Şimdi Ara

Call of Duty: Infinite Warfare fps sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
2.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sorunum Call of Duty: Infinite Warfare oyununda fpsmin 10-12 arasında olması.Her ayar low da.Ama fps bir türlü 30 a çıkmıyor.Sorun ne olabilir?

Sistemim:
    Laptop:Asus k53sv

İşlemci:İntel core i7 2630qm

Ram:8 gb ddr3 1333mhz

ssd hdd:240 ssd 640 hdd

1336*768 hd ekran.

ekran kartı:nvidia geforce gt540m 2gb

Bilgisayarımın özellikleri iyi.İ7 işlemcili ama oyunlarda fps sorunum oluyor.Sebebi ne olabilir?Yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim.

• Sebebi ekran kartı kardeşim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: twitterkullanicisi

Sebebi ekran kartı kardeşim

Asus N550JV
    İşlemci Intel(R) Core(TM) i7-4700HQ CPU @ 2.40GHz
    Toplam Fiziksel Bellek 15,9 GB
    Ekran NVIDIA GeForce GT 750M ( sürüm: 378.49 - sürüm tarihi: 01.24.2017)

bu sistemde de aynı sorun var. fps 10-11. oyun oynamak nerdeyse imkansız. tüm ayarlar "low" ve sürücüler güncel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matrax0007 -- 11 Şubat 2017; 15:44:56 >
  • ekran kartlarınızı yakmadan oyunu bırakın bence
  • Merhaba arkadaşlar ben oyunu kurdum.Ancak ekran kartı HD4000 grafik kartını görüyor.Ne yaptıysam olmadı GT650M ekran kartını bir türlü tanıttıramadım oyuna.Driverların hepsi güncel daha yeni hepsi.Neden kaynaklı olabilir?Oyun çok kasıyor HD4000 de ve oynanmıyor.LÜtfen biriniz yardım edin.Yabancı siteleri de araştırdım.Ama bir türlü sonuca ulaşamadım.Düzelmedi.Yardımmm...
  • Aynı sorunu ben de yaşamıştım, ekran kartının son güncellemelerini ve oyunun son güncellemesini yapınca fps baya arttı. Kart GT650M
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.