Şimdi Ara

Call of duty ghost aliyim mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satın aldığım bir spotcuda 40 liraya inmis aliyimmi.(ps3)
    Spoiler vermeyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bnece değmez-*
  • Hiç düşünmeden gözün kapalı al.

Bende çok kararsızdım eleştiriler yüzünden ama oyunu alınca mükemmel olduğunu anladım. Hatta şu an season pass alıp almama konusunda kararsızım.

Senaryo zaten efsane olmuş. Multiplayerde kesinlikle Mw2, Mw3' ten çook daha zevkli.

Oyunu eleştirenler multiyi beceremeyen, ya da pcdeki sorunlardan doğru dürüst oynayamayanlar olmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: boris234

Hiç düşünmeden gözün kapalı al.

Bende çok kararsızdım eleştiriler yüzünden ama oyunu alınca mükemmel olduğunu anladım. Hatta şu an season pass alıp almama konusunda kararsızım.

Senaryo zaten efsane olmuş. Multiplayerde kesinlikle Mw2, Mw3' ten çook daha zevkli.

Oyunu eleştirenler multiyi beceremeyen, ya da pcdeki sorunlardan doğru dürüst oynayamayanlar olmalı.

Multi oynayamayacağım.Mw2,3 teki gibi special ops varmi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • huseyinadukeeee kullanıcısına yanıt
    İşte tek eksigi orası. Special Ops yok. Oynadığım kadarıyla Mw3'teki survival benzeri uzaylı modu var. Survival seviyorsan sarar.
    Ama bu modda sanırım tek harita. Pek oynamadım o yüzden cevap vermeyeceğim.

Ama oyun single, multi on numara. Uçmalı kaçmalı oyunlardan çok daha iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

İşte tek eksigi orası. Special Ops yok. Oynadığım kadarıyla Mw3'teki survival benzeri uzaylı modu var. Survival seviyorsan sarar.
    Ama bu modda sanırım tek harita. Pek oynamadım o yüzden cevap vermeyeceğim.

Ama oyun single, multi on numara. Uçmalı kaçmalı oyunlardan çok daha iyi.

Offline dimi.Peki su an elimde cod mw2 var.Onda offline arkadaslarla team deatmacht oynuyorduk.Bundada var mi?

• huseyinadukeeee kullanıcısına yanıt
    Evet extinciton(uzaylı) modu offline olarakda var. Ayrıca offline bün multiplayer modlarını oynayabilirsin. Her ikisinide split screen yapıp oynayabilirsin.

Şunuda ekleyeyim extintion tek harita. Bölüm geçtilçe harita büyüyor ama special ops kadar uzun süreli bir oyun olmaz.
  • quote:

Evet extinciton(uzaylı) modu offline olarakda var. Ayrıca offline bün multiplayer modlarını oynayabilirsin. Her ikisinide split screen yapıp oynayabilirsin.

Şunuda ekleyeyim extintion tek harita. Bölüm geçtilçe harita büyüyor ama special ops kadar uzun süreli bir oyun olmaz.

Çok teşekkürler.Oyunu alacagim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.