Şimdi Ara

Call of Duty: Black Ops d3dx9_43.dll hatası yardım lütfen (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
65
Cevap
0
Favori
195.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben Hepsini Yükledim Fakat Run In Safe Mode diye birşey çıkıyor Onylayıp Veya Onaylamayınca Oyuna Girmio Lütfen Yardım Edin.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akıncı001

Herkese iyi günler ! ! !
    DirectX sorunu yaşayanların yapması gereken ;
    Oyun kurulumu sorunsuz bitti ama açılmıyor ise oyun kurulurken zaten gerekli dosyaları kurulduğu klasöre atıyor. "C:\ProgramFiles\Activision\Call of Duty - Black Ops\Redist\DirectX\DXSETUP.exe" çalıştırıp DirectX dosyalarını manuel olarak kurmak hepsi bu.Eğer böyle yapmazsanız şimdi "d3dx9_43.dll" sonra "d3dx9_42.dll" sonra ses yok sonra bilmem ne hepsine tek tek uğraşılır mı .De hadi iyi oyunlar !

Tebrikler faydalı bilgi

• quote:

Orijinalden alıntı: lumedi

quote:

Herkese iyi günler ! ! !
    Oyun kurulumu sorunsuz bitti ama açılmıyor ise oyun kurulurken zaten gerekli dosyaları kurulduğu klasöre atıyor. "C:\ProgramFiles\Activision\Call of Duty - Black Ops\Redist\DirectX\DXSETUP.exe" çalıştırıp DirectX dosyalarını manuel olarak kurmak hepsi bu.Eğer böyle yapmazsanız şimdi "d3dx9_43.dll" sonra "d3dx9_42.dll" sonra ses yok sonra bilmem ne hepsine tek tek uğraşılır mı .De hadi iyi oyunlar !

Tebrikler faydalı bilgi

• quote:

Orijinalden alıntı: Banzai!

güncel directX yükleyin

+1
  • teşekkürler işe yaradı manuel kurma
  • quote:

Herkese iyi günler ! ! !

arkadaşım teşekkürler kısa ve net

• Allah razı olsun kardeşim windows 7 kullananlar finetunerin dediklerini yapsınlar...
  • HERKEZ FİNE TUNERİN DEDİKLERİNİ YAPSINN WİNDOWS 7 KULLANANLAR
  • quote:

Herkese iyi günler ! ! !

+1
  • arkadaşlar lütfen banada yardım edin win 7 64 bit kullanıyorum aynı hatayı bendede verdi d3dx9_43.dll dosyasını indirdim ekranda bi sürü dosya çıktı tüm ekranı kapladı bunlar 2010 jun, 2009, 2007 falan yazan bi sürü dosya onların hepsini kesip system32 ye yapıştırdım ama hala aynı hatayı veriyor nolur artık çok sıkıldım birisi bişeler yapsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: i.sari09

arkadaşlar lütfen banada yardım edin win 7 64 bit kullanıyorum aynı hatayı bendede verdi d3dx9_43.dll dosyasını indirdim ekranda bi sürü dosya çıktı tüm ekranı kapladı bunlar 2010 jun, 2009, 2007 falan yazan bi sürü dosya onların hepsini kesip system32 ye yapıştırdım ama hala aynı hatayı veriyor nolur artık çok sıkıldım birisi bişeler yapsın

O paketin içinde dxsetuptan yükleyeceksin . Kes yapıştırla olmaz ...
  • arkadaşlar manuel kurulum yaptım ancak safemode d,ye b,rşey çıkıyor yine açılmıyor ne yapmak lazım bilen varmı..
  • Arkadaşlar meraba konu baya ilerlemiş başa dönüyorum ben bu yüzden özür dilerim. benim sorunum oyunu tek linkten indirdim bilmediğim bi crack dosyası varmış onuda indirdim fakat nasıl crack yapacağımı bilmiyorum ve pekte kurulumdan anladığım yok anlayacağım şekilde anlatacak arkadaşa şimdiden teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: l3bron

DirectX yükle

+1
  • Merhabalar, aynı sorunu bende yaşıyorum maalesef oyunu iki kez kurdum ayrıca oyun cd isini de değiştirdim hatalı olabilir diye ama nafile, manuel de kurdum directx9'u ama sürekli aynı hata devam ediyor, işletim sistemim xp prof. servicepack3 bir de şu var oyunu D: sürücüsüne kuruyorum ben alakası var mı bilemiyorum ama diğer oyunlarım da D: sürücüsünde herhangibir sorun yaşamıyorum yardımlarınız lütfen...
  • Ee simdi de ses çıkmıyo. Ayrıca mouse çok takılıyo nedense. Diger bütün oyunları takılmadan oynuyorum ama Black Ops kasıyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.B.V. -- 8 Şubat 2011; 18:34:18 >
  • XINPUT1 diye bir hata daha veriyor onu nasıl çözeriz??
    (windovs7)
  • arkadaslar burda her denileni yaptım ama olmadı ben vista kullanıyom yardım edecek arkadas yokmu
  • sorun halloldu beyler
  • söyle bir bilgide ekliyim. Ultimatede böyle bi sorun yok, sorun olanların hepsi win7 home premium yada yada türevlerinde oluyor, sorun directX sorunu tabiyki güncelleyek sorun halledilebilir ki halledilmiş zaten.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.