Şimdi Ara

CALL OF DUTY BLACK OPS YARDIM!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar.T6400 işlemci 4 gb RAM ATİ HD4650 ekran kartı özelliklerine sahip notebook uma dün call of duty black ops u yükledim.oyunun resmi sistem gereksinimleri benim notebook umun kat kat altında olmasına rağmen oyun grafik özellikleri en düşük seviyede bile fena şekilde kasıyor.Acaba problem nedir? şimdiden teşekkürler...

• Oyunda sorunlar mevcut performans olarak oyun kopyaysa skidrow'un update'ini yap bi düzelme olur.orjinalse steam kendi yüklüyor zaten update'i bir de oyunun içindeki direct-x'i ve x86 redist'i yükle
  • o özellikler minimum özellikler bence kasması normal
  • Bütün video formatlarını deniorm ve her konfigürasyonda daha az veya daha cok deil aynı şekilde kasıyor bu da ilginç.skidrow u update edeyim bi daha deneyeyim bakalım düzelecek mi (bu arada oyun orjinal deil)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fadeout

Oyunda sorunlar mevcut performans olarak oyun kopyaysa skidrow'un update'ini yap bi düzelme olur.orjinalse steam kendi yüklüyor zaten update'i bir de oyunun içindeki direct-x'i ve x86 redist'i yükle

Çok teşekkürler oyun da fps sürünürken şuan yag gibi akar oldu oyun kesinlikle işe yaradı bu arkadaşın dedigini harfiyen yapın !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 26 Kasım 2010; 12:57:59 >
  • orta seviye bir c2d bu oyun için yeterli degil onuda söyleleyim örn default e2xxxx serisi e4xxx serisi default e6xxx serisi muhakakak oc yada 4 çekirdekli işlemci şart
  • Selam arkadaşlar, ''cod black ops'' u yükledim fakat oyunu açamıyorum ''Fatal Error'' veriyor ve ''Steam must be running to play this game'' diye bir yazı gösteriyor. Bunu nasıl giderebilirim ? Yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

Bu başlık altında sormak zorunda kaldım çünkü başka bi yerde bulamadım kusura bakmayın. :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CaLL Of DutY 4 <<d3dx9_34.dll>>
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba arkadaşlar aşşağıda belirttiğim konfigrasyon bu oyunu oynamama yeterlimi

Yüklü işletim sistemi
    Orijinal Windows Vista® Home Premium ve Service Pack 1 (32 bit)
    Standart bellek

IŞLEMCI : AMD Turion X2 Ultra ZM-85 2.3 Ghz Dual-Core Mobile Processor
    RAM : 3 GB DDR2 800 Mhz. (Max. 8 GB) Ram

Ekran kartı ATI Mobility Radeon HD 4650 Max. 2303 MB 1 gb paylaşımsız

3072 MB
    Bellek düzeni
    (1 x 1024 MB + 1 x 2048 MB)
    Maksimum bellek
    8 GB'ye kadar DDR2 belleği destekler
    IŞLEMCI : AMD Turion X2 Ultra ZM-85 2.3 Ghz Dual-Core Mobile Processor
    RAM : 3 GB DDR2 800 Mhz. (Max. 8 GB) Ram
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pisiko_21

orta seviye bir c2d bu oyun için yeterli degil onuda söyleleyim örn default e2xxxx serisi e4xxx serisi default e6xxx serisi muhakakak oc yada 4 çekirdekli işlemci şart

Hadi ya peki ben nasıl Dual Core E5200 işlemciye full+full high 1680x1050 de oynuyorum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unigineheavenx34 -- 29 Kasım 2010; 11:50:35 >
  • ben bu sistemle oynayabilirmiyim call of duty black opsu;
    intel core 2 duo e4600 2.40GHz
    2gb ram
    Microsoft Windows Vista Home Premium Edition Service Pack 2 (build 6002), 32-bit
    Geforce6600 1.2 Gb ekran kartı
  • quote:

Orijinalden alıntı: karatekıd

ben bu sistemle oynayabilirmiyim call of duty black opsu;
    intel core 2 duo e4600 2.40GHz
    2gb ram
    Microsoft Windows Vista Home Premium Edition Service Pack 2 (build 6002), 32-bit
    Geforce6600 1.2 Gb ekran kartı

oynarsın da 6600gt ise oynarsın 6600ün le bide 6600le 6600tc versiyonları var
  • Merhaba arkadaşlar benim problemim şu oyunu yükledim ama açmaya çalışırken dxdx.dll hatası veriyo ama bende directx son sürüm yüklü ne yapmam gerekiyo acil yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler(oyun cdsi orjinal değil bu arada)
  • pardon yanlış yazdım hata dx3dx9_43.dll diye yazıyo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.