Şimdi Ara

Call of Duty: Black Ops (2010) [ANA KONU] (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.426
Cevap
1
Favori
146.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MoNZaREs

quote:

Orijinalden alıntı: faust13

quote:

Orijinalden alıntı: tanerergul

Arkadaşlar ilk defa orjinal oyun alacam (kutulu). Oyunu yükledikten sonra, stream üzerinden mi online oynayacam? Stream üzerinden online badava mı? Online için ayrı ücret ödemeyecez işallah.

Notebook P8700 işlemci + ati HD4650 1GB GDDR3 yeterlimi?

High de oynayabilirim, MW2 yi 1920.1080(2x AA) çözünürlükte high de oynamıştım.

ilk defa orjinal e para verecem yardımcı olun lütfen

grafikler aynı hatta mw2 daha iyi diyenler var oynarsın sanırım.

Onu diyenler pc'de oynamışlarmı.

pc de adam gibi kim oynamış ki ?

• Starcraft mı alayım bunumu? arada kaldım valla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: headshooter

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar ilk defa orjinal oyun alacam (kutulu). Oyunu yükledikten sonra, stream üzerinden mi online oynayacam? Stream üzerinden online badava mı? Online için ayrı ücret ödemeyecez işallah.

İşte bende onu diyorum XBOX'da oynayan kişiler bile grafikleri beğenmişler, pc'de daha oynanmadı bile.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

İşte bende onu diyorum XBOX'da oynayan kişiler bile grafikleri beğenmişler, pc'de daha oynanmadı bile.

mw2 nin grafiklerinin mükemmelliğinden yola çıkılmış olabilir işin ilginç tarafı o oyun 1680 x 1050 monitörde arkadaş ati 3600 ile full ayar oynuyodu

• quote:

Orijinalden alıntı: QbLaY!!!

Aral fiyatı belirlemiş arkadaşlar119,98TL

http://www.aralgame.com/asp/product/2669/2010-11-09-br-CALL-OF-DUTY-BLACK-OPS-br-Siparis-Verilemez-

Oha diyorum..

Olaya bak 10 cd 1200 tl memur maaşı gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: LsR

quote:

http://www.aralgame.com/asp/product/2669/2010-11-09-br-CALL-OF-DUTY-BLACK-OPS-br-Siparis-Verilemez-

Oha diyorum..

110 lira ayırmışlığım var D&R yapsın artık bi kıyak

• şeytan dürtüklüo lan beni, millet cd kapmaya çalışırken sende arada kaynayacan :D:D

>emniyet müdürlüğü beni izliosan şaka la şaka<
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LsR

quote:

Oha diyorum..

110 lira ayırmışlığım var D&R yapsın artık bi kıyak

Gittim bende ayırttım umarım kapışılmadan ararlar

• quote:

Shopto taaa İngiltere'den kargo dahil 80-90 liraya getiriyor ama bunlar 120 liraya satıyor. Ayrıca Shopto'nunkinin kutu içeriği çok daha güzel. Ne iştir anlamadım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Repercussion -- 8 Kasım 2010; 19:13:25 >
  • Şimdi millet bu oyun derslerde geriletme yapar mı ? Ben online oynamam pek single oynar atarım kenara ama bizim yeğen istiyo online oynayacakmış şerefsiz neyse şimdi derslerine etki eder mi 16 yaşında liseli kendisi dersleri kötü olsa nasıl olsa okumayacak oynasın oynayacağı kadar diyeceğim ama derslerinde de başarılı şimdi bozmasın bu oyun çocukcağızı.Demem o ki bu oyunun multiplayer i Metin2 Ne bileyim Knight gibi bağımlılık yapar mı ? Yapmasza kyacağım paraya alacağım oynarız yeğenle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sıkıldım99 -- 8 Kasım 2010; 19:15:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sıkıldım99

Şimdi millet bu oyun derslerde geriletme yapar mı ? Ben online oynamam pek single oynar atarım kenara ama bizim yeğen istiyo online oynayacakmış şerefsiz neyse şimdi derslerine etki eder mi 16 yaşında liseli kendisi dersleri kötü olsa nasıl olsa okumayacak oynasın oynayacağı kadar diyeceğim ama derslerinde de başarılı şimdi bozmasın bu oyun çocukcağızı.Demem o ki bu oyunun multiplayer i Metin2 Ne bileyim Knight gibi bağımlılık yapar mı ? Yapmasza kyacağım paraya alacağım oynarız yeğenle

FPS oyunlar MMORPG kadar bağımlılık yapmaz.

• Millet MW2 oynarken bile Black Ops konuşuyo."Ne zaman aktif olacak bu lanet" deyin söyleniyolar.
  • Bu zaman kadarki bütün cod oyunlarını 1024x768 de oynayabildim bilgisayarımda.Bu oyunda 3d özelliği de olacakmış.Bu durumda bizim gibi düşük sistemi olanlar oynayamayacak mı acaba?En düşük çözünürlükte olsa da oynayabilir miyim ki?
  • Şimdi konsol bölümüne baktım da adamlar single zaten bitirdi birde Multi oynuyorlar yaw.
  • 3D muhabbeti nasıl oluyor ben hala anlayamadım.
    Gözlük takıp mı oynuyacağız oyunu?
  • quote:

Millet MW2 oynarken bile Black Ops konuşuyo."Ne zaman aktif olacak bu lanet" deyin söyleniyolar.

Eee haklılar bende masaüstünde simgeyi gördükçe içim gidiyor ya. Öyle bakıyorum boş boş simgesine
  • Call of Duty Black Ops launch party trailer.

• quote:

Orijinalden alıntı: Winters

quote:

Millet MW2 oynarken bile Black Ops konuşuyo."Ne zaman aktif olacak bu lanet" deyin söyleniyolar.

Eee haklılar bende masaüstünde simgeyi gördükçe içim gidiyor ya. Öyle bakıyorum boş boş simgesine

Bende, duruyor orda kuzu kuzu CloneDvd ah o steam aktif olacak gireceksin steambackup a paşa paşa kuracaksın

• quote:

Şimdi konsol bölümüne baktım da adamlar single zaten bitirdi birde Multi oynuyorlar yaw.

cok gec gelcek pcye konsola bakarak
  • quote:

Call of Duty Black Ops launch party trailer.

güzelmiş

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.