Bizim Generalın (adını unuttum) Ghostu vurması içerde anne baba var diye bagıramamıstım içimden baya bı kulagını cınlatmıstım sonra bı baktım bızı yakmaya baslıyo oyunu durdurdum tuvalette avaz avaz küf rettım adama :D cod4 dede çernobil sahnesi cok manyaktı o ucagın gelmesı seneler gıbı gelmıstı bana :D
quote:
Orijinalden alıntı: maviyolcu
COD 4 Çernobil bölümü. Öyle etkileyici bir bölüm bi daha gelmedi, gelmezde zaten.
+bimilyon
cod 4 çernobil,
cod 6 ghost ve roach'ın ölümü cod 4 , cod mw2 ve codwaw final
Ya ilk oyun ya da United Offensivedeki Pegasus Bridge. 3 tane tank geliyordu, hem tankları patlatacaktık hem de Alman karşı saldırısını önleyecektik. Birde United Offensivede Cpt. priceı hapishaneden kaçırmak. Adamın kaderinde var mapus damları.
quote:
Orijinalden alıntı: AloneAssasin
Call Of Duty 4 - Chernobil bence en iyi bölümdür , Cpt. Mc.Millanın ''Don't do anything stupid'' cümlesi hala zihnimde
Aynen
Ayrıca CoD 6 da Shepherd'ı öldürdüğümüz ve Ghost ile Roach'ın öldürüldüğü sahne.
CoD 4'te ise Zakhaev'i vurduğumuz sahne, CoD 5 te Komunizm bayrağını Nazi bayrağı yerine taktığımız sahne.
Ama tabi kalbimdeki All I Ghilled Up
Aynı bölüm CoD6 da Contigency bölümünde vardı. Orada da Cpt. Price bize 'Don't do anything stupid' demişti
CoD 4 Zakhaev'in oğlunu yakaladığımız bölümü çok sevmiştim
CoD mw2 : Cliffhanger bölümü
CoD Black Ops:Nova-6 gazından korunmak için maske giydiğimiz bölüm.
cod mw 2 deki son bölüm vücudumuzdan bıçağı çıkarırken adam orda dayak yiyor cok heyecanlanmıştım sonunda adamın kafaya fırlatıyoruz
COD 4 Chernobyl
Cod 6'da roach ve ghost'un katledildiği sahne en üzüldüğüm sahneydi.cod 8'de makarov'u astığımız sahne de en çok heyecanlandığım sahneydi.
Cod 4`te Zakhaev GAZ`İ öldürdüğünde Zakhaev`e O....... Çocuğu demiştim.
bu sahnede zakhaevi ıskalamayı başarmıştım.
COD2 ilk bölüm.Nazilere karşı dayanıyoduk.
quote:
Orijinalden alıntı: NiCkBuLaMaDıM!!
quote:
Orijinalden alıntı: ZiplayanPatates
Modern Warfare 2 oynarken her bölüm mükemmeldi bence.
Price'ı görmek, Ghost'un yakılışı(ne sövmüştüm lan), son bölümde Shepherd'ı öldürdükten sonra ekran kararmaya başlayıp da geri gelince de tüylerim diken diken olmuştu off mükemmel ya... Bir daha gelmez böyle oyun söyleyeyim
ghost hangi bölümde yakılıyordu hatırlayamadım.
bir bilgi sayardan uçaklara bonba atma emri veriodun sonra kaçarken yaralanıyoruz ghost da bizi generalın uçagına götürüor generalde silahla bizi vurup bir köşeye atıp yakıor
Makarov'la havaalanı bastığımız bölüm
Modern Warfare'da oyun bittikten sonra bonus bölüm açılıyor, uçakta geçiyor. O da çok iyiydi.
COD 4 Çernobil Bölümü
quote:
Orijinalden alıntı: NintendoWiiXbox
Cod 4 - Çernobil bölümü, Final. Cod 6 - Mactavishle buzda ilerlemek, No Russian, Final Cod 2 - D-Day, Hill 400.
cod2 yi oyanamadım ama kesinlikle Cod 4 - Çernobil bölümü ve Cod 6 - Mactavishle buzda ilerlemek, No Russian
Cod MW3' te sokakta kaçarken arabanın arkasından ateş etme bölümü.
cod4:hemen hemen her bölüm ama en çok çernobil ve soapın aşağı doğru düşerken price'in onu tutması(ilk görev)
cod5:reznovun bize ateş eden almanı doğraması
cod6:roach ve ghostun ölümü
cod7:oyun sonunda alex mason ve hudsonun gerçek hayatta başkanın korumalığını yapmış olmaları