Şimdi Ara

Call Of Duty II Multiplayer...Help!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar daha yeni Call Of Duty II kurdum bilgisayarıma. Fakat lanet oyun simple player açılıyor, multiplayerda safe modda açayımmı diye bi uyarı geliyor. Niye yapabileceği konusunda hiçbir fikrim yok. Yardımcı olabilirseniz sevinirim...

• Hayır dedikten sonra sormaya devam ediyor mu?
  • hayır veya evet desende oyun açılmıyo. oyun açılımındaki ilk resime geliyo ve takılıp kalıyor.Görev Yöneticisinden baktığımda is yanıt vermiyor diyo...Tabi bundan sonra seve seve görevi sonlandır demek zorunda kalıyoruz...
  • Tamamdır hallettim...
    Regedit'te ne kadar Call of Duty ile ilgili uzantı varsa hepsini temizledim oldu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: erl

Tamamdır hallettim...
    Regedit'te ne kadar Call of Duty ile ilgili uzantı varsa hepsini temizledim oldu...

Bu mesajı yazdım buraya lanet oyun gene aynı pisliği yaptı ne yapacam ben ya...
  • Konu hakkında bilgisi olan yokmu yaa...
  • post kasma diye buna diyorlar herhalde

bu arada imzanda kingsten yazmışsın. Kingston olacak
  • Flodd Rlz
  • quote:

Orjinalden alıntı: FaTaL.P

Flodd Rlz

Pardon Flodd Rlz ne oluyo acaba...
  • hiç kimsenin başına gelmedimi böyle bi olay ya
  • hehe bende diodum bu bitek nbende mi oluodu
    bende de oluodu 256 ram im vardı 15 dk bekliodum açılıodu
    sora bi 256 daa ram aldım sorun çözüldü ama sende de olacağına söz veremem
  • Az bekle bakalım(gerekirse 3-4 dakka).Açılmazsa, oyunu başka cd'ler ile yüklemeyi dene.Makinana iyi bir virüs taraması yapmayı ihmal etme.Ekran kartının son driverinida indirmeyi ihmal etme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoMiKaZe -- 19 Haziran 2006; 11:39:26 >
  • Abi hayret yaBen p2400,196mb ramli gf2 ekran kartlı makinada çalıştırdım cod2'yi, sorun çıkarmadı.Sen tamamıyle yüklediğinden emin isin?Eğer oyunu kopya aldıysan çalışmayabilir.Cd-key problemi var biliyosun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.