Türk oyuncularla mı oynuyorsunuz? Bağlantı problemi oluyor mu?

Ona göre oyunu alacağım.

İyi akşamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sensoyle

Arkadaşlar bu oyunda host sistemi var değil mi? Oyuncu bulma sorunu yaşıyor musunuz? Genelde Türk oyuncularla mı oynuyorsunuz? Bağlantı problemi oluyor mu?

Ona göre oyunu alacağım.

İyi akşamlar.

dostum bo2 almayı düşünüyosan bu saatten sora alma bence. bekle 3 hafta ghosts alırsın. güldür güldür oynarsın
  • Arkadaşlar COD serisinde bölge farkı sorunu var mı ?
    Yani 1.bölgeden almak istesek Matchmaking sorunu yaşanır mı ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yûnus

Arkadaşlar COD serisinde bölge farkı sorunu var mı ?
    Yani 1.bölgeden almak istesek Matchmaking sorunu yaşanır mı ?

Hic bir sikinti olmaz hocam. Bir cok arkadaşim 1. Bolge kullaniyor. Ama black ops online serverlari cok kotu online oyniycaksan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk defa bu Cumartesi konsolda fps oynadim. K/D Ratio 1.40
    HC TDM oynuyorum ama hep Arap, Rus, İsrailli tiplerle.
    PSN: Ilkrbs

• black ops 2 satan var mı
    kutulu veya psn hesabından
    varsa pm bekliyorrum
  • Black Ops 2 Zombie

Oynamak isteyenler eklesin : AlainDelon-AT
  • Buried rezaletinden sonra Origins iyi geldi :).
    Oyun bulmakta zorlanıyorsanız DLC'leri 'devre dışı' bırakın hemen buluyor.DLC siz oynayanlar da genelde kotu oluyor rahat rahat oynuyorsunuz.
  • 5 kasım'dan önce son oyunlar. Varsa Online olan party yapıp girebiliriz tek oynuyorum. TDM ve KC
  • Bu oyunun bir özel versiyonun da dron cikiyorya o gūzel mi sarj etmesi ve oynama suresi ne kadar bilen var mi

• Bu oyunada hit detection nedeni ile çok küfür ettim ama Ghost'u oynadıktan sonra bo2'nin altın değerinde bir oyun olduğunun farkına vardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekostros -- 16 Şubat 2014; 22:27:18 >
  • 2 hesabımda noktaladığım bo2 istatisğimde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekostros -- 4 Kasım 2013; 16:26:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ERKAMmM

Bu oyunun amaci ne ben anlamadim haritalari al diyo aliyoruz hepsini yok yeni camolar cikariyo onuda aliyoruz sacma sapan bussuru seye daha para veriyoruz oyun oynamaya gelince any yapiyoruz oyun bulmuyo boyle bisey varmi ya oyunu bilmem kac bin kisi oynuyo gosteriyo benim oynadiğim adamlar hep belli cikiyorum baska bi oyuna atsin gene ayni oyundayim mw serisini özledim ya oyuna bussuru para verdik bide oyun ici o paranin fazlasini veriyoruz sonra karsiliginda koskoca bi hayal kirikligi

Black ops I oynuyorum.Daha zevkli
  • 
Sayfa: önceki 309310311312313
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.