Şimdi Ara

Call of Duty: Black Ops III (2015) [PC ANA KONU] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
527
Cevap
4
Favori
28.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yenilikler cod u bitirecek benden demesi özellikle robotlar sırf robotlar yüzünden codu bıraktım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun forumda PS4 konusu 20 sayfa olmuşken PC bölümü 3 sayfa henüz.
    Bir FPS oyununa nasıl konsolcular PC cilerden daha fazla rağbet gösterir anlamıyorum.
  • Bir saat kadar önce oynamaya başladım lâkin bir sorun var. Alışık olduğumuz üzere Fov 65-90 arası yerine 65-120 arasına çıkarılmış. Bu durumda Fov ayarını 81'e getiriyorum ama tuhaf oluyor. Bunun alışık olduğum 81 olmadığını anlıyorum 100 yapıyorum bu kezde fazla geliyor. Diğer taraftan fare hassasiyeti alışık olduğum Cod'lar gibi değil. Bir saattir istediğim fare hassasiyetini yakalayamadım. Bundan mütevellit oyundan henüz keyif almıyorum. Halbuki beta da her şey alışık olduğum gibi yerli yerindeydi.
  • G2A steam kodumu gönderir göndermez indirmeye başladım bi de foruma göz atayım dedim ama PC konusuna ilgi epey düşük kalmış, ilginç.
  • 1 saat kadar oyunu oynadım.

Oyun grafikleri extra ayarlar da bile inanılmaz boyutta başarılı değil.Öyle büyük bir ilerleme yok.

Oyun 60fps de oynarken save sırasında 30fps'ye kadar düştüğü oluyor.Eski oyunlardaki mantık var maalesef.

Optimizasyon genel anlamda iyi ama anlık düşüşler mevcut.Çoğu zaman 60fps stabiliteyi veriyor oyun.

Vurma hissiyatı tamamen kişisel olarak söylüyorum,black ops serilerinde çok sevmiyorum.Aşırı teknolojik silahlar var yine aynı olay devam ediyor.

Oyunda Draw fps açarsanız,sağ üstte fps değerinizi oyun oynarken göstermesi güzel olmuş.

İlk izlenim fena değil ama fps düşüşleri var şimdiden hazırlayın kendinizi.Nvidia ve Amd driver çıkaracaktır.

İyi eğlenceler..
  • Fare hassasiyetinde yaşadığım sıkıntının sebebi oyuna yeni eklene fare ayarlar olabilir. Bu ayarları daha önce hiçbir Cod oyununda görmemiştim.

Ayarlar menüsünde: Mouse Acceleration, Mouse Filtering ve Mause Smoothing ayarları görünüyor. Bu ayarlar daha önce yoktu. Fov ayarları gibi buradaki değişikliklerde oyunumu etkiliyor. Sorun şu ki ben bu ayarlara zamanla alışsam bile bu kez eski Cod'ları oynarken sıkıntı çekeceğim. Keşke şu ayarları hiç değiştirmemiş olsalardı.

Call of Duty: Black Ops III (2015) [PC ANA KONU]

• grafikler berbat silahlar idare eder. beta'dan hiç bir sey öğrenmemişler. satin alacaksanız biraz bekleyin derim.

gtx780 i53570k 16gb ram bilgisayarım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• hem cod hem de battlefield.. ikiside hiç sarmıyor
  • oyun en ucuz nerede şuan arkadaşlar g2a'da 103 TL gözüküyor var mı daha uyguna bildiğiniz?
  • Bıktım şu modern savaştan. Nerede o eski Cod'ler.
  • hikayesi bile sarmadı ilk kez
  • abi konuya bak yav ozellikle cod serilinin pc surumlerine forumda cok ilgi gormuyor sanirim cogu kisi artik pc de oynamiyorlar ama bf oyunlari pc konularindan iyi cod u oynayanmi kalmadi yada
  • Dün Advanced Warfare dedik Kevin Spacey var diye çok heyecanlanmıştık ama zaman geçince tadı kaçıyor.
    Bunun ömrüde fazla olmaz tahminim
    Seneyede Alien Warfare gelir artık (olmadı Ghost 2 olabilir)

quote:

Orijinalden alıntı: Bayraktar42

abi konuya bak yav ozellikle cod serilinin pc surumlerine forumda cok ilgi gormuyor sanirim cogu kisi artik pc de oynamiyorlar ama bf oyunlari pc konularindan iyi cod u oynayanmi kalmadi yada

Cod En çok Almanyada ilgi görüyor bu yüzden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NormanOsborn -- 6 Kasım 2015; 17:29:50 >
  • steam sayfasındaki yorumları inceliyorum da yaklaşık 10 dakikadır yorumların olduğu sayfayı aşağı çekiyorum 1 tane olumlu yorum okuyamadım daha.
  • Sizce almaya değer mi arkadaşlar. Black Ops 2'nin multisini beğenmiştim. Sizin düşünceleriniz nedir? Steam'de olumlu yorum göremedim.
  • Oyun 1080p de 5gb vram kullanımını geçiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 6 Kasım 2015; 20:04:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlamutHaremeyn

Sizce almaya değer mi arkadaşlar. Black Ops 2'nin multisini beğenmiştim. Sizin düşünceleriniz nedir? Steam'de olumlu yorum göremedim.

advanced warfare daha iyiydi yaa

bu oyun hakkında bir şey demeyeceğim.
  • Beta'yı hiç kasmadan oynuyorum. Tam sürümde hep fps düşüyor ya
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.