ram sorun çıkarır gibi. bu lafımla da diğer parçalar tamamdır demek istemiyorum. düşük ayarlarda oynayabilirsin.
peki saol
anlamıyorum neden bu kadar yüksek sistem isteyen oyun yapıyorlar ?
quote:
Orijinalden alıntı: hareba
peki saol
anlamıyorum neden bu kadar yüksek sistem isteyen oyun yapıyorlar ?
Çünkü Treyarch sistem optimizasyonu konusunda tam bir FAIL!
Hayır dostum. MW3'ü kaldırabilir ama Black Ops'ı kaldıramaz. Çünkü Black Ops'ın yapımcısı Treyarch.
Treyarch. seni bir elime gecirirsem
peki hiç umut yokmu ? düşük grafikte oynasam ?
Hepsi idare eder de Ram yarı yolda bırakır seni
lanet olsun
Benim sistemim şu şekilde; E6550 2.33 Ghz 2 Gb Crucial Ballistix 1066 MHz + 2GB OEM 667 MHz X1550 MW2'yi götürüyordu normal ayarlarda. Fakat Black Ops'ın minimal ayarlarında bir türlü AA'i kapatamadım. O yüzden oynayamadım. 8-10 FPS ile menüde çok kasıyodu. Senin ekran kartında bundan çok ileri olmayacağı için açmaz bence. Ama indirir denersin, açarsa oynarsın.
peki hocam bi indireyim solerim sonucunu inş
oyunu indirdim update falan yaptım şuan oynuyorum tabi donmalar kasmalar var ama oynanmıcak kadar deil yuppiiii
Black Ops'tan ne anlıyosun ki? MW3 hazır yeni çıktı. İndir, sıcağı sıcağına oyna.
black ops'u 15 saate falan indirdim abartısız MW3 ide indiririm sorun deil ama I can run it sitesinden baktım işlemci ve ramden dolayı oynuyamassınız diyo ondan tereddütteyim size sorayım indirsem MW3 oynuya bilirmiyim ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme