Şimdi Ara

[SATILDI] Call of Duty®: Black Ops 6 (Gift, Battle.net)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Hatay İlan Türü #Satılık Key/Gift #Diğer Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 Call of Duty®: Black Ops 6 (Gift, Battle.net)

Call of Duty®: Black Ops 6

Platform: Battle.net

Standard Edition: 1900 ₺

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Hatay Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• Öncelikle hayırlı satışlar,

Steam üzerinden 70 dolar/2400~ TL olarak alınabilen oyunu neden sizden 2300 TL fiyatına alalım. Kaçırdığım bir nokta mı var acaba.

• Teşekkür ederim

Evet, kaçırdığınız 2 nokta var açıkçası;

Birincisi, bu teklifin Battle.net kullanıcılarına yönelik olduğu. Orada 2800₺. Kimi platform seçebiliyor. Hatta en son bir arkadaş özellikle Battle.net'ten istiyordu ona satmıştım. Profilimden bulabilirsiniz. Bu yüzden Steam fiyatı benim için kıyas değil açıkçası.

İkinci kaçırdığınız nokta, alan kişiye 360₺ değerinde 1000 COD Points hediye ediyorum. Battle Pass isteyeceğini düşünerek. Yani toplamda 500+360= 860₺ değerinde bir fırsat. Bence kesinlikle kötü bir fırsat değil. Ama görüşünüzü paylaştığınız için de teşekkür ederim. Fiyat değişebilir. İnatçı değilim. Oyunsevere yardımcı olmayı severim.

• finestgame kullanıcısına yanıt

Ayrıntılı cevabınız için ben teşekkür ederim.

Açıkçası Battle.net isteyen olabileceğini düşünmemiştim, demek ki varmış onun da alıcıları. Hediye puan olayını bence konu içerisine de yazın, benim gibi birhaber olanlar başlıktan bunu anlamayabilir. 

Hayırlı satışlar tekrardan.

• FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt

Rica ederim  

Evet, olabiliyor platform öncelikleri. Benim de önceliğim Steam mesela. Oradan alacağım. Teşekkür ederim, haklısınız dikkatlerden kaçabiliyor. Konu içeriğine de yazmalıydım. Bonus COD Points yerine, oyun fiyatında 300₺ daha indirim yaparsam daha faydalı olurum sanırım. Fiyatı yarın 2000₺ yapacağım. Böylece sadece Battle.net için değil, bahsettiğiniz Steam fiyatına kıyasla da iyi bir fırsat olabilir.

Sağ olun, iyi oyunlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.