Şimdi Ara

CALL OF DUTY: INFINITE WARFARE || PS4-PS4PRO ANA KONU (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
723
Cevap
2
Favori
16.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aw tamamen öldü artık lobiler bomboş no games found diye bir hata veriyor.

Kaldı ki cod artık uzun ömürlü değil Bf resmen geleceğe yatırım gibi 3 sene garanti dolu serverları

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kabune kullanıcısına yanıt
    Bu ne abi hareketlere gel ilk insan gibi gidişe bak

Bir de dokundu mu gidiyon. Bu sene ne yapacağız biz bf1 mi bu mu titanfall mı kafalar duman
  • Mwr çıkmasaydı kesinlikle tf2 alırdım
    İndirim olunca alacam ama
    uçmalı kalmalı sevmiyorum tf2 nedense hoşuma gitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali1903kemal -- 6 Eylül 2016; 9:07:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skylined

Call of duty artık eskisi gibi popüler değil ben bunu anladım. Şuan bo 3 oynanıyor ama yeni oyun çıkınca bo 3 yalan olacak lobiler boşalacak Bf de aynı şey pek geçerli olmuyor çok sadık oyuncu kitlesi var. Bu benim gördüklerim cod ölüme doğru gidiyor.

Lobiler boşalmaya başladı bile ground war oynuyorum maçlar zor başlıyor ya da takım tam olamıyor artık sen düşün gerisini

• Su betayi 14 ekimde cikartarak hata yaptilar gecen seneki gibi Agustosta cikarsalardi betanin etkisiyle pre-order edenler daha fazla olurdu. 14 ekime kadar butun spor oyunlari cikmis olucak battlefield 1in cikmasina da 1 hafta kalicak. CODun betasini oynamaya bile vakit kalmaz onlarin disinda.
  • ÇÖP[8|içine ettiler cod'un
  • Mwr işi kurtarcak gibi bu sene hardcore oyuncu kısmı da mwr ye gecebilir
    İnsanlar büyük özlem duyuyo
    Cod oynamayı özledi
    Bf1 de ultra aimbot la bebeler oynar artık bf1 i

• Battlefield betayı bayağı oynuyorum,güzel ama silahlar reload bayıyor,ne kadar arcade olsada cod u tutmaz be,uzaya çıktılar ama cod coddur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phantom_coal -- 7 Eylül 2016; 12:19:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: egeliilkerr

Bu ne abi hareketlere gel ilk insan gibi gidişe bak

Bir de dokundu mu gidiyon. Bu sene ne yapacağız biz bf1 mi bu mu titanfall mı kafalar duman

Malesef bf defterini kapattım. Bf1 in oynanışı bana göre hiç değil. Gönlümde MW Remastred var. Sabah akşam gameplaylerini izliyorum; doyamadım izlemeye. Ben MW2 ve MW3 ü oynadım ama MW1 i oynayamamıştım.Dolayısıyla benim için yepyeni bir fps olacak. Gerçekten efsane olmayı hakeden sade ama güzel bir yapısı var. Bunu gameplaylerden hissedebiliyorum. Tabii oynayınca daha net anlaşılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabune -- 7 Eylül 2016; 9:49:46 >

• kabune kullanıcısına yanıt
    Yalnız Robodog iyi nick olur :) eğer alınmamışsa kaçırmayın :)
  • Buyukbaba kullanıcısına yanıt
    evet güzel ancak ben karadeniz yöresine ait bir kelime olmadı mı pek tercih etmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: kabune

evet güzel ancak ben karadeniz yöresine ait bir kelime olmadı mı pek tercih etmiyorum

Robodog_da?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buyukbaba

quote:

Robodog_da?

• Son tanıtım videosu beni acayip cezbetti. Multi videolarıda öyle aman aman abartı değildi. İW birçok oyuncuyu ters köşeye yatırabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her cod oyununda bir beta süreci olurdu. Oynadığımı hatırlıyorum. Bunda bir haber yok mu yoksa ben mi kaçırdım.Beta olmayacak mı acaba?

• quote:

Her cod oyununda bir beta süreci olurdu. Oynadığımı hatırlıyorum. Bunda bir haber yok mu yoksa ben mi kaçırdım.Beta olmayacak mı acaba?

14 Ekim'de olacak Beta,Pre Order yapanlara özel..

• Betaya katilmak icin Pre-order yapip sonra iptal etsek olur mu
  • On siparisi sanirim bu ayin sonun kadar gecmemis gerekiyor dimi?

• Asıl hevesim Mwr ye ama göz ucuyla bunun videolara da bakıyorum. Bir video da cod a marksman perk i geri gelecek dedi.
    Bu perk en son mw3 te vardı ve rakibin yerini belli etme adına rakibin üzerinde kırmızıyla adını ekranda gözükmesini sağlayan bir perk tü di mi? Doğru mu hatırlıyorum?

• quote:

Orijinalden alıntı: etihadb

Betaya katilmak icin Pre-order yapip sonra iptal etsek olur mu

Geçen sene BO3 için TR Store'dan ön sipariş yapıp betayı oynadıktan sonra iptal etmiştim bunda da aynı şey olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yûnus -- 15 Eylül 2016; 19:32:01 >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.