Şimdi Ara

Call of Duty Black Ops III [Xbox One Ana Konu] (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
225
Cevap
2
Favori
5.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: The Outlaw Torn

quote:

Orijinalden alıntı: ketchup.

bekleyelim favori silahim kn44 gercekten etkili bide rapid fire acsam stock+rapid+quick draw muazzam olur

KN44 cok gecerli gercekten de, benim de ilk Gold yaptigim silah oldu. Simdi Assault Rifle'larin hepsini Gold yapmaya calisiyorum Diamond camo icin, hem de vakit geciyor iyi oluyor.

hocam baya oynuyorsunuz herhalde benim vizeler var sonra ki hafta 7/24 oynamayi dusunuyorum ekleyin isterseniz gt:RED KNIGHT 0

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam baya oynuyorum, hatta sizi de eve gecer gecmez ekleyeyim ancak ben Amerika'dayim. Ikimizden biri banko ping problemi yasar.

@murad35

Alin diye yaziyorum zaten Konuyu alabilirim hic farketmez benim icin.
  • Beni mi ekliceksin tamam ikinci defa eklersin forza da ping olmuyordu gerci:)....

• murad35 kullanıcısına yanıt
    O cumle ketchup.'a itafendi yanlis gelmissin
  • quote:

Hocam baya oynuyorum, hatta sizi de eve gecer gecmez ekleyeyim ancak ben Amerika'dayim. Ikimizden biri banko ping problemi yasar.

@murad35

Alin diye yaziyorum zaten Konuyu alabilirim hic farketmez benim icin.

oynayabildigimiz kadar oynariz

• Oyuna yaklasik 870 MBlik bir patch geldi, patch notlari surada:http://charlieintel.com/2015/11/19/new-patch-for-black-ops-3-now-live-on-ps4-and-xbox-one-adds-lobby-leaderboards-and-more/

Ilk gozume carpan onemli degisiklikler:
    Leaderboardlar gelmis.
    Ayni oyun modunda arka arkaya oynadigimiz oyunlar icin Cryptokey kazanacagiz.
    FFA ve Gun game icin spawnlar iyilestirilmis.
    Eslestirme sisteminde duzeltmeler yapilmis.
    Silahlarin neredeyse hepsinde oynamalar ve dengelemeler yapilmis. Gorgon en sonunda gucsuzlestirilmis, hatta epey bir oldurmusler silahi.
    Longshot mesafeleri tum silahlarda yeniden duzenlenmis. Ozellikle bu cok iyi oldu cunku Longshot almak 1-2 map disinda neredeyse imkansizdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MinusHuman -- 20 Kasım 2015; 4:52:49 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• sanki frame dusmesi var bu gun bir gariplik var baglantim mukemmel ama oyun sanki titriyo ancak kd genede iyiydi bu gun benim ilginc seyler oluyo

• Arkadaşlar Season Pass ile gelen yeni zombi haritasından video aldım. Buyrun

• tidus kullanıcısına yanıt
    hocam season pass in mp haritalari ne zaman gelecek acaba bir bilginiz var mi

• quote:

Oyuna yaklasik 870 MBlik bir patch geldi, patch notlari surada:http://charlieintel.com/2015/11/19/new-patch-for-black-ops-3-now-live-on-ps4-and-xbox-one-adds-lobby-leaderboards-and-more/

Ilk gozume carpan onemli degisiklikler:
    Leaderboardlar gelmis.
    Ayni oyun modunda arka arkaya oynadigimiz oyunlar icin Cryptokey kazanacagiz.
    FFA ve Gun game icin spawnlar iyilestirilmis.
    Eslestirme sisteminde duzeltmeler yapilmis.
    Silahlarin neredeyse hepsinde oynamalar ve dengelemeler yapilmis. Gorgon en sonunda gucsuzlestirilmis, hatta epey bir oldurmusler silahi.
    Longshot mesafeleri tum silahlarda yeniden duzenlenmis. Ozellikle bu cok iyi oldu cunku Longshot almak 1-2 map disinda neredeyse imkansizdi.

hadi ya ben daha hic oynamamistim Gorgonla

• Tam olarak bilmiyorum hocam fakat yeni zombi haritası olan Giant yüklenebiliyor.

Videomun devamı aşağıda bu arada :)

• Cod bo3 oynamak isteyen eklesin:dingoz123

• quote:

Orijinalden alıntı: ketchup.

sanki frame dusmesi var bu gun bir gariplik var baglantim mukemmel ama oyun sanki titriyo ancak kd genede iyiydi bu gun benim ilginc seyler oluyo

Bug var.

Bazen oyun farkli bir moda girip tearing oluyor, stuttering ve tearing yapiyor. Kapayip tekrar acin duzeliyor.

Dedigimden emin olabilirsiniz, kimse fark etmemis diye yazmadim ben de.

Input lag artiyo hatta bu sacma bug meydana gelince.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miex -- 21 Kasım 2015; 11:57:53 >
  • Merhaba arkadaslar ilk kez cod multi oynamaya calisitorum ama connetion hatasi aliyorum konu hakkinda yardimci olurmusunuz lutfen

• ya arkadaslar bu oyunu terkedince w/l veya k/d dusuyor mu

• bo 1 ve 2 tüm dlc ler olmak üzere ps 3 ile takipcisiydim. maalesef bu sefer uzak kaldık. genelde zombide takılıyorduk 2 nin tranzit i tam bir hayal kırıklığı idi ilk aldığımda sonradan diğer maplerle güzelleşti izlediğim kadarıyla 3 ün bu map inde bayağı eğlenceli özellikle silah sesleri çok hoşuma gitti.

arkadaşta 360 var ben one alsam online oynayabilirmiyiz 2 yoksa 2 makinanın serverları farklımıdır?
  • Nuketown için bonus playlisten moshpite girdim 5 dk kaldım oyuncu bulamadı xbox one da nuketown oynayamıyacak mıyım?

• quote:

Orijinalden alıntı: Or_By

bo 1 ve 2 tüm dlc ler olmak üzere ps 3 ile takipcisiydim. maalesef bu sefer uzak kaldık. genelde zombide takılıyorduk 2 nin tranzit i tam bir hayal kırıklığı idi ilk aldığımda sonradan diğer maplerle güzelleşti izlediğim kadarıyla 3 ün bu map inde bayağı eğlenceli özellikle silah sesleri çok hoşuma gitti.

arkadaşta 360 var ben one alsam online oynayabilirmiyiz 2 yoksa 2 makinanın serverları farklımıdır?

hocam iki cihazin serverlar farkli malesef oynayamazsiniz zaten birinde 30fps birinde 60

@DragonDogan
    hocam nuketown hep dolu oluyor bazen server bulamiyor sizede denk gelmis olabilir bir kez daha deneyin ama nuketownda domination oynamak zor is 16-28 takim 1.si oldum

• ketchup. kullanıcısına yanıt
    cevap için saolasın mecbur 360 alacağız yani. 2 deki nuketown la 3 teki arasında görsellik bakımından mı fark var? yoksa ne baştan beri mantık ve yollar hep aynı sadece görseller değişiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Or_By

cevap için saolasın mecbur 360 alacağız yani. 2 deki nuketown la 3 teki arasında görsellik bakımından mı fark var? yoksa ne baştan beri mantık ve yollar hep aynı sadece görseller değişiyor

mantik yollar vs. ayni ancak artik duvarda yurume kisimlari var ancak kimse yurumuyor neredeyse ancak 360 da nuketown var mi bilmiyorum

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.