Şimdi Ara

Call of Duty, Black Ops 3 İçin Onayı Verdi! İşte detaylar ve ilk Teaser!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kendi web sitemden alıntıladım, bilginize.
    Call of Duty resmi twitter hesabında, “Black Ops III bu sene Treyarch tarafından geliyor” diye bir tweet atıp hashtag olarak da #BackInBlack ekledi. Bu da malum tweet içerisindeki teaser. Dikkat spoiler içerebilir ((:
    video linki;http://www.ign.com/videos/2015/04/09/back-in-black-call-of-duty-teaser

Nisan’ın 26′sına kadar geçecek süreçte bildiğimiz şeyler teaser ile sınırlı kalıcak gibi görünüyor, ama yine de dikkatlice izlerseniz spoiler diyebileceğimiz ayrıntılar mevcut.

Mesela diyaloglar;

quote:

“This should help you remember everything.”
    “The numbers, Mason. What do they mean?”
    “Everything you know is wrong.”
    “Your life will be consumed by absolute loss.”
    “He doesn’t need his own weapons; he’s got ours.”
    “They’ll always need men like us.”
    “Our greatest barrier is our own fear, our own doubts.”
    “The only thing holding us back is how far we are willing to go.”

Black Ops I ve II’den birçok diyaloğu hatırladım ben, muhtemelen sizler de hatırlayacaksınız. Mesela “the numbers, Mason” kısmı Black Ops I’deki sorgu sahnesine ait, ve diğerleri de aynı şekilde birçok tanıdık sahneye ait.

Teaser’ı izlerken dikkatimi çeken, datalar şeklinde hızlıca geçen harflere dikkatlice baktığınızda dual-wielding silah tutan bir asker var. Bunu da Black Ops I’in kapağından hatırlayabilirsiniz. Bir diğer dikkatimi çeken şey ise videonun sonuna doğru III romen rakamı direkt olarak gelmiyor, önce I geliyor sonra II’ye ve III’e ayrılıyor. Bir diğer konu ise #BackInBlack ile ne demek istediler?

Call of Duty, Black Ops 3 İçin Onayı Verdi! İşte detaylar ve ilk Teaser!

Şimdiden heyecan sardı beni fazlasıyla, bakalım 26 Nisan’da nasıl bir sürpriz bekliyor olacak biz CoD Hastalarını.
    İyi oyunlar!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mekanikgunler -- 11 Nisan 2015; 14:41:46 >

• sayfadan şöyle bir yazı yayınlandı:

From Treyarch, developers of ‪#‎BlackOps3‬:
    "Yesterday, we announced that we’re back this year with Black Ops 3. It seems only fitting that today, we reached a Facebook milestone: 1M fans. Response has been incredible and it made for the perfect time to say, thank you!
    We’re humbled to have such an amazing community. From our WWII heritage to globe-trotting black operations; from a “Zombies” Easter Egg unlock and GKnova6 to “things that we may or may not be doing now,” we’ve grown – and more importantly, played – together for a while now. You are, without question, the best community we could ever ask for and we’re humbled that you’ve chosen to be a part of it. We have so much planned for this year and we can’t wait to share it all.
    With great thanks,
    Treyarch"
  • Heycanlandım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Of of of Treyarch Black Ops 2 de ki gibi efsane oyun yaparsa bu yıl süper olur. Treyarch işini bilir heralde. 26 nisan da neler olacak acaba?Benim anlamadığım Mason Woods Menendez nasıl olacak BO2 de onları herkes kendine göre öldürdü öldürmedi tamamen değişik kadro mu var acaba??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burjuva9

Of of of Treyarch Black Ops 2 de ki gibi efsane oyun yaparsa bu yıl süper olur. Treyarch işini bilir heralde. 26 nisan da neler olacak acaba?Benim anlamadığım Mason Woods Menendez nasıl olacak BO2 de onları herkes kendine göre öldürdü öldürmedi tamamen değişik kadro mu var acaba??

yine birileri çıkıcak karşımıza, yine bu yaşadıkların gerçek değildi falan diyecek olursa yeminle hepsinin kafasına sıkarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mekanikgunler

quote:

Orijinalden alıntı: Burjuva9

Of of of Treyarch Black Ops 2 de ki gibi efsane oyun yaparsa bu yıl süper olur. Treyarch işini bilir heralde. 26 nisan da neler olacak acaba?Benim anlamadığım Mason Woods Menendez nasıl olacak BO2 de onları herkes kendine göre öldürdü öldürmedi tamamen değişik kadro mu var acaba??

yine birileri çıkıcak karşımıza, yine bu yaşadıkların gerçek değildi falan diyecek olursa yeminle hepsinin kafasına sıkarım

Hahaha kesin bir iki karakter koyarlar woods un yegeni filan yasadıklarını oynarız

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.