Şimdi Ara

Call of duty : Ghost (BÜTÜN EKİPMANLAR VE SİLAHLAR VİDEO RESİMLERLE ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
8.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: skyfall tr

Paylasim icin tesekkurler.

ps4 yada Xbox One alayim buyuk olasilikla alacağım ilk oyun olacak.

Yeni nesilde Cod oynamak buyuk keyif olacak.

Eyvallah tesekkurler , dediginiz gibi yeni nesilde yeni online sistemlerle oynamak daha guzel olacak

Ps4 alirsaniz ,ps da daha cok turk oyuncu oldugundan baglantilar iyi oluyor ama negatif yonude bir cok dengesiz insanda dolu :D

Xbox one da benim kafami kurcalayan deticated serverlar ,ya ondada pc deki xfire benzeri olur heralde listeden oyun secme pinge mode a gore vs vs

Ama deticated serverlarda isin kotu yanida btf 3 te bunu yasiyoruz coluk cocugun server kiralayip oyun kurallarini degistirmesi veya az fazla vurdunmu kafasina gore kicklemesi.

Bu yetkilerin kullaniciya verilmemesi lazim yoksa yanariz

Btf 3 te helikopter e kosuyorum yanimda eleman ondan once binecem diye bir sekilde beni oldurdu kickledi server id den owner a baktim elemanin ismi

Umarim bu sekilde olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ozi_41

quote:

Eyvallah tesekkurler , dediginiz gibi yeni nesilde yeni online sistemlerle oynamak daha guzel olacak

Ps4 alirsaniz ,ps da daha cok turk oyuncu oldugundan baglantilar iyi oluyor ama negatif yonude bir cok dengesiz insanda dolu :D

Xbox one da benim kafami kurcalayan deticated serverlar ,ya ondada pc deki xfire benzeri olur heralde listeden oyun secme pinge mode a gore vs vs

Ama deticated serverlarda isin kotu yanida btf 3 te bunu yasiyoruz coluk cocugun server kiralayip oyun kurallarini degistirmesi veya az fazla vurdunmu kafasina gore kicklemesi.

Btf 3 te helikopter e kosuyorum yanimda eleman ondan once binecem diye bir sekilde beni oldurdu kickledi server id den owner a baktim elemanin ismi

Umarim bu sekilde olmaz

Asil sıkıntı su Host olayi keske Ps 4'dede su host sikintisi son bulsaydi. Gerci adamlar acikca Cloud sayesinde bu imkani sunacaklarini acikladilar.

Ps4'de insallah ileride Cod oyunlarinda su host sorununu cozecek bir yontem gelistirir.

Server kiralama olayi ise isin sıkıntılı yonu. Herkes kafasina gore at kosturuyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ozi_41

quote:

Umarim bu sekilde olmaz

Asil sıkıntı su Host olayi keske Ps 4'dede su host sikintisi son bulsaydi. Gerci adamlar acikca Cloud sayesinde bu imkani sunacaklarini acikladilar.

Ps4'de insallah ileride Cod oyunlarinda su host sorununu cozecek bir yontem gelistirir.

Server kiralama olayi ise isin sıkıntılı yonu. Herkes kafasina gore at kosturuyor.

Iste xbox cloud diyoruzda hangi ulkelere ne kadar hizmet saglayacak bu sistemle dusununki ulkemizde bukadar para almalarina rahmen adil kota uygulamasi diye bir sistem var 3 mbit e dusuruyorlar esasinda yurt disi cikis ping leri dusuk ol. sa 3 mbit bir oyun icin gayet yeter

hem band grnisligi dusuk hemde pingler yuksek upload desen yerlerde adamlar 10mbit ve yukarisi upload a sahip baglantilarla oynuyorlar

Sonra bu adamlar host olmasinda bizimi yapsin oyun ,bizi yapio arada bi sefer adamlar surunuyor adamlar alismis host olmaya hemen cikiyorlar oyundan niye oynasinki arattigi 100 oyundan 95 tanesinde host adam

Xbox one in daha ulkemizde ne denli hizmet verecegi verse bile bizim baglantilar nasil etkili olacak .

Bunu sony veya microsofttan degilde activisiondan beklememiz lazim para goz herifler ne oyun motoru degistirdiler ne deticated server ve oyunlarini ortalamanin 10 pound ustunde satiyorlar dlc den kazandiklari parada cabasi

Bu adamlarda deticated yaparsa ayni Ea in btf de yaptigi gibi yapar ve parayla server kiralayip oyunun icine ederler bebeleri tatmin edip

Ya isin esasi bizim ulkemizde internet alt yapisi degismedikce ne gelirse gelsin bize esasinda bu ulkede online oyun oynamak haram , adamlarin dunyada bir sikayeti yok oyle abd dede activisionda us baktigindan daha cok deticated olayini iplemiyor .

Her n olursa olsun ama xbox soylediklerini bu ulkedede gerceklestirirse kotunun iyisi modunda xbox one bu oyunda ilerde olacaktir bu ulke icinde

• Multıplayer deneyimi sağlam olacak gibi.Ps4 e alacağım 4.oyun
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.