Benimde canım sıkıldı cod 4 ten cod 2 yi yükledimde şu ilk patch yapılmıyor linkler gebermiş
abi burası cok isime yaradı tesekkurler
hey gidi günler hey ne günlerdi be
Yaaav beee yaaaawww COD 5 çıktı yokmu bi allaaaan kulu beş için server kuran :( oyunu bitirdik server arıyoz . Hadi birileri server kursunda kapışalım, yoksa ben kurucaam kimseyi almam sonra haaa
bana pm den zombi hamachi ağı atabilecek varmı. Bulduğum ağların hepsi dolu çıkıyor :(
ben usta bir call of duty oyuncusuyum 1-2-3-4-5 oynuorum bu cod 5 içinde geçerlimi bi denicem olursa ellerine sağlık bu arada Belki Tanıyan wardır nickim |45|Crazy_Boy [simage][/simage]
Ya baya eski bir konu ama bana hamachi üzerinden COD 1 nasıl oynanıyor anlatabilecek var mı acaba?
merhaba arakdaşlar
online oynamak için key lazım.. cd key ile aynı mı acba çünkü yazdığım hiç bi cd keyi kabul etmedi... Multiplayer options tan giriyorum hiç bişi kabul olmuyo.. napmam lazım online oynayabilmek için yardım eder misiniz.. xfire kullanıyorum
quote:
Orjinalden alıntı: merak etmeyen adam
Bende başlığı görünce tüylerim ürperdi vallahi.İlk cod'a şu konu sayesinde başlamıştım, ilk en güzel, en komik, en samimi anılarım burada oynadığımız arkadaşlarımızla olmuştu.Hey gidi günler heeey
bu server lar hangı cull of duty ıcın gecerlı 2mı 3 mu 4 mu nasıl oluyo
Cull of duty 2 için geçerli bu serverlar
Server yapmak için Cracked Server Fix varmış... 2 Saatir arıyorum ama bulamadım hep torrent ... Ama ben torrent istemiyorum! rapidden tek tek linkle bile indiririm yeterki bana Cracked Server Fix'i bulun !!! lütfen!
Biri cevap versin acil o server yapmak için cod 1 için o cracked server fix programı lazım :S Biri linkini yollasaa ama torrent olmasın :S pls!
linkler kırık bi elden geçirin
Call 4'ü bu serverlarda oynayamıyoruz sanırım ?
quote:
Orijinalden alıntı: KoMiKaZe
quote:
Orjinalden alıntı: merak etmeyen adam
Bende başlığı görünce tüylerim ürperdi vallahi.İlk cod'a şu konu sayesinde başlamıştım, ilk en güzel, en komik, en samimi anılarım burada oynadığımız arkadaşlarımızla olmuştu.Hey gidi günler heeey
hey gidi komikaze heyyyyyyyyyy ne günlerdi bea güzel günlerdi valla kulanıcı şifremi hala unutmamışım eski anılarım gıpraştı mesajlarımı okuyunca
aynen valla.internet kafede şu konuya sürekli refresh yapıp hangi servere gireceğimizi söyleyecek birini beklediğim günler geldi aklıma.hey gidi günlerr
ya arkadaşlar ben cod 1 onlıne olarak 3 gün oynadım ama bugün xfireden giriyom oyuna cd key diyo bir şey anlamadım yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
bende sonunda sorunumu çözdüm
ben bir kaç yıl önce call of duty 5 i internetten online oynuyordum formattan sonra hiç girmedim ama şimdi tekrar oynamak istiyorum oyunu satın alıcam fakat bu konunun call of duty nin hangi serisi olduğunu anlıyamadım yardımcı olursanız sevinirim