Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
[SATILDI] Call of Duty®: Black Ops 6 (Gift, Battle.net)
-
Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
Steam üzerinden 70 dolar/2400~ TL olarak alınabilen oyunu neden sizden 2300 TL fiyatına alalım. Kaçırdığım bir nokta mı var acaba.
-
Teşekkür ederim
Evet, kaçırdığınız 2 nokta var açıkçası;
Birincisi, bu teklifin Battle.net kullanıcılarına yönelik olduğu. Orada 2800₺. Kimi platform seçebiliyor. Hatta en son bir arkadaş özellikle Battle.net'ten istiyordu ona satmıştım. Profilimden bulabilirsiniz. Bu yüzden Steam fiyatı benim için kıyas değil açıkçası.
İkinci kaçırdığınız nokta, alan kişiye 360₺ değerinde 1000 COD Points hediye ediyorum. Battle Pass isteyeceğini düşünerek. Yani toplamda 500+360= 860₺ değerinde bir fırsat. Bence kesinlikle kötü bir fırsat değil. Ama görüşünüzü paylaştığınız için de teşekkür ederim. Fiyat değişebilir. İnatçı değilim. Oyunsevere yardımcı olmayı severim.
Açıkçası Battle.net isteyen olabileceğini düşünmemiştim, demek ki varmış onun da alıcıları. Hediye puan olayını bence konu içerisine de yazın, benim gibi birhaber olanlar başlıktan bunu anlamayabilir.
Hayırlı satışlar tekrardan.
-
Rica ederim
Evet, olabiliyor platform öncelikleri. Benim de önceliğim Steam mesela. Oradan alacağım. Teşekkür ederim, haklısınız dikkatlerden kaçabiliyor. Konu içeriğine de yazmalıydım. Bonus COD Points yerine, oyun fiyatında 300₺ daha indirim yaparsam daha faydalı olurum sanırım. Fiyatı yarın 2000₺ yapacağım. Böylece sadece Battle.net için değil, bahsettiğiniz Steam fiyatına kıyasla da iyi bir fırsat olabilir.
Sağ olun, iyi oyunlar.