Server'a girip oyunu spectating olarak biraz izledim mp'ı güzele benziyor, şimdiklik herşey rusça olduğu için birşey anlaşılmıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: MoNZaREs
Server'a girip oyunu spectating olarak biraz izledim mp'ı güzele benziyor, şimdiklik herşey rusça olduğu için birşey anlaşılmıyor.
evet giren oyundan cıkıyormuş ingilizce hemen halledilmeli.nuclearde piyasa oldu gözükmüyor ortalıkta
8 level oldum.
Rusça mı key? @No Way Out
quote:
Orijinalden alıntı: uA_emir07
quote:
Orijinalden alıntı: MoNZaREs
evet giren oyundan cıkıyormuş ingilizce hemen halledilmeli.nuclearde piyasa oldu gözükmüyor ortalıkta
Nuclear şuan steamde hala deneme yanılma yapıyor heralde ama yarın sabah 9.dan sonra anca dil dosyaları gelir bu gece beklemeyin yani çünkü dosyalar kilitli...
quote:
Orijinalden alıntı: No Way Out
8 level oldum.
Bende 2 level oldum 3 kill yaptım bi kerede öldüm çıktım sonra olmuyo rusça. İngilizce işin bekliycem artk
quote:
Orijinalden alıntı: Kaan*
Rusça mı key? @No Way Out
Evet.
bende acilmiyor siz nasil girdiniz lo
Rusya'nın nimetleri sadece karı değil, oyunlara erken erişebilmede eklendi...
Oyunu girdim hemen çıktım.
Bende hala MW2 Oynuyorum oyun açılmış bile.
quote:
Orijinalden alıntı: No Way Out
Bizi bıraktın şimdi de burayı mı dağıtıyon
Mp ile ilgili deneyimlerini ,bc2 de oynadığın için farklarını bi ara paylaşırsan sevinirim belki bizde key alırız
Alman bir servera girdim 80 ping ama fena lag vardı.
İngilizce dosyaları sabırsızlıkla bekliyoruz...
Neyse bu seferde kötü haberi ben veriyim .... alteriwnet olayı hallolmuş durumda. Yani şu 1 ayın keyfini sürmeye bakıcaz ve çok fazla hile olucak gibi bu sefer, her ne kadar server sistemi olsada. Hileler bile çıkmış 4 gün önce... Umarım bu oyunda mw2 ye dönmez hile bakımından.
Neyse bu seferde kötü haberi ben veriyim .... alteriwnet olayı hallolmuş durumda. Yani şu 1 ayın keyfini sürmeye bakıcaz ve çok fazla hile olucak gibi bu sefer, her ne kadar server sistemi olsada. Hileler bile çıkmış 4 gün önce... Umarım bu oyunda mw2 ye dönmez hile bakımından.