Şimdi Ara

CALL OF DUTY: GHOSTS (PS4/PS3 ANA KONU) ONLİNE OYUNCULAR (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.062
Cevap
17
Favori
104.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son sayfayı okudum, vurdukça vurmuşsunuz oyunu yerden yere beyler... Tamam, grafik açısından yıllar yılı aynı motor, tamam da oyun hala zevkli bana göre.

Balık zekası da tam olmuş gerçekten balıkların zekasını en azından yapabilmişler.
  • Önümüzde ki ay Multiplayer için oynanış videoları gelir sanırım.
  • ben cod ghost, bf 4 , gta v, ps4 siparislerini verdim bekliyorum
  • Sipariş veremem param yok fakat ps4 alınca ilk 2 oyun herkesde garahtü BF4 ve NBA 2K14 olmalıdır.Sonrasında Sıngle tabanlı bir oyun alınır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kapak tasarımı yayınlandı

CALL OF DUTY: GHOSTS (PS4/PS3 ANA KONU)  ONLİNE OYUNCULAR
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatal1ty.

Kapak tasarımı yayınlandı

Hahahahaha çok pis güldüm.
    Bu oyun disney bolt ile kapışır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ağır bir Call of Duty taraftarı olarak, ben ümidi kestim. MW3 zaten hayal kırıklığıydı benim için, katılan var mı bilmiyorum ama; MW2 = BO > BO2 > MW3

Grafik falan her türlü teknik açıyla alakası yok, tamamen aldığım ZEVK açısından böyle bir sıralama derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KmKz_Lito

Ağır bir Call of Duty taraftarı olarak, ben ümidi kestim. MW3 zaten hayal kırıklığıydı benim için, katılan var mı bilmiyorum ama; MW2 = BO > BO2 > MW3

Grafik falan her türlü teknik açıyla alakası yok, tamamen aldığım ZEVK açısından böyle bir sıralama derim.

bende en çok bo1 den zevk alırdım ama daha 2 gün önce girdim hiç çekilmiyor oyun kasıyo gibi geldi mw2 de full hack ghost çıkınca son oyunlarda böyle olur herhalde mecbur alıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaptanado
    bende en çok bo1 den zevk alırdım ama daha 2 gün önce girdim hiç çekilmiyor oyun kasıyo gibi geldi mw2 de full hack ghost çıkınca son oyunlarda böyle olur herhalde mecbur alıyoruz

Hocam o zaman çok değerli değil miydi zaten, bizim takımlar her hafta sonu kapışırdı siz kazansanızda çoğu zaman kardeş gibiydi herkes yani zaten oradan çıktı arkadaş grupları hep, benim listede 3-4 oyuncu var daha NK'dan arada oynuyoruz denk gelirsek BO2de, çok eleştirdiler bo1 i ama bence şu ghosts ve mw3 ten çok daha iyi oyundur.

Forever MW2 tabi orası ayrı, hack çıkana kadar çok güzeldi her şey. Müzikleri, silahları, silah sesleri müthişti be abi

• Bu seri başladığı gibi bitecek. En fazla bir oyun daha yaparlar. Suratına bakmaz kimse artık. Yeni nesil konsollara muazzam oyunlar geliyor.
  • watch dogs mu bitiricek cod serisini bf oynayan bf cod oynayan cod oynamaya devam eder başka rakip yok
  • CoD: Ghosts Multiplayerı Önümüzdeki Ay Tanıtılacak

Twitter üzerinden açıklamalar yapan Infinity Ward'ın önemli ismi Mark Rubin, yoğun bir dönemden geçtiklerini belirtirken, yoğun olarak sorulan multiplayer sorularına da tek bir cevap verdi. Rubin'in belirttiklerine göre Call of Duty: Ghosts'un multiplayer bölümü, önümüzdeki Ağustos ayında tamamen detaylanacak.

Bildiğiniz gibi önümüzdeki ay Gamescom fuarı düzenlenecek. Detayları belki fuarda görebiliriz.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-CoD_Ghosts_Multiplayeri_Onumuzdeki_Ay_Tanitilacak-39994.htm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Call of Duty: Ghosts'da 'Dallanan' Bir Senaryo Yok

Daha önce seride görmediğimiz bir şekilde, Black Ops II'nin hikaye modunda bazı kilit anlarda karar size bırakılıyordu. Hikayenin gidişatını etkileyen bu tip 'dallanan' bir senaryo bulunmadığı onaylandı.

OPM'e konuşan Infinity Ward'dan Mark Rubin, Treyarch'ın kullandığı sistemin Call of Duty: Ghosts'da olmayacağını onayladı. Ancak bir görev içerisinde bazı objelerin bulunacağı ve o obje için siz gerekli işlemleri yapmazsanız, görevin ilerleyen kısımlarında bazı değişikliklerin olabileceği de söylendi.

Bu objelerin diğer oyunlardaki gibi, cep telefonu veya notebook tarzı şeyler olacağı düşünülüyor.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Call_of_Duty_Ghostsda_Dallanan_Bir_Senaryo_Yok-40020.htm

• Vince Zampella titanfall ile activisiona bizim oyunu ısıtıp ısıtıp koymayı bırakın bak yeni oyun dedigin 2 killstreak koymakla degil böyle yapılır demiş tokadı vurmuş kapagı kapatmış.
  • Yeni Nesil CoD'a Activision'dan Özel Yatırım

Infinity Ward'ın yepyeni bir alt serisi olan Call of Duty: Ghosts, Call of Duty serisinin ilk yeni nesil oyunu olma özelliğini taşıyor. İlk gösterimleriyle beklentileri pek de karşılayamayan Call of Duty: Ghosts adına Activision'dan yeni açıklamalar geldi.

Konuyla ilgili bazı açıklamalar yapan Activision'un CEO'su Eric Hirshberg, firmanın Call of Duty: Ghosts'un yeni nesil sürümüne özel ilgi gösterdiğini belirtti. Söylenilene göre bu nesildeki en iyi Call of Duty oyununu ortaya çıkarmak için ve yeni nesle en iyi şekilde giriş yapmak için oyuna özel yatırımlar yapıyor.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Yeni_Nesil_CoDa_Activisiondan_Ozel_Yatirim-40514.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 3 Ağustos 2013; 18:02:32 >

• Call Of Duty: Ghosts'tan "Squad" diye bir şey geliyor (Video)

Infinity Ward yapımcısı Mark Rubin attığı bir tweet ile yine ortalığı karıştırdı.

"Yeni telefonumundan ilk video" yazarak paylaştığı görüntülerde Rubin'in ekranda Call Of Duty: Ghosts'u çektiği ve "Squads" yazısı net olarak görülüyor.

14 Ağustop'ta Infinity Ward'ın oyunun multiplayer kısmı ile ilgili büyük bir duyurusu olacağı biliniyor. Acaba bu "Squads" onunla alakalı mı?

http://www.merlininkazani.com/Call_Of_Duty_Ghoststan_Squad_diye_bir_sey_geliyor_Video-haber-64451p1.html

• Dallanan senaryo yok, ikili ekran oyun oynama konusunda soru işaretleri var ve yayınlanan oyun videoları hiç beklentimi karşılamadı.
  • black ops 2 yi beklediğim günler geldi aklıma ne büyük bir heyacandı, umarım hüsran olmaz....
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.