quote:Orijinalden alıntı: KinqlTRl ben 7.Prestij 49 Nasıl hızlı level atladığını anlatır mısın dostum Ben 25 levelım
quote:Orijinalden alıntı: turboctopusquote:Orijinalden alıntı: KinqlTRl ben 7.Prestij 49 Nasıl hızlı level atladığını anlatır mısın dostum Ben 25 levelımAlıntıları Göster max 50 prestijelrde var ama
quote:Orijinalden alıntı: Lord190741 levelAlıntıları Göster Level atlamak o kadar zor değil bence.45 oldum
quote:Orijinalden alıntı: Guest-A9898642838 levelAlıntıları Göster siz foruma girmeden önce ne içiyorsunuz ? Kardeşim Black ops Ana konusunda veya online oyuncular konusunda konuşsanıza Başlık açmak için Binbir şeyler üretiyorsunuz ya ! Forum kirliliği
quote:Orijinalden alıntı: TheCaliph_siz foruma girmeden önce ne içiyorsunuz ? Kardeşim Black ops Ana konusunda veya online oyuncular konusunda konuşsanıza Başlık açmak için Binbir şeyler üretiyorsunuz ya ! Forum kirliliğiAlıntıları Göster prestige 1 level 6
quote:Orijinalden alıntı: cllyldrmBende 5. Presrigedeyim simdi gectim level 37.prestige 30'lardaydım, bir süredir oynamıyorum artık baydığı için.Double xp geldiği zaman dönüş yaparım :)
quote:Orijinalden alıntı: khan_19037.prestige 30'lardaydım, bir süredir oynamıyorum artık baydığı için.Double xp geldiği zaman dönüş yaparım :)Alıntıları Göster
quote:Orijinalden alıntı: cllyldrmquote:Orijinalden alıntı: şanışer saygılar hocam Alıntıları Göster Level atlamada ne var sizde 2 saat oyna 15 olursun
quote:Orijinalden alıntı: Tahmazoğlu Tahir Level atlamada ne var sizde 2 saat oyna 15 olursun İyi o zaman oyna 2 saat ol p15.
quote:Orijinalden alıntı: KmKz_Lito quote:Orijinalden alıntı: Tahmazoğlu Tahir Level atlamada ne var sizde 2 saat oyna 15 olursun İyi o zaman oyna 2 saat ol p15. Olmadığımı kim söyledi
quote:Orijinalden alıntı: Tahmazoğlu Tahirquote:Orijinalden alıntı: KmKz_Lito quote:Orijinalden alıntı: Tahmazoğlu Tahir Level atlamada ne var sizde 2 saat oyna 15 olursun İyi o zaman oyna 2 saat ol p15. Olmadığımı kim söylediAlıntıları Göster 1.prestij level 28